Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Anna K. (stazka) ID 23051
Pavel Kvasnička
mimibazar.cz/stazka
Oblast: Tábor
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.9.2006
Naposledy: 8.3.2020 12:24
Aktualizace: 25.5.2018 14:18
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74996843
HODNOCENÍ 511
VŠECHNY FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující!

Děkuji, že jste si vybrali zboží z mého alba.

Zboží firmy DITA. Jedná se o kvalitní zboží předního českého výrobce textilu pro děti s dlouholetou tradicí. Všechny výrobky pro děti splňují přísné vyhlášky českého trhu, včetně atestů a prohlášení o shodě, bez kterých nelze kojenecký textil na českém trhu prodávat, a které jsou kontrolovány Českou obchodní inspekcí. DITA je jediný český výrobce českého textilu s licencí na materiál OUTLAST.

Zboží z chráněné dílny FOKUS. Jedná se o dekorace do dětských pokojů, dětské textilní hračky, bytový textil a ručně vyráběné šperky. Toto zboží je bez atestů, jelikož chráněná dílna nemá finanční prostředky na jejich zaplacení. Zboží je ale kvalitní a nezávadné. Chráněná dílny šije ze zbytků látek, které dostává od velkých firem, nemohu proto zaručit stejný design výrobků jako na inzetní fotografii. Termín dodání zboží je 14dnů po připsání peněz na můj účet, o předpokládaném termínu dodání Vás budu informovat. Drobné úpravy na přání zákazníka nebo volba barvy jsou možné. Neváhejte a kontaktujte mne!

Zboží firmy SAXUM. Jedná se o předního čekého výrobce textilu, který se specializuje především na ložní program. Všechny výrobky splňují vyhlášky českého trhu, jedná se o kvalitní české zboží. Zboží této firmy je na objednávku, objednávám 1x týdně, proto počítejte s doručením tohoto zboží do 10dnů po připsání peněz na můj účet.

Zboží firmy CANPOL BABIES je na objednávku. Objednávám 1x týdně, tak, abych mohla zboží odeslat spolu s ostatním zbožím, které vyzvedávám zde v místě. Obecně platí, že balíček ode mne odejde do 5 dnů od připsání peněz na účet.

Dřevěné hračky malé rodinné firmy pana Zdeňka Vanka. Jedná se o kvalitní velmi pěkně propracované hračky z převážně bukového dřeva, které není nikterak povrchově upravováno (barvy, laky, moření, voskování apod). Hračky jsou lepeny certifikovaným lepidlem a splňují všechny předpisy a normy hraček pro děti od 3let věku. Dodací lhůta je 7dní. Toto zboží posílám jako obchodní balík, poštovné činí 100Kč.

Na všechno nové zboží se vztahuje záruka v délce 24měsíců.
Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.


TERMÍN DODÁNÍ, ZPŮSOB ODESLÁNÍ

Zboží prodávám na objednávku - není-li u zboží uvedeno jinak, termín odeslání je nejpozději 3 dnů po připsání peněz na můj účet (není-li výše uvedeno jinak). Balíčky odesílám jako cenný balík České pošty. Poštovné včetně balného je u malých zásilek, které se vejdou do obálky 49,-,Kč u většího zboží 70,-Kč, matrace, křesílka a sedací vaky 100,-Kč.
Nově zasíláme zboží také přes kurýrní službu PPL. Poštovné včetně balného je 115Kč. Pokud si přejete zaslat zboží tímto způsobem, připište to prosím, do Vaší objednávky.

Při objednávce nad 3000Kč je poštovné a balné zdarma. Zboží na dobírku posílám pouze u objednávek přes můj e-shop.

Pokud nejsem schopna dodržet termín dodání, budete o tomto neprodleně informováni prostřednictvím e-mailu.


PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ JE MOŽNÉ VYZVEDNOUT SI ZBOŽÍ OSOBNĚ V MÍSTĚ PROVOZOVNY!


REKLAMACE, ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Vaši objednávka je závazná, chcete ji stornovat, prosím, učiňte tak nejpozději do 24hod prostřenictvím mailu.
Ze zákona máte nárok na odstoupení od kupní smlouvy do 14ti dnů. Zboží posílejte pokud možno v původním obalu (není podmínkou) DOPORUČENĚ (ne na dobírku). Peníze za zboží vracím BEZ POŠTOVNÉHO na účet zákazníka. V případě výměny zboží hradí poštovné zákazník.


O přijmutí Vaší objednávky Vás budu do 24hod kontaktovat, stejně jako po odeslání Vašeho balíčku.
Budu ráda, pokud napíšete do HODNOCENÍ, jak jste byli s obchodování u mne spokojeni!

Anna Kvasničková


Firma:
Pavel Kvasnička
Mládeže 2569
390 02 Tábor

Zodpovědná vedoucí: Anna Kvasničková
IČO: 74996843
e-mail: miminakup@seznam.cz
telefonický kontakt neuvádím, zákazníky kontaktuji prostřednicvím e-mailu do 24hod po obdržení objednávky
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.6.2013, 13:27
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu