Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Monika E. (Mončík) ID 23345
mimibazar.cz/moncik
Oblast: Jablonec nad Nisou
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.9.2006
Naposledy: 23.11.2018 8:11
Aktualizace: 11.5.2015 13:19
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 343
VŠECHNY FOTOGRAFIE 165
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, tatínkové a všichni, kdož vstupujete na tyto stránky:-) Jsem moc ráda, že Vás právě moje zbožíčko zaujalo.

U všech věcí se snažím co nejdetailněji uvést jejich skutečný stav, včetně chyb, které mají. Podle toho k nim, prosím, přistupujte. Pokud máte pocit, že byste o některou věc měli zájem, ale zdá se Vám drahá, prosím, napište mi návrh pro Vás přijatelné ceny a já dám vědět, zda je možné Vám vyhovět. Ne vždy to je možné, ale ve většině případů ano. Stejně tak je možno dohodnout slevu při větším odběru, ale taktéž ne vždy. Snažím se ceny nastavit co nejníže už na počátku prodeje:-).

Pokud píšu, že je věc jako nová, pak jsem na ni neshledala ani známky používání, či nošení. Úplně nové věci jsou většinou ještě s cedulkou a neprané, vyjímky uvádím vždy v popisu!!! Pokud se na novou věc vztahuje záruka, tak také uvádím, jinak to není samozřejmost, protože i nové zboží, které prodávám je většinou naše, které jsme dostaly a nemám k němu paragon. Starší, nošené a používané věci mají většinou menší, či větší vady, na něž taktéž upozorňuji. Pokud píši,že věc je nošená a v super stavu,znamená to,že je bez flíčků,dírek a jiného poškození,ale je to stále běžně praná a nošená věc! Uvádím vše i drobné vadičky, záleží mi na tom, abych měla nejen já radost z prodeje, ale i VY z nákupu!!!:-))))

Pokud si věc zarezervujete, dáváte tím najevo, že ji chcete a já se Vám ozvu zpravidla nejdéle do 24 hodin a pošlu Vám podklady k platbě. Kdyby k tomu náhodou v dané lhůtě nedošlo, stalo se něco nepředvídatelného a mějte, prosím, strpení, ozvu se hned, jak to bude možné! Pak budu do 24 hodin očekávat Vaši reakci s adresou a informací, kdy dojde k platbě.

Poštovné je VŽDY uvedeno pod inzertní fotografií a tím, že věc zarezervujete, souhlasíte automaticky i s výší poštovného. Snažím se jej účtovat dle ceníku České pošty, ale ne vždy přesně odhadnu, kolik který balíček bude stát. Někdy se tak může stát, že zaplacené poštovné, bude nižší nebo vyšší než je jeho skutečná výše. Většinou se však jedná max. o rozdíl 5 Kč. Proto neúčtuji balné ani penízky za převod a podobně, pokud tedy zaplatíte o trošku vyšší poštovné, tak se, prosím, nezlobte, ale opravdu není v mých silách se vždy přesně strefit do skutečného poštovného. Balíčky posílám vždy doporučeně, ale je možné se DOHODNOUT NA ZASLÁNÍ OBYČEJNĚ. Za případné nedoručení obyčejné zásilky však nemohu nést odpovědnost. Pokud je to nutné, posílám jako křehké nebo balíček s hodnotou nad 500 - 600 Kč ještě pojišťuji.

Balíčky posílám doporučeně,po připsání peněz na můj účet.
Pokud do 7 dnů neobdržím na svém účtě peníze od Vás,ruším Vaši rezervaci a uděluji trestný bod pro nespolehlivost!!!

Pokud si potřebujete domluvit delší termín splatnosti,ráda Vám vyhovím,ale je nutné se na tom předem dohodnout.

Věci budu brát zpět pouze za předpokladu,že došlo k chybě z mojí strany (špatné foto,či neodpovídající popis zboží apod.) I to se samozřejmě může stát, nikdo nejsme neomylný a je možné, že něco přehlédnu.

PODMÍNKY PRO SCRAPBOOKOVÁ DÍLKA

Kdo se podílí na vzniku scrapíku?

Scrapíky dělám já osobně na základě spolupráce s věhlasnými, moc šikovnými a profesionálními designerkami, od kterých mám zakoupené licence S4H pro použití jejich kitů. Nejvíce pracuji s materiálem od PST design (Siťa), Natali design a Lily design. U každého jednotlivého scrapíku je napsáno, od jakého designera pochází jednotlivé elementy a prosím taktéž zákazníky, aby v případě publikování scrapíku na internetu také designera uváděli.

Jak probíhá objednávka?

Vyberete-li si z mého alba některý KONKRÉTNÍ srapík, kalendář, pohlednici a podobně, stačí mi pod něj napsat vzkaz a já si od Vás přes mailík vyžádám fotografii, kterou budu následně upravovat pro použití v onom scrapu (vyříznutí postavy, úprava červených očí, jasu, kontastu, případné doostření, změna nebo doplnění textu a podobně).

Ideální je, pokud je postava na fotu v podobné pozici, jako ta v mém dílku, které jste si vybrali. V podstatě se dohodneme na vhodnosti výběru fota mailem. Prosím, nezasílejte mi fotografie pořízené mobilním telefonem nebo takové, kde je zřejmé rozmazání čí zrnění. Někdy jde kvalitní tmavé foto pěkně rozjasnit a je velice dobře použitelné, ale pokud je nekvalitní svým šumem nebo silným rozostřením, nic s tím většinou dělat nejde a mě samozřejmě velice záleží na výsledném dojmu a kvalitě celého dílka :-).

FOTA je třeba posílat v PLNÉM ROZLIŠENÍ (tedy projde mailem většinou jen jedno foto), prosím, nezasílejte mi již zmenšené fotografie, utrpěla by tak kvalita dílka.
Po zaslání a schválení fotografie oběma stranami považuji objednávku za závaznou a pouštím se do práce :-).

Na termínu vyhotovení srapu se dohodneme také mailem, zpravidla je však hotov do dvou dnů, v případě potřeby mohu vyhovět většinou i týž den. Výsledné dílko Vám poté zašlu na mail v náhledu (zmenšené) a po Vašem schválení a připsání peněz na účet zasílám výsledný scrap v maximální kvalitě připravený k tisku ve formátu JPEG. Ten si poté můžete nechat vytisknout již sami (mohu poskytnout i tip, kde se dá nechat tisknout jednoduše přes internet ve velice vysoké kvalitě).

Pokud byste měli zájem, mohu zpracovat objednávku včetně tisku, tam se poté doba dodání prodlužuje o dobu zpracování v tiskárně (zpravidla méně než 1 týden) a doručení poštou, a cena se navyšuje o cenu tisku a poštovné a balné (na kterém se dohodneme předem dle velikosti objednávky). Aktuální ceník tisku naleznete taktéž v mém albu zde na MMB. Tisk provádí jablonecká firma Flash-office (www.flash-office.cz) ve velice pěkné kvalitě.

Reklamace je možná a to buď tehdy, kdy se Vám nelíbí zpracovaný scrapík zaslaný v náhledu mailem, nebo ihned po obdržení vytisklé podoby scrapu. Později již reklamace neuznávám. Pokud nejste se scrapem v této lhůtě z nějakého důvodu spokojeni, nebojte se na mne obrátit, jistě situaci vyřešíme ke vzájemné spokojenosti :-).

Prosím však, abyste v průběhu tvorby neměnili již fotografie, kvůli tomu, že se Vám znelíbí něco na dítku, jeho výrazu a podobně. Jakmile započnu práci po schválení fotografie a objednávka se tak stane závaznou, účtuji již STORNO POPLATKY při náhlém zrušení objednávky! Storno poplatek je 30 Kč za každý náhled, který jsem již zpracovala a zaslala na Váš mail, jelikož mne práce stojí dosti času a ten jsem Vám tímto již věnovala, velice děkuji za pochopení.

Pokus jste nevybrali nic konkrétního z mé tvorby, co by se Vám hodilo k Vaší fotografii, mohu Vám vytvořit, scrapík, kalendář, pohlednici, pozvánku ... na míru...přizpůsobit prostředí Vaší vybrané fotografii a pak je cena u dílka dohodou (viz. ceník) a zpravila se rozvná dvojnásobku ceny u konkrétních, již vytvořených scrapů :-).

Ceník scrapbooku naleznete taktéž v mém albu na MMB.

Jelikož se scrapem na zakázku začínám a doposud jsem jej dělala jen pro sebe, přátele a známé jako svůj veliký koníček a měla jsem veliké ohlasy a zájem o scrapíky, mám zatím omezený počet konkrétních hotových vzorových scrapů. Další budou postupně přibývat a věřím, že se Vám budou líbit a vyberete si v nich ten, který Vás nejvíce osloví a bude se pak vyjímat jako obrázek na Vaší stěně, jako vzpomínka ve Vašem albu nebo jako dárek pro Vaše blízké. Přeji si, aby Vám má práce dělala potěšení a radost, stejně jako je dělá mě :-).


Děkuji za dodržování podmínek prodeje a věřím, že budete s nákupem u mě spokojeni.

Přeji krásný den a opravdovou radost z nakoupených věciček:-). Monča
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.4.2011, 14:34
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu