Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Ladislava S. (Waaleria2) ID 216551
mimibazar.cz/waaleria2
Oblast: Tábor
Telefon: 608260351
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 24.4.2009
Naposledy: 30.8.2009 19:10
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 5
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Koukněte i na můj soukromej účet ID 29373, ale bohužel objednávky nelze sloučit.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
!!! BOHUŽEL NELZE SLUČOVAT OBJEDNÁVKY SPOLEČNĚ S ID 29373 KROMĚ VÝROBKŮ ZNAČKY DEDRA!!!

DEDRA
PO OBDRŽENÍ PLATBY ZASÍLÁM BALÍČEK DO 10 DNŮ (SNAŽÍM SE I DŘÍVE, ALE ZÁLEŽÍ NA OBJEDNÁVCE A NEPOSÍLÁM NA DOBÍRKU!!!)

BABYOBCHOD
JAKO ZPROSTŘEDKOVATEL NEVIDÍM DO SKLADU PROTO POKUD NEBUDE ZBOŽÍ SKLADEM BUDEME VÁS INFORMOVAT O DALŠÍM POSTUPU.

!!!Objednávky jsou závazné!!!
Do objednávky prosím uvádějte svou doručovací adresu a způsob platby (na dobírku nebo předem na účet). Pokud je poštovné zdarma tak stačí Vaše doručovací adresa.


Způsob platby:
Zákazník má na výběr z následujících typů plateb:
Dobírka – platba při doručení zboží kurýrní službou na fakturační, resp. doručovací adresu uvedenou v objednávce. Nepřesáhle-li zboží částku 2000,- Kč, bude připočtena částka 125,- Kč za balné a poštovné.
Převod – zákazník bude kontaktován a informován o stavu objednávky, poté provede platbu na účet provozovatele internetového obchodu (č.u. 645898399/0800), variabilní symbol platby odpovídá číslu objednávky. Po připsání částky na účet bude zboží neprodleně odesláno zákazníkovi na fakturační, resp. doručovací adresu uvedenou v objednávce. Nepřesáhle-li zboží částku 2000,- Kč, bude připočtena částka 85,- Kč za balné a poštovné.
Zpracování objednávky:
V případě nejasností má provozovatel, případně jeho zodpovědný zástupce, právo kontaktovat zákazníka prostřednictvím jím sdělených údajů, a proto je v zájmu zákazníka zadávat tyto údaje pravdivě a svědomitě.

Dodání zboží:
Termín dodání je závislý na druhu objednaného zboží. V převážné většině případů je to do 5 pracovních dnů. V případě méně běžného či problematického zboží může dojít k prodloužení dodací lhůty. Provozovatel se zavazuje, dle svých možností, v zájmu svém a především s ohledem na zákazníka, snížit dodací lhůtu na nejmenší možnou dobu. Pokud dodací doba překročí dobu přiměřenou obecné dostupnosti konkrétního druhu zboží na trhu, má zákazník plné právo zrušit svoji objednávku, a to telefonicky, případně formou e-mailu.

Převzetí zboží:
Zákazník nebo příjemce zboží má povinnost překontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky poškození. Zákazník by měl ve svém vlastním zájmu překontrolovat správnost dodaného zboží a v případě nesrovnalostí převzetí zásilky odmítnout, či dopravce požádat o doručení další pracovní den a v mezidobí problém konzultovat s provozovatelem. V opačném případě se vystavuje nebezpečí zbytečných průtahu při řešení případného problému. V případě zjištění poškození či jiné nesrovnalosti po převzetí zásilky je zákazník povinen neprodleně kontaktovat provozovatele internetového obchodu.
Pokud si zákazník nevyzvedne objednávku, budou mu účtovány náklady v plné výši poštovného, které se pohybuje od 85,- Kč podle váhy zboží.

Záruky a reklamace:
Záruka na zboží prodávané prostřednictvím babyobchodu se řídí a je v souladu s platnou legislativou. Nedílnou součást záručních podmínek tvoří "záruční podmínky výrobce". Reklamace je podmíněna průkazností nákupu reklamovaného zboží v babyobchodu, čehož důkazem je daňový doklad – faktura a řádně vyplněný záruční list. Dle domluvy může být zákazníkovi poskytnuta okamžitá náhrada, což však nemůže být považováno za uznání oprávněnosti reklamace a zákazník se převzetím této náhrady zavazuje, že v případě zamítnutí reklamace zaplatí provozovateli náklady na nákup této náhrady a její dopravou k zákazníkovi.

Možnost vrácení zboží bez udání důvodu:
U zboží nakoupeného prostřednictvím babyobchodu má zákazník do 14 dnů od doručení zboží nárok na jeho vrácení bez udání důvodu. Zboží nesmí být žádným způsobem poškozené, nést znaky používání či jinak znehodnocené a musí být zabalené v originální krabici spolu s veškerým příslušenstvím. Ke zboží musí být přiloženy veškeré dokumenty a to včetně faktury a záručního listu. Zboží musí být odesláno nejpozději 14. den od data doručení zákazníkovi na adresu provozovatele. Po jeho doručení bude zákazníkovi zaslána částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží po odečtení poštovného a balného na jím udané číslo bankovního účtu, případně v hotovosti poštovní složenkou, či jinak na základě vzájemné dohody.

Ochrana osobních dat:
Babyobchod si váží Vaší důvěry a zavazuje se, že bude chránit Vaše data, která musela být uvedena při realizaci objednávky. Vaše data nebudou v žádném případě poskytnuta třetí osobě. Vaše data mohou být využita pouze provozovatelem internetového obchodu a to pouze pro účely statistického zpracování a přímé komunikace se zákazníkem.

Pracuji jako zprostředkovatel firmy:

ARTEX K s.r.o.

IČO 65006950

Jestřebice 30
398 43 Bernartice

e-mail: artexk@volny.cz

www.babyobchod.cz
slevový kod je LK126
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu