Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Markéta P. (Vitkma) ID 217660
mimibazar.cz/vitkma
Oblast: Jeseník
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.4.2009
Naposledy: 8.6.2021 8:00
Aktualizace: 8.6.2021 8:00
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 618
VŠECHNY FOTOGRAFIE 122
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé maminky, čtěte prosím podmínky prodeje. Zboží v žádném případě NEMĚNÍM, tak mě o to prosím nežádejte. Na dobírku nezasílám. Děkuji Market
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den milé maminky, tatínci, babičky …. :)

Věci máme pouze na prodej a ne na výměnu, takže prosím nepište jestli bych měnila, na tyto maily nebudu reagovat.
Cenu zboží určuji já, takže Vás prosím, abyste mě nezatěžovaly prosbami o slevy, o těch rozhoduji já a jsou uvedeny u každé věci. Slevu Vám ráda navrhnu sama při odběru většího množství věcí. Při opakovaném nákupu v mém bazárku činí sleva pro nakupující maminky 10% z celkového nákupu.

Pokud chcete věc přeměřit nebo máte jiný dotaz a po mé odpovědi do 48 hodin neodpovíte, dávám věc znovu do prodeje.


Zboží posílám po celé ČR doporučeně, na Vaše riziko i obyčejně. Balíčky posílám po připsání peněz na účet, snažím se hned ten den, ať máte věci co nejdříve doma. Ale může se stát že se na poštu nedostanu takže si dávám limit na odeslání max 5dnů. Zaslání se dá také urychlit posláním výpisu z účtu na můj mail :) pak můžu věc odeslat třeba ještě ten den co objednáte.

Na Vaše objednávky odpovím nejpozději do 24 hodin, ale budu se snažit napsat co nejdříve.

Když budete potřebovat ráda Vám věcičky přeměřím a odpovím na Vaše případné dotazy. U některých věci již rozměry jsou tak měřte, ať nedochází k zbytečnému nedorozumění.

Pokud Vám delší dobu neodpovím, klidně mě urgujte, může se stát, že se Váš email někde zatoulá.

Věcičky jsou buď po dceři Nelince nebo neteři Vikince. Jsme nekuřácné rodiny, takže věci nesmrdí jak popelníky (jak se mi už bohužel několikrát stalo :( - nesnáším to ). Věci před odesláním peru i žehlím!!!

PLATBA: Platba by měla být uhrazena do 7 dnů od přijmutí mého mailu. Jestliže máte problém s platbou, čekáte třeba na výplatu, nebo mateřskou, dejte vědět, určitě se nějak domluvíme a věci Vám budu rezervovat.

Při platbě na účet uvádějte, prosím, variabilní symbol Vaše ID, do zprávy pro příjemce Název kupované věci (píši v mailu)

POŠTOVNÉ: účtuji většinou 40kč, pokud je balíček větší, pak záleží podle rozměrů.

ŠETŘETE NA POŠTOVNÉM: Objednejte si více zboží najednou, zaplatíte pouze jedno poštovné.

REKLAMACE: Zboží, na kterém naleznete vadu, kterou přehlédnu a v popisu na ní neupozorním, mi můžete poslat zpět a já Vám vrátím peníze na účet, ze kterého byla platba uhrazena, nebo Vám dám slevu na toto již zakoupené zboží nebo na další zboží. Záleží na Vašem přání a domluvě, ale určitě mi napište dříve, než napíšete negativní hodnocení. Vše se dá vyřešit.

Snažím se vždy zboží nafotit a popsat co nejlépe, ale může se stát, že se barvy ve skutečnosti malinko liší, nebo že si nevšimnu nějaké vady. Po objednání, každou věc znovu kontroluji a pokud něco najdu, píšu hned mail a pak záleží na domluvě (chápu když si pak věc nevezmete, takže se nic neděje).

Když napíši SUPER STAV beru tím, že jsou věci bez dírek a flíčků a podle mě jsou parádní (každý máme jiný názor na věc). Samozřejmě jsou ale nošené, takže to neberte jako že jsou NOVÉ!!!

Pokud nejste spokojeni a chcete věc vrátit, peníze budou vráceny do 7 kalendářních dnů převodem na učet a to až po obdržení vráceného zboží, které čekám také do 7kalendářních dnů. Zboží je možné vrátit pouze ve stejném neporušeném stavu, v jakém jste jej obdrželi. Zákazník hradí poštovné k zákazníkovi i k prodejci.

Prosím o zaslání zpravy o doručeném balíčku. Budu ráda za Vaše hodnocení a spokojené zákazníčky. Samozřejmě i já hodnocení posílám :)

Prosím, čtěte pozorně podmínky prodeje, abychom předešly zbytečným reklamacím a jiným nedorozuměním. I tak věřím, že se vždy domluvíme.

Děkuji, že jste navštívili můj obchůdek a přeji příjemný nákup ...

Market s Nelinkou
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.1.2013, 11:25
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu