Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Marcela H. (Renault) ID 26898
mimibazar.cz/renault
Oblast: Strakonice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.10.2006
Naposledy: 25.7.2024 21:07 včera
Aktualizace: 25.7.2024 21:07 včera
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 289
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 721
VŠECHNY FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Věci, které prodávám jsou všechny po nás - /mě, dětech, ... rodině/ - nevhodné dárky,co nám již dávno není - věci, obuv, či do domu atd. .... či neupotřebíme, pak unáhlené kupy, co jen doma už leží zbytečně, na MMB hlavně nakupuji, i na Slov.zasílám
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, nakupující, prodávající ...

jsem ráda, že jste se podívaly i do mého albíčka.
Sama zde na MMB spíše hodně nakupuji sobě dcerk., domů ,příbuzným a i známým / a i kamarádkám ... někdy i věci vyměním. .. sama se podívám pak do Vašeho albíčka.

Jinak do zahraničí nezasílám!!!!!!!!!!!

Upozorňuji, NEJSEM KOMERČNÍ PRODEJCE ........

Prodávám hlavně věci po mé dcerce, mě - co kupujeme zde a pak po obchodech a i obchodech s levným oblečením /někdy toho nakoupím bez zkoušení a ani třeba nenosím - takovéto utrácení/ - co mi již není, rodinných příbuzných - mamče,sestře, neteři a občas synovcům,nevl. dcerk. .. Také někdy 2 kamarádkám po jejich dětech............. !!!!! Nemají možnost jiného prodeje ... než-li takto. Také jim ale já scháním .... zde dost nakupuji ...
Také někdy měním, pokud si mi u Vás něco najdu, sama se ozvu .... stejně dost nakupuji a scháním ....
Uvádím, jsem nekomerční prodejce a nákupčí ....

Přidám Vám vždy něco zdarma.

Než si objednáte, řádně si přečtěte popis zboží, veškeré dotazy ráda zodpovím ...
Pokud se neozvete a nepotvrdíte objednávku i Vy do 24 hodin, zboží nabídnu dále.
Rezervace pak držím 7 dní, věci vracím zpět do prodeje (je to dostatečná doba na připsání peněz na mém účtu). Výmečně se stane, že jsme mimo domov, tak odpovím i déle .....
Pokud budete chtít věcičky přeměřit, není problém.
Platbu poukazujte vždy na můj účet . Poštovné účtuji dle tarifů České pošty dle váhy (jak je odhadnu).
Balné neúčtuji, pouze budud bude balík objemný a neskladný .... je opravdu těžké ho zabalit a odvést .... tak tam prostě třeba 20-30 Kč napočtu ne lepičky atd. - myslím tím třeba nábytek atd. - opravdu těžký balík ..... děkuji.

Na dobírku a platbu obálkou nezasílám!!!

Připomínám, doporučená pošta je pojištěná, tak pokud se balíček ztratí, vrátím Vám penízky. Pokud si ale balíček necháte zaslat poštou obyčejnou a náhodou by se ztratil, tak náhrada nevznikne. Doporučené balíčky jsou vždy pojištěny do 500,- Kč, nad částka musí být připojištěna ... viz podmínky České pošty. Všem píši jak obyčejnou, tak doporučenou poštu, každý si sám vybíráte, dle Vašeho uvážení!!!!!

Zboží se snažím nafotit co nejlépe.
Věcičky posílám 2x v týdnu /někdy i pouze 1x v týdnu - pokud jsme třeba nemocní /nebo pryč -pak děkuji za pochopení druhé strany / a to vždy až po připsání penízků na účet. Pokud je to těsně před víkendem /tj. někdy i v pátek/, může se stát, že balíček odešlu až další pracovní den, tj. v pondělí.

Budu se snažit Vám vyjít vstříc, pokud je to v mých silách. Domluvit se dá na všem, jsme jenom lidi a stát se může ledacos, vše je na dohodě.

Reklamaci lze uplatnit ihned po obdržení balíčku a to po vzájemné dohodě.
Překontrolujte si proto věc ihned. A napište do zprávy o přijetí zboží. Rozhodně nelze uplatňovat reklamaci po týdnu a více po převzetí objednávky!!!!
Nebudu brát ohledy na to, že jste si zboží představovaly jinak a chcete zboží vrátit, vše bude napsáno v popisu a nafoceno bude také co nejlépe.

Čekám fér jednání i z Vaší strany a totéž bude i z mé strany.
Budu ráda za hodnocení a samozřejmně pak oplatím

!!! U věcí, kde nebude uvedeno nové, očekávám, že nebudete hledat vady, které neuvedu v popisu ... je snad jasné, že to není nové. Zboží nebudu v tomto případě vyměňovat, ani se dohadovat o vrácení peněz!!!!! Věci budu prodávat po mé dcerce, mě a občas něco prodám i nějaké své kamarádce, tudíž se nejedná o věci nové. !!!!!

Děkuji Vám za občasné nahlédnutí do mého albíčka.

Předem děkuji spokojeným zákazníčkům za zaslané fotečky spokojených zákazníků.

Děkuji
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.7.2012, 10:10
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu