Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Robert C. (CARETERO) ID 289627
CARERO s.r.o.
mimibazar.cz/caretero
Oblast: Frýdek-Místek
Telefon: +420 725 963 773
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.3.2010
Naposledy: 29.5.2013 21:33
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
28108272
DIČ CZ28108272
HODNOCENÍ 113
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Na námi prodávané nové zboží poskytujeme standardní záruku 24 měsíců.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Podmínky dodání
Zboží je zasíláno prostřednictvím přepravní společnosti IN TIME. Vynakládáme veškeré úsilí pro co nejrychlejší dodání zboží od chvíle objednávky. Standardní termín dodání je 1-3 pracovní dny, maximální termín dodání je do 10 pracovních dnů. Většinou však zboží expedujeme další pracovní den po objednávce a přepravní společnost IN TIME má na doručení 1 pracovní den, takže zboží máte doma za 2 dny po uskutečnění objednávky.
Bohužel může dojít i k situaci, kdy nebudeme moci dodat zboží ve stanovené lhůtě. V tomto případě Vás budeme vždy kontaktovat a dohodneme se s Vámi na dalším postupu (obdržíte informaci o dostupnosti zboží, nabídneme Vám jiné podobné zboží, projednáme storno objednávky). Vyhrazujeme si právo od smlouvy odstoupit v případě, že zboží nebude u dodavatele dostupné. Jestliže bude nedodané zboží předem uhrazeno a dohodneme se na stornu objednávky bude Vám částka za objednávku vrácena do 7 dnů od uskutečnění dohody.
Objednávka je návrhem kupní smlouvy, která vzniká samotným dodáním zboží.
Prodejce nenese odpovědnost za zásilky svěřené k dodání IN TIME. V případě nedoručení zásilky nás kontaktujte. Náhradní zboží Vám zašleme či zaplacenou částku vyplatíme až po vyřízení reklamace u dopravce. O výsledku budete informováni.
V případě poškození zásilky - roztržený či jinak poškozený balík, zásilku od dopravce nepřebírejte nebo u přepravy IN TIME zásilku přeberte s výhradou (písemně na doručovacím formuláři) a o tomto nás prosím informujte, abychom mohli věc u dopravce reklamovat.
V případě odmítnutí převzetí zásilky zákazníkem, si vyhrazujeme právo na náhradu nákladů vzniklých v souvislosti s dopravou zásilky k zákazníkovi a zpět a nákladů na odeslání faktury.

Cena dodání
Dopravné je uvedeno v popisu jednotlivých předmětů. Zákazník může zvolit úhradu předem na náš účet u Komerční banky a.s. č.: 43-5374080247/0100 nebo platbu dobírkou. Cena dodání při platbě předem je zvýhodněna.

Cenové podmínky
Seznam zboží s cenou je návrhem kupní smlouvy, obsahuje prodejní cenu s daní z přidané hodnoty. Ke zboží je vždy přiložena faktura (daňový doklad), který zároveň slouží i jako dodací a záruční list. Odesláním objednávky s vybraným zbožím vyjadřuje zákazník souhlas s obchodními podmínkami.

Storno objednávky
Objednávku je možno strornovat a to zasláním emailu s informací o tom, že chcete svou objednávku zrušit a to do 6-ti hodin od uskutečnění objednávky. V případě předchozího provedení platby na účet Vám bude vrácena zaslaná částka do 7 dnů od připsání na náš účet. Prosím tedy o důkladné promyšlení objednávky a odeslání této až ve chvíli, kdy jste si jisti, že zboží skutečně chcete.

Reklamace, vrácení zboží
Zboží je možno vrátit z důvodu výrobních vad nebo z jiných důvodů a také dle zákona č. 367/2000 Sb. bez udání důvodu. Bez udání důvodů můžete zboží vrátit v zákonné lhůtě 14 dnů od převzetí zásilky. Prosíme Vás však o předchozí telefonický nebo mailový kontakt za účelem dohodnutí způsobu vrácení zboží. V případě využítí zákonné 14 denní lhůty k vrácení zboží bez udání důvodu je však třeba dodržet následující zásady: zboží musí být zasláno zpět dobře zabalené, aby nedošlo k poškození během dopravy. K balíčku přiložte kopii ústřižku dobírkové složenky nebo kopii dokladu o uskutečněném převodu peněz. Po obdržení vráceného zboží a splnění výše uvedených podmínek Vám zašleme do 7 pracovních dnů částku za zboží (tj. bez poštovného). Náklady na vrácení zboží hradí zákazník.

Kontaktní údaje:
Bc. Robert Cienciala

Adresa:
CARERO s.r.o.
Písek 311
739 84 Písek u Jablunkova
Česká republika

tel. (7-15): +420 725 963 773

Zodpovědná osoba:
Jolana Kozubková
email (odpovídáme do 24h): info@autosedacka.eu

IČ: 28108272
DIČ: CZ28108272
jsme plátci DPH
Podmínky byly naposledy upraveny: 25.7.2011, 10:24
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu