Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina S. (mabis) ID 248468
mimibazar.cz/mabis
Oblast: Olomouc
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 4.10.2009
Naposledy: 16.5.2016 8:43
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 26
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PRODEJ NOVÉHO ZBOŽÍ

GERICOMSHOP PRAHA, s.r.o.
Chlumova 329/13
130 00 Praha 3
IČ: 27380076
DIČ: CZ27380076

OBCHODNÍ PODMÍNKY:

Objednávka - uzavřevní kupní smlouvy - K uzavření dohody mezi stranami dojde projevem vůle kupujícího, který má zájem vybrané zboží zakoupit. Toto může být učiněno objednávkou přes mimibazar.cz

Kupující obdrží oznámení o obdržení objednávky.

Dodací podmínky - Zboží je předáno dopravci nejdéle do 7mi pracovních dnů od přijetí objednávky nebo do 7mi pracovních dnů od přijetí platby na účet (v závislosti na zvoleném způsobu platby).

Pokud není požadované zboží skladem, bude zákazník co nejdříve informován na uvedené kontakty a zboží bude doručeno v nejbližším možném termínu, případně pokud nebude možné ho dodat, proběhne dohoda o změně objednávky. Ve zvláštních případech, u zboží na objednávku, je termín dodání uveden zvlášť vždy u konkrétního zboží.

Kupující bude v co nejkratší době od učinění objednávky informován o přijetí a jejím následném zpracování. Prosím v sobotu a v neděli také o svátcích nepracujeme děkujeme za pochopení :)

PROSÍME O UVÁDĚNÍ TELEFONNÍHO KONTAKTU VE VAŠÍ REGISTRACI! Přeci jen telefonní komunikace je velmi komfortní a rychlá!

Odstoupení od smlouvy - Zjistíte-li bezprostředně po obdržení zboží nejpozději do 14 dnů, že Vám zboží nevyhovuje, máte možnost jej bez udání důvodu vrátit. Peníze vám budou bankovním převodem vráceny a to nejpozději do 30ti dnů.

Podmínky pro vrácení peněz:

Zboží musí být neporušené a nepoužité, tak aby mohlo být dále nabízeno zákazníkům, plenky zkoušejte nejprve přes pampers a pak teprve plenu vyperte. V případě vyprání nebo použití zboží, nebude částka vrácena! Pokud na zboží vzniknou škody nemůže být vrácená částka ponížena v závislosti na stavu vráceného zboží.

Zákazník musí zásilku odeslat do 14ti dnů po obdržení zboží a řádně odstoupit od smlouvy.

Vracíme Vám pouze peníze za zboží, nikoliv poštovné a balné. Zásilky dobírkou nebudou přijaty!

Uplatní-li kupující právo na odstoupení od smlouvy podle § 53 odstavce 7 Občanského zákoníku, má prodávající právo na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží.

(Vrácená částka bude ponížena o poštovné samozřejmě puze tehdy, pokud bylo při zaslání objednávky poštovné hrazeno prodávajícím a nikoli kupujícím)

U platby předem je vynaložené poštovné účtováno částkou na 45 Kč jen u velmi malého balíčku do 500g jinak 89,- Kč Na dobírku nezasíláme.


Zboží bude doručeno následovně:


Při platbě předem na účet:

objednávka do 500 g a výšce balíku 5 cm (do 500 kč) včetně: 49,- Kč (doporučený balík, psaní České pošty)

(Velmi úzké balíčky (dámské vložky, bryndáčky, snappi sponky, extendory - max. tloušťka balíčku do 5cm - pokud balíček nebude splňovat podmínky, budeme Vás informovat o navýšení poštovného) - kalhotková plenka bohužel proporce při zabalení nesplňuje! Prosím volte při dopravě 1 ks plenky vždy dalík do ruky za 99kč.)

objednávka do 3.000,- Kč včetně: 99,- Kč (balík do ruky či balík na poštu České pošty)

objednávka nad 3.000,- Kč: poštovné zdarma

Kupující je povinen dodanou zásilku před převzetím prohlédnout a zkontrolovat její stav. Pokud kupující zjistí viditelné poškození obalu (roztržení apod.), doporučujeme zásilku odmítnout.

Převezme-li kupující zásilku, u které po rozbalení zjistí poškozené zboží způsobené přepravcem, reklamuje ji nejpozději do 2 pracovních dnů u své dodací pošty.

Záruka - Pokud není stanoveno jinak, trvá záruční lhůta 24 měsíců, a to pouze na výrobky sloužící k běžnému, nekomerčnímu používání. Záruka se vztahuje na výrobní vady.

Záruční lhůta počíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím, při platbě předem na účet dnem vyexpedování zboží prodávajícím.

Všechny ceny jsou včetně DPH. Tyto obchodní podmínky nabývají platnosti dne 8.10.2013.

UPOZORNĚNÍ

Každá objednávka je závazná (Občanský zákoník § 544-545, zákon č. 40/1964 Sb) dle našich obchodních podmínek. Odstoupit od objednávky zboží je možno do 2 hodin po odeslání objednávky.

Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami a smluvní pokutou v této výši. Veškeré nesplacené pohledávky (neuhrazené smluvní pokuty), budou postoupeny k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojených.
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.12.2013, 8:38
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu