Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana Š. (Sendy26) ID 287512
mimibazar.cz/sendy26
Oblast: Hodonín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.3.2010
Naposledy: 7.4.2015 19:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 9
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Poskytovatel:
Jana Ševelová - STYL JANA
Hovorany 425
IČO: 01431951

Děkujeme za Váš zájem.

Nabízíme Vám zprostředkování dovozu oblečení a doplňků z Velké Britanie, těchto značek: NEXT, Mark and Spencer, George, Disney.

Příjem objednávek a komunikace probíhá e-mailem, na Vaše e-maily odpovídáme do 24hodin.

Aktuální kurz britské libry je 34,-Kč.
V ceně za libru jsou zahrnuty poplatky za asistovaný nákup a dopravu v Anglii.

OBJEDNÁVKA A PLATBA
Zboží můžete vybírat z těchto obchodů:
http://www.next.co.uk/
http://www.marksandspencer.com
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/D5,default,sc.html
http://www.disneystore.co.uk/

Vybrané zboží, prosím vepište do objednávkového formuláře (na požádání pošleme e-maillu) a spolu s informací, zda žádáte osobní odběr nebo dodání přes Českou poštu, zašlete na náš e-maill: info@styljana.cz.
Do 24hodin, od přijetí objednávky, Vám spolu s potvrzenou objednávkou zašleme i podklady k platbě. Prosím, vždy si Vaši objednávku před odesláním zkontrolujte, hlavně Vámi napsané kódy a velikosti, reklamaci nelze uplatnit na Vámi špatně vyplněnou objednávku.
Zboží je nutné předplatit v plné výši. V okamžiku připsání Vaší platby na náš účet se Vaše objednávka stává závaznou. Objednávku ve VB provádíme až po připsání peněz na účet, o datu objednání Vás budeme informovat e-maillem a současně Vám sdělíme, které položky z Vaší objednávky příjdou a u kterých je např. posunuto dodání ze strany prodejce, poř. je vyprodáno.

DODÁNÍ ZBOŽÍ
Ihned po obdržení zásilky z VB, rozesíláme zboží přes Českou poštu po celé ČR. Poštovné po ČR je účtováno dle platných tarifů České pošty. Je možný také osobní odběr zdarma, a to na adrese: Jana Ševelová, Hovorany 425, okr. Hodonín.

Běžná doba dodání je 10-20 pracovních dní od připsání peněz na náš účet . V případě, že z VB nepřijde Vaše dodávka kompletní, budeme Vás o tomto informovat e-maillem, abychom se domluvili na dalším postupu.

REKLAMACE
Firma Styl Jana nákupy pouze zprostředkovává. Reklamace zboží si každý zákazník vyřizuje sám a na své náklady přímo s prodejcem, kde se zboží nakoupilo. Po domluvě se zákazníkem můžeme pomoci s reklamací ve VB, ale výsledek reklamace záleží na prodejci, ke kterému se zboží vrací. Reklamace se řídí zákonnými podmínkami a reklamačním řádem platným ve VB.




PODMÍNKY PRODEJE NOVÉHO ZBOŹÍ:

Dále nabízíme prodej nového zboží, vše dovoz z VB:
Zákazník svou objednávkou stvrzuje, že se seznámil s následujícími podmínkami a souhlasí s nimi v plném rozsahu:

1. Úvodní ustanovení:

Tyto obchodní podmínky platí pro internetový obchod www.styljana.cz, popř. prodej přes mimibazar. Podmínky upravují práva a povinnosti prodávajícího a jeho zákazníků (kupujících) a ve svém aktuálním znění tvoří obsah kupní smlouvy (o dodávce zboží).
Ceny v internetovém obchodu jsou aktuální ceny v Kč včetně DPH pro koncového zákazníka. Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad akceptuje veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, zejména platnou výši ceny objednaného zboží v příslušném množství (včetně příp. expedičních a dopravních nákladů) uvedenou na internetových stránkách, a zejména na stránce konečného potvrzení a odeslání objednávky.

2. Objednávka, uzavření smlouvy

Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Smlouva vzniká samotným dodáním zboží. Prodávající si může vyžádat potvrzení objednávky.
Potvrzení o přijetí objednávky bude odesláno e-mailem. Případné nesrovnalosti řešte zasláním e-mailu na adresu info@styljana.cz nebo telefonicky na tel.: + 420 723 070 170.

3. Zrušení objednávky

Zrušení objednávky ze strany prodávajícího je možné z technických důvodů, náhlé změny nákupních cen nebo jiných nepředvídatelných okolností apod.
O důvodech zrušení a možných řešeních bude zákazník neprodleně vyrozuměn formou e-mailu, popř. telefonicky, zanechá-li svůj kontaktní telefon při objednávce.

4. Dodací a platební podmínky

Místem plnění je sídlo /bydliště/ nebo místo podnikání kupujícího uvedené v objednávce. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího okamžikem zaplacení kupní ceny.
Prodávající dodá zboží neprodleně, zpravidla do dvou pracovních dnů po doručení platné objednávky do jeho elektronické schránky, popř. po jejím potvrzení. V případě nemožnosti dodržení tohoto termínu, např. z technických důvodů, nepředvídatelných okolností apod., bude termín dodávky dohodnut se zákazníkem individuálně.

Dopravné:

• a) Dobírka + balík do ruky (popř. balík na poštu), dle tarifu ČP
b) Platba předem + balík balík do ruky (popř. balík na poštu), dle tarifu ČP
• c) Při objednávce v minimální hodnotě 1200,- Kč doprava zdarma : 0,- Kč



5. Vrácení zboží

Zboží bude přijato zpět za těchto podmínek:

Zboží můžete vrátit do 14 dnů bez udání důvodu, ale jste povinni nás o tomto vrácení předem informovat. Zboží bude přijato zpět za těchto podmínek:

• a) Zboží musí být schopné dalšího prodeje, neporušené a v původním obalu.
• b) Zákazník musí odeslat zboží spolu s kopií daňového dokladu v zákonné lhůtě a to na adresu : Jana Ševelová, Hovorany 425, 696 12, Hovorany.
• c) Peníze za zboží budou neprodleně po obdržení zboží vráceny a to buď na bankovní účet kupujícího nebo poštovní poukázkou. Náklady spojené s vrácením peněz hradí prodávající.
• d) Pokud si kupující při vrácení zboží zároveň objedná zboží odpovídající hodnoty, nebude mu účtováno dopravné.


6. Reklamace

Reklamovat lze pouze zboží zakoupené u prodávajícího. Koncový zákazník je povinen udat důvod reklamace a přiložit kopii dokladu o zakoupení zboží. Reklamace zasílejte na adresu : Jana Ševelová, Hovorany 425, 696 12, Hovorany. Za vadu nelze považovat změnu na zboží, která vznikla v průběhu záruční doby v důsledku opotřebení či nesprávného používání popř. nesprávného zásahu. Reklamované zboží bude přijato, jestliže bude řádně vyčištěno a vysušeno tak, aby posouzení reklamace nebránily všeobecné zásady hygieny.

Reklamace včetně odstranění vady musí být vyřízena:

• a) bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 kalendářních dnů (včetně) ode dne jejího uplatnění
• b) případně v delší lhůtě, na které se mohou prodávající s kupujícím dohodnout

Standartní záruka na produkty prodávané prodávajícím je 24 měsíců, pokud není uvedeno jinak. Záruční dobu nelze zaměňovat s dobou obvyklé životnosti zboží, tj. s dobou, po kterou při správném užívání a ošetřování může zboží vzhledem ke svým vlastnostem, danému účelu a rozdílnosti v intenzitě užívání vydržet. Vyřídí-li se reklamace výměnou vadného zboží za nové, běží lhůta pro uplatnění reklamace opětovně od okamžiku převzetí nového zboží kupujícím.
Dodavatel se zavazuje dodržovat záruční lhůty garantované výrobcem. Záruční doba začíná datem uvedeným na dodacím listu.
Kupující má právo na výměnu bezvadného zboží z důvodu chybně stanovené velikosti nebo barvy. V takovém případě kupující zašle na vlastní náklady zboží zpět prodávajícímu, který mu neprodleně zašle nové zboží na vlastní náklady.

7. Ochrana osobních dat

Internetový obchod www.styljana.cz podle zákona číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů zpracovává osobní data a uchovává je v marketingové databázi firmy. Zpracované údaje jsou plně chráněny před zneužitím a nebudou poskytnuty třetím stranám.

8. Závěrečná ustanovení

Odeslanou objednávkou (návrhem kupní smlouvy) je kupující po dobu stanovenou k dodání zboží neodvolatelně vázán.


Tyto Obchodní podmínky vstupují v platnost dnem 1. 10. 2013 a platí do odvolání.


Provozovatel: Jana Ševelová – IČO: 01431951, Hovorany 425, 696 12, Hovorany
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.10.2013, 22:51
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu