Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

LUCIE N. (JENINKA) ID 28654
mimibazar.cz/jeninka
Oblast: Rakovník
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.10.2006
Naposledy: 14.7.2024 16:35
Aktualizace: 2.5.2013 6:56
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 282
VŠECHNY FOTOGRAFIE 164
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 4
RECEPTY 14
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky zdravím Vás a přeji příjemné nakupování.

VÝMĚNA:
Výměnám se v zásadě nebráním, ale neměním příliš často. Buďte, prosím, shovívavé, pokud zrovna s Vámi nevyměním. Měním pouze, když něco z Vašeho albíčka opravdu potřebuji. Na MMB prodávám proto, že nemáme prostory, a nechci si dalšími zbytečnostmi zaplnit dům. Proto si nutně u Vás nemusím vybrat. Měním pouze oblečení, ne NOVÉ ZBOŽÍ

REZERVACE:
-Délka rezervace je závislá na domluvě. Můžete si napsat o delší rezervaci - třeba do mateřské, to není žádný problém, ale napiště včas. Pokud se nedomluvíme jinak, rezervuji 7 dní, pak rezervaci ruším
Během této doby mi dejte mailíkem zprávičku o provedené platbě, abych nezaspala :-)

PLATBA:
-převodem na účet, číslo mého účtu je 1968035103/0800, konečnou sumu vždy zašlu zájemci emailem. Po vzájemné domluvě můžu poslat na dobírku.

ZASLÁNÍ BALÍČKU:
- balíček posílám ve většině případů v den připsání peněz na účet ( a prosím pak o zprávu , že zásilka dorazila). Moc ráda píši hodnocení, ale píši ho až po Vaší zprávičce o doručení. Proto mi prosím, napište,že balíček dorazil v pořádku. Pokud nenapíšete, po měsící beru balíček za doručený. Píši info každému, že je balíček odeslán, takže víte, že ho máte očekávat. Není v mých silách se každého dotazovat, jestli dorazil v pořádku.

EVELINE:
Distributor Eveline Novotná Lucie -ID 021012057
EVELINE COSMETICS je jednou z největších kosmetických firem v Polsku, která má zastoupení v celé Evropě. Od roku 1983 vyrábí luxusní kosmetické přípravky podle technologie Dr. Taylor Ltd., England. Zaměstnává přes 400 odborníků a neustále inovuje a zlepšuje kvalitu svých kosmetických výrobků.
EVELINE COSMETICS přináší na trh špičkové a cenově dostupné kosmetické produkty.
Výrobky EVELINE COSMETICS jsou dermatologicky testovány a nejsou testovány na zvířatech.
VÝROBKY EVELINE u mě v albu jsou na objednávku, pokud není uvedeno jinak. Zaslání bude tedy do 8 dnů od přijetí Vaší platby, nebo podle domluvy . Děkuji za pochopení.

OKG:
Distributor OKG Novotná Lucie - ID 03-002340
životní styl s OKG - prevencí ke zdraví. Potravinové doplňky čistě přírodního charakteru.
VÝROBKY OKG jsou na objednávku, pokud není uvedeno jinak. Zaslání bude tedy do 8 dnů od přijetí Vaší platby, nebo podle domluvy. Děkuji za pochopení.

ORIFLAME:
přírodní švédská kosmetika. Přijímám objednávky z aktuálního katalogu ORIFLAME.
SBS TRADE:
Distributor SBS Novotná Lucie - ID 397 55
POZOR - OMLOUVÁM SE ZA MALÉ FOTOGRAFIE, ALE ZVĚTŠENÍM NÁHLEDOVÝCH FOTOGRAFIÍ BYCH ZKRESLILA VELIKOST ŠPERKU. VYOBRAZENÉ ŠPERKY JSOU TAKTO 1:1. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ
SBS TRADE je tradiční Český výrobce a dodavatel špičkové pokovené bižuterie,stříbra a šperků z chirurgické oceli. Na trzích střední evropy působí již od roku 1996. Za tuto dobu má miliony spokojených zákazníků.Naše výrobky neobsahují nikl, který způsobuje alergii.
Patentovaná technologie pokovování výroků metodou SUBAGE či SILVERTOP.
Kvalitní šperky SBS Trade jewellery collection pro běžné nošení i pro sváteční příležitosti.
Široká nabídka prstenů, náramků, náhrdelníků, řetízků a náušnic, kravatových spon...
Na všechny výrobky je poskytována 2 letá záruka - díky nové technologii výroby SUBAGE, která zaručuje dlouhodobou trvanlivost zlaceného zboží a vysoko překračuje záruční lhůtu. Ke zboží obdržíte záruční / reklamační list, na kterém je uveden postup v případě reklamace..
-Zboží, pokud není uvedeno je na objednávku. Ve skladu se objednává vždy v PONDĚLÍ, Vám domů odešlu zbožíčko následující úterý. Děkuji za pochopení.

OBLEČENÍ :
Věci jsou nošené, ale v dobrém stavu (nebo takovém, jaký je v popisu), pokud bych přehlídla nějakou drobnost, tak se předem omlouvám není to určitě úmysl prodávat zničené věci, proto pokud vše nebude tak, jak bylo napsáno, napište, buď peníze pošlu zpět , nebo se dohodneme na jiné kompenzaci, myslím, že jsme přeci jen lidi a proto se určitě domluvíme. Pokud budete spokojeni, budu moc ráda, pokud mi pošlete fotečku.

POŠTOVNÉ:
- poštovné účtuji dle platných tarifů České pošty, balné neúčtuji. Balíčky se snažím balit tak, aby bylo poštovné co možná nejnižší, proto prosím, aby jste omluvily, pokud Vám zabalím balíček třeba do novin...snažím se, aby Vaše i moje náklady na doručení bylo opravdu nejnižší.

Pokud jste dočetli až sem,moc děkuji a těším se na obchůdek s Vámi. Lucka
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.11.2010, 13:22
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu