Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Šárka D. (belluna) ID 251401
Belluna
mimibazar.cz/belluna
Oblast: Hradec Králové
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.10.2009
Naposledy: 20.1.2016 23:50
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
68369531
HODNOCENÍ 663
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
.....MILÉ MAMINKY A OBDIVOVATELKY ZNAČEK NOLITA POCKET A RARE :-)

Velice Vám děkuji za nahlénutí do našeho albíčka s exkluzivní designerskou italskou módou pro holčičky, klučiny a jejich maminy :-) Jako jediný oficielní zástupce pro Vás do Čech dovážím zboží značek NOLITA POCKET a RARE.

Prosím přečtěte si naše podmínky prodeje a řiďte se jimi, oplátkou za to se my vynasnažím, aby jste s nákupem u nás byly maximálně spokojeni :-)

1. V našem albíčku na MMB naleznete zboží italských značek NOLITA POCKET a RARE jejichž jsme výhradním zástupcem pro oficielní prodej v Čechách, díky výhradnímu postavení na českém trhu můžeme garantovat původ zboží a cenu bez dalších nesmyslných přirážek.

2. Na všechny dotazy a objednávky se snažíme odpovídat do 24 hodin, prosím, mějte pochopení, jsme také jen maminy od dětí, ne skladníci s nepřetržitým 24hodinovým pracovním nasazením, ale i tak se budeme vše snažit co nejdříve vyřešit.

3. Zboží je připravené k odběru IHNED, pokud ne, datum dodání je vždy uveden v našem albíčku. V případě objednávek se individuálně domluvíme. V albíčku máme vždy veškeré zboží ve všech velikostech, které máme na skladě! Pokud zboží nevidíte v albíčku, nemá cenu se nás dotazovat, zda ho náhodou nemáme na skladě, odpověď by zněla ...NEMÁME :-) Zboží odesíláme obvykle v den připsání platby na účet, nejpozději do 3 pracovních dnů.

4. Účtujeme ceny dle platného ceníku ČESKÉ POŠTY. Balíčky vzhledem k jejich hodnotě zasíláme těmito způsoby:
- Doporučeně - cena 40 Kč (pojištěno do 500 Kč) - jen zboží do hodnoty 500Kč!
- Cenným balíkem - cena 75 Kč (pojištěno do 5.000 Kč)
- Obchodním balíkem - cena 85 Kč (pojištěno do 10.000Kč)
Na dobírku nezasíláme!
Při jednorázové objednávce nad 5.000,-Kč pro Vás jako bonus máme poštovné zdarma :-)

5. Zboží do ZAHRANIČÍ zasíláme jen po individuální dohodě …..prosím, předem se informujte o způsobu platby a také cenách poštovného. Veškeré poplatky v bankách hradí kupující.

6. Možnost plateb prostřednictvím služeb PAY PAL zatím pouze zvažujeme, pokud se něco změní, budete informováni.

7. Zboží nevyměňujeme a na podobné návrhy nereagujeme a zájemce ihned anulujeme!

8. ZPŮSOB ÚHRADY …..
Upřednostňujeme platby předem na účet číslo 197206589/ 0600 u GE Money Bank.
Variabilní symbol uvedu v podkladech k platbě, prosím uvádějte ho při platbě, obchůdek se tím urychlí. Doklad Vám vystavíme na požádání.

9. Na platby čekáme maximálně 7 dní od odeslání podkladů k platbě. Zájemcům bez registrace na MMB čekáme na platbu 3 pracovní dny, poté je bez upozornění anulujeme! Prosíme, pečlivě si nákup zboží před jeho rezervací rozmyslete, pokud se cokoliv změní, ihned nás prosím informujte. Pokud se rozhodnete objednávku zrušit, učiňte tak do 3 dnů.

10. ZÁRUKA.....záruční doba je standardních 24 měsíců.
Pokud kupujete zboží poškozené, což je vždy uvedeno v inzerátu, záruka se na něj nevztahuje, jedině v případě, že je tato vada byla z naší strany omylem přehlédnuta a neuvedena. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení nebo chybné zacházení či údržbu zboží. Dodržujte pokyny k údržbě zboží stanovené výrobcem, jedná se o originální designérské kousky z jemných materiálů a pokud není uvedeno jinak je třeba prát pouze ručně!

11. VRÁCENÍ ZBOŽÍ.....
Kupující má právo podle platných zákonných ustanovení občanského zákoníku a zákona na ochranu spotřebitele, odstoupit od smlouvy uzavřené prostřednictvím internetového obchodu do 14 dnů od převzetí zboží.
Pokud se tak rozhodnete, prosím kontaktujte nás na e-mailové adrese nolitkabelluna@gmail.com. Kupující zboží na základě dohody s prodávajícím odešle zpět na předem smluvenou adresu. Neposílejte vrácené zboží na dobírku! Po obdržení vráceného zboží Vám vrátíme částku odpovídající kupní ceně (cena zboží bez poštovného) předem dohodnutým způsobem, nejpozději ve lhůtě 14-ti dnů, pokud se nedomluvíme jinak.
Zboží z výprodeje a slev nelze vracet, toto zboží pouze vyměňujeme!

12. Negativní hodnocení běžně nedáváme, ale v případě, že s námi někdo jedná nesolidně, budeme nuceny takové hodnocení udělit.

13. PROVOZNÍ DOBA....... PO-PÁ 21:00-24:00
Toto je nejobvyklejší čas, kdy jsem Vám k dispozici..
O víkendech i svátcích pracuji často také, ale prosím neočekávejte okamžitou odpověď.


Kontaktní osoby a sídlo firmy:

MgA. Šárka Dlouhá
Gočárova 1000
50002 Hradec Králové
IČO: 68369531

Kontaktní adresa a adresa pro poštovní zásilky:
Na Valše 328
50301 Hradec Králové

V našem albíčku pracuji nyní jen já osovně a kromě starosti o děti mám ještě svou profesi, kterou se nadále zabývám zárovn s prodejem na MMB. Prosím omluvte mé občasné časové prodlevy.

Pokud máte jakékoli připomínky a návrhy na vylepšení našeho albíčka, budu za Vaše postřehy moc ráda :-)
Těším se na Vaše pohodové nakupování a vynasnažím se, aby bylo opravdu pohodové. Pokud se i přez naší snahu, aby se tak nestalo, občas něco málo nepovede, mějme na paměti, že všichni jsme jen lidé a vždy je možná dohoda a napravení.
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.6.2011, 9:54
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu