PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení zákazníci,

děkujeme Vám za nahlédnutí do našeho alba a přejeme Vám příjemný nákup.

Komerční prodej:
******************
Kromě alba soukromý prodej dostanete zboží s dokladem a budete na něj mít záruku a možnost výměny nebo vrácení do 14 dnů.
Komerční prodej zboží je na základě živnostenského oprávnění IČO:88197221
Adresa: Věra Kopecká, K Cukrovaru 705, 250 70 Odolena Voda
tel. 606167556

Soukromý prodej:
******************
Použité zboží je buď po mě, nebo mých dětech, u věcí píšu vždy stav a rozměry a veškeré závady, které zboží má. Nebudu brát proto zřetel na reklamaci v případě zvolené špatné velikosti .Pokud něco přehlídnu,(což se také může stát),určitě se domluvíme na dalším postupu. Balíčky odesílám po připsání peněz do 3 pracovních dnů.
Pokud se jedná o nové zboží s uvedeným (soukromý prodej),je to zboží koupené mnou pro osobní účely a toto zboží dávám bez dokladu.
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.


Objednávka a platba:
Pro lepší přehlednost objednávejte zboží jednotlivě, označte každou položku zvlášť (nezasílejte seznamy s popisem zboží).
Po obdržení objednávky Vám necháme balíček otevřený max. 14 dnů. Objednávku Vám potvrdíme do 48h od přijetí (v případě dovolené jsou ve VZKAZu uvedené informace o délce dovolené).

Po ukončení objednávky Vám zašleme podklady k platbě s informacemi o čísle účtu a variabilním symbolu. Variabilní symbol uvádějte při platbě, slouží k identifikaci objednávky.

Poštovné a balné:
je uvedeno u každého inzerátu, poštovné se nesčítá. Platíte pouze nejvyšší uvedené poštovné.

Zasílání zboží:
Zboží zasíláme do 3 pracovních dnů od připsání peněz na účet. Zásilky zasíláme převážně přes Zásilkovnu na pobočku či Z-BOX. V případě lega je zboží baleno do papírových krabic z důvodu minimalizace poškození originální krabice při přepravě. Lego menších rozměrů je zasíláno v polstrované obálce.

Po zaslání zboží Vám zašleme zprávu e-mailem společně s číslem zásilky, díky tomu můžete zásilku sledovat na stránkách české pošty.

Zboží si můžete také vyzvednout osobně (po předchozí dohodě) na Praze 8, Bohnice, případně na metru Kobylisy, Florenc, Muzeum. Na metru zpravidla po 16:00 hod.

Záruka a reklamace:
Na nové zboží se vztahuje záruka 24 měsíců ode dne zakoupení.

Odstoupení od smlouvy:
Zákazník má právo bez udání důvodu do 14 dnů odstoupit od smlouvy. V tom případě musí nepoškozené a nerozbalené zboží vrátit na naší adresu společně s paragonem, který je součástí prodeje. Vrácené zboží neposílejte na dobírku – zásilky zaslané na dobírku nepřijímáme. O vrácení zboží nás , prosím, informujte e-mailem.

Prodejce může vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku. Bude-li zaslané zboží nekompletní, vykazovat znaky poškození nebo používání, bude vrácená částka ponížena o opotřebování výrobku.

CENY
Veškeré CENY uváděné v nabídce jsou uvedené v Kč. Nejsme plátci DPH.
CENY v mém albu jsou konečné a odpovídají stavu zboží a nabízeným službám, SLEVY neposkytuji. Zboží je určeno pouze k prodeji, nikoliv k VÝMĚNĚ.

Ochrana osobních údajů:
Prohlašujeme, že Vámi svěřená data budou použita pouze pro vyřízení objednávky a nebudou předána dalším osobám.

Pokud máte nějaké dotazy rádi Vám je zodpovíme.
Přejeme Vám hezký den!

Věrka Kopecká

kontakt:

Věra Kopecká
K Cukrovaru 705
250 70 Odolena Voda
email: 09.kulisek@seznam.cz
tel. 606167556

IČ: 88197221
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.12.2023, 8:40
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu