Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kamila J. (POMPOSO) ID 230945
Pomposo s.r.o
mimibazar.cz/pomposo
Oblast: Tábor
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.7.2009
Naposledy: 14.5.2024 14:59
Aktualizace: 10.3.2024 21:06
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
28084421
HODNOCENÍ 3143
VŠECHNY FOTOGRAFIE 125
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 30
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel tohoto e-shopu je firma:



POMPOSO s.r.o.
Bechyňská 399, 390 01 Tábor
IČ: 28084411
DIČ: CZ28084411
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, odíl C, vložka 16306

ADRESA PRO KORESPONDENCI:
Větrovy 121, 390 02 Tábor

Kontakty
Jelínková Kamila, 608 082 732
jelinkova @ pomposo.cz

POŠTOVNÉ ZA JEDEN KUS MINIMÁLNĚ 75 KČ ( produkt, který se vejde do rekomanda ) A ZA DVA A VÍCE 89 KČ , POŠTOVNÉ SE ZDRAŽOVALO ( opět od ledna 2019 ), DOBÍRKA 120 KČ , DĚKUJI ZA POCHOPENÍ !!! OPRAVUJI TO POSTUPNĚ U JEDNOTLIVÝCH INZERÁTŮ, ALE JE JICH MNOHO.

JEDLÝ PAPÍR OBYČEJNĚ V OBÁLCE NEPOSÍLÁME !!! Ručíme za to, že papír k Vám dorazí v pořádku, takže je dobře zabalen - což není obyčejná poštovní obálka :-) Tisk neupravujeme ! Pouze tiskneme.

U KAŽDÉHO VÝROBKU JE ODKAZ NA SHOP, KDE JSOU PŘESNĚJŠÍ POPISY, SPECIFIKACE APOD. PROTO I KAŽDÉHO PROSÍME, ABY NAKUPOVAL PŘES TENTO SHOP, NEBO ABY SI SLOŽENÍ VÝROBKŮ A JINÉ INFORMACE PŘEČETL. V PŘÍPADĚ DOTAZU NA KONKRÉTNÍ VÝROBEK MNE KONTAKTUJE.


Zboží je na 99 % skladem, takže jej ihned po zaplacení odesílám. Kdyby Vám balíček nepřišel, prosím volejte a pište, vždy lze vše vyřešit.

PRO LEPŠÍ A SNADNĚJŠÍ KOMUNIKACI MI PIŠTE K ADRESE TELEFON :-)

Zboží, které je jedlé vždy pochází ze zemí EU a vždy je čerstvé.
Formičky a vykrajovačky jsou vyrobeny z nezávadných materiálů.

Když měníte adresu, vždy počkejte , až Vám potvdím její změnu.

ceny dopravy:
Česká republika:
poštovné 89Kč, expresní doprava do 24hod od odeslání, (libovolně velký a libovolně těžký balík za jednotnou cenu při objednávce nad 30kg, posíláme dva balíky ale cena zůstává jedna 89 Kč)
osobní odběr : Týn nad Vltavou - OD Bety, Malšice a Tábor tř.9.května doprava 0Kč
dobírka po ČR, příplatek 31 Kč k dopravnému

Vrácení zboží:
Vrácení zaslaného zboží je možné v souladu se zákonem č. 367/2000 do 14 dní od převzetí zboží bez uvedení důvodu(§ 53 odst. 7). Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, je nutné postupovat dle níže uvedených podmínek. Při jejich splnění Vám bude vrácena kupní cena. Poštovné se nevrací.

Postup při vrácení zakoupeného zboží:
• Odešlete dopis (nejlépe e-mailem) na adresu info@pomposo.cz s textem:
"Chci jednostranně odstoupit od smlouvy ze dne: .. .. ...., číslo daňového dokladu: ........ a požaduji vrácení uhrazené částky za zboží. Dále prosím uveďte číslo Vašeho účtu, datum a podpis.
• Zboží doručte na naší adresu nejpozději do 14 dnů, počítáno od prvního dne následujícího po převzetí zboží.
• Zboží, které chcete odesílat v rámci této záruky zpět na naši adresu, musí být v původním nepoškozeném obalu, v žádném případě nesmí být použité, musí být nepoškozené, kompletní (včetně příslušenství, záručního listu, návodu atd.) a s originálním dokladem o koupi a s přiloženou kopií výše uvedeného dopisu. Neposílejte zboží na dobírku (nebude převzato), doporučujeme Vám zboží pojistit.
• V případě přijetí vraceného zboží zpět musíte následně podepsat dobropis na zboží, který Vám bude zaslán a podepsaný dobropis doručit na naši adresu (poštou). Na základě podepsaného dobropisu Vám peníze za zboží zašleme převodem na Váš účet a to nejpozději do 10 pracovních dnů od obdržení dobropisu.
V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek není možné akceptovat odstoupení od kupní smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

!!! KORESPONDENČNÍ ADRESA:
POMPOSO, VĚTROVY 121, 390 02 TÁBOR !!!


Záruční podmínky, reklamace:
Na veškeré zboží poskytujeme záruční dobu v délce platné dle obecných zákonných předpisů.

Tj. 24 měsíců při prodeji pro soukromou spotřebu (§ 620 občanskéhozákoníku)

Tj. 12 měsíců pokud je kupující podnikatel a výrobek kupuje pro podnikatelskou činnost (§ 429 obchodního zákoníku)

Záruka se vztahuje pouze na závady, které jsou jednoznačně způsobeny vadou materiálu nebo výrobní vadou.

Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.


Popis reklamace musí obsahovat tyto náležitosti:
• označení reklamovaného zboží
• důvod reklamace
• termín nákupu

Zákazník je povinen spolu s vadným výrobkem předložit doklad o zaplacení (fakturu, prodejku), event. záruční list.

Kupující je povinen dále při reklamaci předložit vadnou věc čistou, v případě zaslání věci k reklamaci poštou nebo spediční firmou je třeba zboží dostatečným způsobem zabalit a zajistit proti poškození - pro tyto účely doporučujeme uschování originálního obalu (není podmínkou pro přijetí reklamace).

V případě zjištění neopravitelné výrobní vady bude zboží vyměněno kus za kus, či vrácena peněžní částka. Do vrácené částky se nezapočítává cena poštovného a balného.

Případnou reklamaci se snažíme vyřídit co nejrychleji - během několika málo dnů - vždy však bude vyřízena v zákonné lhůtě, tzn. nejpozději do 30 dnů.


Ochrana osobních údajů:
Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.Prohlašujeme, že veškeré interní procesy týkající se zpracování osobních údajů probíhají v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a po 25. 5. 2018 rovněž v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jinak známým jako GDPR.
Při zpracování osobních údajů dodržujeme zásady zákonnosti zpracování osobních údajů a dále se zaměřujeme na zákonnost, korektnost, transparentnost, omezení účelu, minimalizaci údajů, přesnost, omezení uložení, integritu a důvěrnost osobních údajů.
Společnost zpracovává osobní údaje ručně i automatizovaně. Společnost vede evidenci veškerých činností, a to jak ručních tak i automatizovaných, při kterých dochází ke zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů dáváte vždy nákupem a souhlasem s obchodními podmínkami na eshopech firmy Pomposo.





Pamatujte, že křehké věci jako jsou filigránky, trubičky , ozdůbky z potahovacích hmot jsou křehké a odesíláme je na odpovědnost zákazníka. Balíme vše pečlivě, ale opravdu za 100% přepravu neručíme. Pozor na počasí !!! REKLAMACE NA TOTO ZBOŽÍ VHLEDEM K UPOZORNĚNÍ, ŽE SE JEDNÁ O ZBOŽÍ K OSOBNÍM ODBĚRŮM A KŘEHKOSTI BUDE PRAVDĚPODOBNĚ ZAMÍTNUTA.

NEVÁHEJTE MNE KONTAKTOVAT, MÁM 3 DĚTI, ALE TELEFON ZVEDÁM :-) NA MAILY VĚTŠINOU ODEPISUJI VEČER, KDYBYCH VÁM NENAPSALA NEBO NEODESLALA PODKLADY,PROSÍM OZVĚTE SE ZNOVU, OBČAS MI NĚJAKÝ TEN MAILÍK NEDORAZÍ.

SAMA PEČU, TAKŽE MOHU PORADIT I MNOŽSTVÍ NÁKUPU HMOT NA DORTY A ODPOVĚDĚT I NA JINÉ ZÁLUDNÉ OTÁZKY, PROTOŽE MNE NAVŠTĚVUJÍ PROFI CUKRÁŘKY .



DORTOVÁNÍ ZDAR !
VAŠE KAMILA
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.11.2020, 21:04
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu