Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Pavel H. (ETVA2) ID 288516
Etva sport
mimibazar.cz/etva2
Oblast: Nymburk
Telefon: 776517761
Registrace: 9.3.2010
Naposledy: 30.9.2011 18:52
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
75229315
HODNOCENÍ 163
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Pro Vaše dotazy mužete využít on-line kontakt SKYPE: pavel_hampl1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
!!!! upozornění - sklad je živá věc, je neustále v pohybu a jeho stav se každou hodinu mění. Může se tak stát, že objednáte vystavený sortiment který již skladem nemáme a o této skutečnosti Vás budeme informovat. Snažíme se inzerci pravidelně aktualizovat, přesto je nereálné to provádět každých 5 minut. Děkujeme za pochopení.

Při obchodování se řídíme platnými zákonnými normami ČR, což jsou:

Obchodní zákoník
Občanský zákoník
Zákon o ochraně spotřebitele
Zákon o ochraně osobních údajů

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v tomto internetovém obchodě .

Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (provozovatel) a kupujícího (zákazník).

Doba dodání zboží je nejpozději do 6 pracovních dní od připsání platby na účet
Zboží odesíláme kurýrní službou PPL nebo Českou poštou
Dobírky odesíláme následující den, ve vyjímkách do 2 pracovních dní.

POŠTOVNÉ A BALNÉ PRO SPORTOVNÍ POTŘEBY (POKUD NENÍ V INZERCI UVEDENO JINAK):
Platba předem na účet = 110,-
Dobírka = 160,-

Nákup nad 2000,- = poštovné zdarma
Nákup nad 3000,- = poštovné zdarma + 5% sleva
Nákup nad 4500,- = poštovné zdarma + 10% sleva

1. Objednávka a uzavření kupní smlouvy
Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, jakož i reklamačním řádem a souhlasí s nimi. Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v okamžiku převzetí objednaného zboží kupujícím.
Místem dodání zboží je adresa dodání uvedená kupujícím v objednávkovém formuláři.
Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího pod podmínkou zaplacení kupní ceny, a jeho následným převzetím.

2. Práva a povinnosti prodávajícího:
Prodávající má právo odmítnout objednávku, pokud kupující nesplní svůj závazek odebrat zboží a zaplatit kupní cenu.
Prodávající má právo od kupní smlouvy (závazné objednávky) odstoupit, stane-li se plnění nemožným nebo nedohodne-li se s kupujícím na novém plnění.
Veškeré osobní údaje poskytnuté při odesílání všech formulářů na našich webových stránkách jsou důvěrné (viz. Ochrana osobních dat).

3. Práva a povinnosti kupujícího:
Kupující je povinen uvést správnou a úplnou dodací adresu, na kterou má být objednané zboží odesláno.
Kupující má právo stornovat odeslanou objednávku nebo vrátit zboží do 14-ti dnů od doručení

3.1 Rozpor s kupní smlouvou:
V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen „rozpor s kupní smlouvou“), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou, není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil. Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.

3.2 Právo spotřebitele odstoupit od smlouvy:
Pokud je kupní smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má spotřebitel v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. V takovém případě spotřebitel kontaktuje prodávajícího a nejlépe písemně uvede, že odstupuje od smlouvy s uvedením čísla objednávky, data nákupu a čísla účtu pro vrácení peněz. Pozn.: Peníze je možné vrátit též v hotovosti v sídle společnosti . Odstoupení od smlouvy musí být doručeno nejpozději poslední den 14 denní lhůty.

Toto ustanovení zákona však nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží. Spotřebitel v případě využití práva na odstoupení od smlouvy do 14 dní od převzetí plnění, musí dodavateli vydat vše, co na základě kupní smlouvy získal. Pokud to již není dobře možné (např. v mezidobí bylo Zboží zničeno nebo spotřebováno), musí spotřebitel poskytnout peněžitou náhradu jako protihodnotu toho, co již nemůže být vydáno. Pokud je vrácené Zboží poškozeno jen částečně, může prodávající uplatnit na spotřebiteli právo na náhradu škody a započíst svůj nárok na vrácenou kupní cenu. Prodávající je v takovém případě povinen vzniklou škodu prokázat. Prodávající spotřebiteli v takovém případě vrací jen takto sníženou kupní cenu.

Na kupní cenu, která má být kupujícímu vrácena, může prodávající navíc započíst své skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením Zboží (náklady na přepravu apod.).


4. Platební podmínky:
Prodávající si vyhrazuje právo změny cen. V případě, že bude prodávajícím nahlášena cena vyšší než je uvedená v inzerci, může kupující novou cenu přijmout nebo dodávku odmítnout. .


5. Dodací podmínky:
Místem plnění je adresa dodání, kterou kupující vyplnil při odesílání objednávky

6. Ochrana osobních údajů:
Provozovatel tohoto internetového obchodu se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoliv podobě třetí straně s vyjímkou České pošty výhradně pro účely zajištění dodání zboží. Vaše data budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím. Tudíž ani naši dodavatelé nemají možnost od nás Vaše data získat a oslovovat Vás vlastními "letákovými" akcemi, případně spamovou emailovou poštou.
Vaše osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání výrobků) a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu, případně identifikaci Vaší platby učiněnou bankovním převodem.

7. Provozovatel a jeho kontakt:

adresa:
Hampl Pavel - Etva sport
Skupova 1485
289 22 Lysá nad Labem
tel: 776517761
mail: etvasport2@seznam.cz


8. Reklamační řád

Záruční doba činí 24 měsíců ode dne převzetí zboží zákazníkem.

Nakupující může uplatnit reklamaci buď e-mailem na adresu: etva1@seznam.cz nebo telefonicky na čísle 776517761 nebo poštou na adresu :
Hampl Pavel
Skupova 1485
289 22 Lysá nad Labem

Reklamace musí kromě reklamovaného zboží obsahovat popis zjištěných závad a jejich projevů. Zboží musí být zasláno pouze jako doporučená zásilka nebo jako cenný balík (kupující musí mít od zaslané reklamace doklad o zaslání prodávajícímu - pro případ ztráty zásilky při přepravě). Na zboží zaslané na dobírku nebude brán zřetel - dobírka nebude převzata.

Reklamace včetně odstranění vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se spotřebitelem nedohodne na delší lhůtě..

9. Výměna zboží

V případě nevhodně zvolené velikosti má kupující nárok na výměnu za jinou velikost, to však pouze na základě předchozího písemného kontaktu prodávajícího a ověření dostupnosti požadované velikosti. V případě, že je možno výměnu realizovat, je kupující povinen nejdříve zboží + poštovné (90,-) odeslat na adresu naši firmy a následně mu je zaslána požadovaná velikost zpět. Tato částka může být vložena do balíku s neodpovídající velikostí hotově, popř. zaslána bankovním převodem

Pokud není možno realizovat výměnu, může kupující odstoupit od kupní smlouvy a je mu po odeslání zboží na naši firmu a následně jeho obdržení vrácena kupní cena (bez nákladů na poštovné).

10. Popisy a fota
Každé zboží je jednoznačně identifikováno názvem, popřípadě i názvem provedení a cenou. Název zboží, názvy jednotlivých provedení a popis zboží se nemusí shodovat s oficiálními názvy a popisy výrobce nebo importéra daného zboží a mají pouze informativní charakter. Jedinými závaznými informacemi jsou texty, popisky a doporučení, která na svých výrobcích a jejich obalech, popřípadě v průvodní dokumentaci, uvádějí výrobci či importéři daného zboží.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.7.2011, 12:04
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu