Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Pavla a Daniela Ś. (friends2) ID 285876
mimibazar.cz/friends2
Oblast: Letohrad
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.2.2010
Naposledy: 1.4.2015 20:56
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76497976
HODNOCENÍ 134
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
nejsme plátci DPH
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,

vítáme vás v našem obchůdku. Jsme rády, že vás naše nabídka zaujala a budeme ji pro vás postupně doplňovat a rozšiřovat. Těšíme se, že si u nás vyberete právě to, po čem toužíte :-)
Prodáváme NOVÉ ZBOŽÍ na základě ŽL:



Kontaktovat nás můžete na emailu: friends.mmb.@email.cz. Na veškeré vaše dotazy, vzkazy a objednávky se snažíme reagovat do 24 hodin. V případě delší nepřítomnosti informujeme o této skutečnosti VZKAZEM na MMB. Pro bydlící v okolí Letohradu, nabízíme možnost osobního odběru oblečení a jiných doplňků dovezených z UK. Návštěvu je třeba domluvit předem mailem.

Veškeré Vámi poskytnuté údaje slouží pouze k realizaci a vyřízení objednávky, v žádném případě tyto údaje neposkytujeme třetím osobám.

V naši nabídce najdete: dekorace, umělé květiny, hračky pro děti, zkrátka věcičky pro nezbytnou potřebu, ale i pro radost a potěšení. A také oblečení pro dospělé i děti, módní doplňky.
Hračky s licencí jsou české výrobky s atestem "bezpečná hračka".
Veškeré oblečení je skladem, dovážené přímo z UK a jedná se o značkové oblečení - 100% originály.
Zboží je popsané co nejúplněji, na základě dostupných informací od dodavatelů. Máte-li však doplňující dotaz, rády vám na něho odpovíme mailem.

Ceny zboží jsou uvedeny vč. DPH. Platby přijímáme pouze prostřednictvím bank. převodu na čísla účtu uvedených níže. V případě osobního odběru, je možné platit hotově (pouze pro bydlící v okolí Letohradu).
Objednávky považujeme za závazné. Zboží odesíláme do 2 pracovních dnů po obdržení platby na účet.
Objednávku lze stornovat nejpozději do 24 hod od jejího odeslání, a to mailem.

Není-li v našich silách objednané zboží dodat nebo jej lze dodat pouze částečně, informujeme zákazníka mailem a další postup záleží na oboustranné domluvě.

Čísla účtu pro úhradu zboží v závislosti na druhu objednávaného zboží:
Pro dekorace, umělé květiny a hračky: 670100-2207369680 / 6210
Pro oblečení, kabelky a kožené zboží: 670100-2207650325 / 6210
Do variabilního symbolu zadejte prosím své ID na MMB.
Do zprávy pro příjemce zadejte název zboží a své jméno.

Balíčky dodáváme prostřednictvím České pošty pouze doporučeně. Na dobírku nezasíláme. Poštovné je připočteno k ceně zboží a je hrazeno odběratelem, převodem na výše uvedený bank. účet společně s částkou za zboží.
Daňový doklad zasíláme pouze na vyžádání.

Balné neúčtujeme.

Zboží rezervujeme do 5. kalendářních dnů od objednání. Není- li provedena platba, zboží postoupíme jinému zájemci.

Veškeré nové zboží je možné do 14 dnů vrátit. Zboží vrací odběratel nepoškozené, a to na své náklady. Cenu zboží vracíme převodem po obdržení zboží. Pokud v ceně nebylo zahrnuto poštovné, vracíme částku poníženou o námi vynaložené náklady na poštovné a to nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy.
Je-li hodnota vráceného zboží snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích – tzn. že dojde k započtení na prodávajícím vracenou kupní cenu, která je tudíž spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě. Nadto mohou být spotřebiteli účtovány skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží.
Jinak odstoupení od smlouvy není nijak sankcionováno a další podmínky jsou řešeny v souladu s příslušnými předpisy (občanský zákoník apod.)

Na žádost zákazníka zboží můžeme vyměnit (např. za jinou velikost apod.). Podmínkou je však dostupnost požadované velikosti a druhu zboží na skladě.

Na veškeré zboží se vztahuje 2-letá záruka. Na věci použité však neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícm a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Těšíme se na vaše objednávky a milou spolupráci. V případě, že budete s námi spokojeny(i), prosíme o Vaše hodnocení.

Přivítáme i Vaše náměty na to, co byste si přály(i) u nás v albu vidět a zakoupit. Pokud možno, budeme se Vám snažit vyhovět.

Tak teď už jen - HEZKÉ NAKUPOVÁNÍ :-)


Vaše Pavla a Daniela
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.3.2014, 20:39
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu