Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Bára H. (barushkahh) ID 261435
mimibazar.cz/barushkahh
Oblast: Česká Lípa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.11.2009
Naposledy: 8.3.2018 15:40
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 38
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Eduard Helebrandt ~ IČO 86965352
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
VÁŽENI ZÁKAZNÍCI A ZÁKAZNICE ,

VÍTÁM VÁS NA MÉM PRODEJI

Pokud si danou věc koupíte , automaticky souhlasíte s podmínkama prodeje.

Jsem velice potěšena Vaším zájmem o můj prodej. Přečtěte si prosím následující PODMÍNKY PRODEJE :

PLATBA ZA ZBOŽÍ

poštovné dle tarifu ČP + balné .Pokud chcete poslat balíček obyčejně , abyste měli levnější poštovné , NA VLASTNÍ RIZIKO zašlu !!


-platba je možná jen na účet , NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM.

- do zprávy pro příjemce prosím napište své jméno a příjmení , abych vaši platbu našla a včas Vám zboží došlo. Jako variabilní symbol vždy Vaše ID. Nezapomínejte napsat , pak se mi platba špatně dohledává a odeslání balíčku se může opozdit.

- prosím o převedení příslušné částky do 1 TÝDNE ( pokud se nedomluvíme jinak) od VAŠEHO NÁKUPU. Pokud tak neučiníte beru obchod jako neuskutečněný a zboží nabízím dále k prodeji.

- číslo účtu zašlu E-MAILEM.

-na vaši objednávku odpovím nejpozději do 24 hodin.

!!!! při zakoupení 2 a více věcí platíte pouze jedno poštovné !!!!

- ZBOŽÍ SE SNAŽÍM ZASÍLAT HNED PO PŘIPSÁNÍ PENĚZ NA ÚČET , ALE JSEM VELMI PRACOVNĚ VYTÍŽENÁ , TAKŽE NĚKDY POSÍLÁM AŽ DRUHÝ DEN , NEBO POZDĚJI. DO TYDNE VŽDY ZBOŽÍ ODEŠLU. PROSÍM POCHOPTE MĚ.

SEKÁČEK :
Berte prosím v potaz , že zboží je sekáčové , takže se můžou vyskytnou fleky , zmačkání, žmolky nebo jiné znečistění kterého jsem si třeba nevšimla. Pokud tomu tak bude , stačí vyprat , vyžehlit a zboží bude zase jako nové. Balíky docházejí ve velkých lisovaných pytlech , takže jsou zmačkané a nevyprané s čímž se musí počítat. Snažím se skutečnou podobu prodávané věci vždy co nejlépe popsat , ale né vždy si všimnu. Pokud tomu tak bude , a zboží Vám bude zasláno s vadou , která nebyla popsána v popise , okamžitě pište a domluvíme se na následném jednání.
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje .

NOVÉ VĚCI

Na veškeré nové zboží se vztahuje zákonná záruční lhůta 24 měsíců.
Daňový doklad zasílám pouze na vyžádání.

VAKY A FLORBALOVÉ POTŘEBY :
JSOU OBROVSKÁ AKCE , TAKŽE JDE OPRAVDU O DNY .. JSOU POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB , KTERÉ OPRAVDU RYCHLE MIZÍ. PROTO NEZARUČUJI , JAK DLOUHO JEŠTĚ BUDE V NABÍDCE. A JELIKOŽ DODAVETEL MI DODAVA JEDNOU ZA 1 - 2 TYDNY , MUZE ZBOZI DORAZIT AZ V TAKOVE DOBE .. ALE TAKE NEMUSI A MUZU HO MIT NA SKLADE HNED.

MOBILNÍ TELEFONY :
Všechno zboží je na objednávku a zasílá se přímo od výrobců v Číně a podobných asijských zemí. Většinou se jedná o objednávky přímo u výrobce.U každého objednaného zboží je takzvaný "processing time". Je to doba která uplyne od objednání do expedice. Většinou jsou to 4 dny.
Doba dodání je průměrně 5-8 pracovních dnů maximálně ( od odeslání dodavatelem), takže je důležité uvědomit si , zda na zboží chcete opravdu čekat. Pokud uskutečníte nákup, tak zároveň souhlasíte s touto dobou dodání. Pokud se vyskytne problém s doručením, je povinností kupujícího, oznámit tuto skutečnost zprostředkovateli nejpozději do 60 dní od odeslání. Po této lhůtě již není reklamace dodání možná a 60 dnem od odeslání se považuje zboží za úspěšně doručené. Na převážnou většinu zboží je záruka výrobce 12 měsíců, není-li uvedeno jinak.

Zboží bude objednáno ihned po zaplacení zboží. Jako kupující máte právo v souladu s § 53, odst. 7 a § 54 občanského zákoníku na odstoupení od smlouvy do 14ti dnů od obdržení zboží. Vracené zboží musí být v nepoužitém stavu, funkční, kompletní, v originálním balení, bez zásahu do firmware atd. (rozumí se tím stav, kdy je možné zboží znovu prodat).
Poskytovatel uzavírá se zákazníkem příkazní, respektive mandátní smlouvu, je-li zákazníkem podnikatel a je zřejmé s přihlédnutím ke všem okolnostem, že se smlouva týká jeho podnikatelské činnosti (dále jen „smlouva“). Po uzavření smlouvy poskytovatel objednává zákazníkem vybrané zboží a hradí kupní cenu jménem zákazníka a na jeho účet, a to prostřednictvím veřejné komunikační sítě (internet).

Služba je poskytována za odměnu.

Poskytovatel zboží neprodává, není ani jeho dovozcem a dodavatelem ve smyslu zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Poskytovatel pouze za odměnu jménem zákazníků a na jejich účet objednává zboží u prodávajícího a jménem zákazníků a na jejich účet hradí prodávajícímu kupní cenu.

Cenou se pro účely těchto obchodních podmínek rozumí částka, uvedená u každého zboží, která představuje součet kupní ceny zboží, a odměny za službu poskytovatele. Cenu tak tvoří kupní cena zboží (včetně nákladů na dodání) a odměna poskytovatele za jeho služby.

Doprava

a) Dopravné se platí za každý kus v zásilce

b) Podací číslo obdržíte vždy do několika dnů od zaplacení

c) Doba doručení je vždy uvedena u konkrétní aukce.

d) Zásilky odesíláme až po obdržení celé částky na náš účet

e) Nemáme žádný vliv na dobu doručení a z tohoto důvodu neneseme žádnou odpovědnost za zpoždění způsobené poštou

f) Zásilky jsou posílány na adresu uvedenou na MMB.

Celní řízení:

1) Pokud není uvedeno jinak, nákupem se stáváte dovozcem ze zemí mimo EU. Zásilky do hodnoty 150 EURO jsou osvobozeny od CLA a zásilky do 22 EURO jsou osvobozeny od DPH. V případě, že bude hodnota objednávky vyšší může Vám být příslušný poplatek vyměřen Celním úřadem. V takovém případě Vám přijde rekomando o doručení zásilky ze zahraničí s doložením dokladů pro celní řízení. Zašlete mi emailem "skladové a podací číslo", které je uvedeno v dokumentech. Vše bude vyřízeno a balík propuštěn a odevzdán poště k doručení. V tomto případě náklady na vyřízení celních a jiných poplatků spojených s dodáním zboží ze zahraničí jsou na kupujicím.

2) Neneseme odpovědnost za prodlení způsobené na straně kupujícího a další s tím související poplatky. Kupující je povinen doložit doklady na celní správu vždy (sám nebo s naší pomocí). Pokud tak kupující neučiní do 20 dnů , celní správa vrátí neproclený balík zpět odesílateli do zahraničí a není pak vrácení peněz možné! Standartní doba uložení na celnici je 20 dnů.

Pro sledování zásilek použijte stránku: http://www.17track.net

Velmi nám záleží na dobrém jménu , proto když se vyskytne chyba , nebo se Vám něco nebude líbit , okamžitě piště a vše vyřešíme.

V PŘÍPADĚ INFORMACÍ MĚ MŮŽETE KDYKOLI INFORMOVAT NA MÉM MAILU barushka.hh@seznam.cz

TĚŠÍME SE NA VÁS I NA VÁŠ NÁKUP.
S POZDRAVEM BÁRA
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.11.2013, 19:09
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu