Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Marie H. (milína) ID 21605
mimibazar.cz/milina
Oblast: Příbram
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.8.2006
Naposledy: 4.7.2011 22:41
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 181
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Děkuji Vám všem, co jste zavítali na tyto stránky
a vítám Vás v našem v obchůdku.

Vybrané zboží skladem odesílám NEJPOZDĚJI DO 3 DNŮ po připsání peněz na účet. Variabilní symbol uvádějte prosím Vaše ID a symbol MMB, pro lepší orientaci.Ale vždy Vás budu ještě kontaktovat pro upřesnění platby. Ceny za poštovné jsou uvedeny a pokud ne, tak platí ceník ČP.

OBJEDNÁVKA

Po přijetí Vaší objednávky Vám zašleme platební podklady a to nejdéle do 12h /ve vyjímečných případech např.výpadek internetu do 24h/od objednání,o víkendu se tato doba může prodloužit.Splatnost objednávky je 7dní.O odeslání balíčku Vás budeme informovat.Pokud objednavka nebude uhrazena do dne splatnosti tj.7dne,bude zrušena a zboží vráceno zpět do prodeje.
Prodávající si vyhrazuje právo krácení objednávky v případě vyprodání konkrétního zboží.
Když zjistíme, že nejsme schopni objednané zboží dodat nebo jej dodat pouze částečně ihned kontaktujeme kupujícího či zájemce, nábídneme různé variaty řešení včetně vrácení případně zaplacené částky.
U zboží na objednání je doba doručení 10 - 30 dní od přijetí platby na účet. Vždy ale dostupnost zboží upřesním.
Možnost zrušení objednávky do 24 hodin telefonicky či e-mailem


POKUD PENÍZE NEBUDOU NA ÚČTU DO TÝDNE A NEBUDEME JINAK DOMLUVENI, DÁVÁM VĚCI DÁL K PRODEJI!!!!!!!

K novému zboží přikládám účtenku popř. fakturu a vztahuje se na ně záruka dle zákonu.
Lze také po předešlé domluvě provést výměnu.


Právo spotřebitele odstoupit od smlouvy
Byla-li smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má spotřebitel právo dle § 53 odst. 7 Obč.Z. od smlouvy odstoupit do 14 dnů od převzetí plnění (dodání zboží).V tomto případě je zákazníkovi vracena pouze částka za zboží.

Pokud se rozhodnete využít tohoto práva, je nutné učinit následující:

Projevit svoji vůli odstoupit od smlouvy a to nejlépe formou e-mailu, kde uveďte: vaše jméno, adresu, číslo faktury, číslo účtu na který bude vrácená částka za zboží převedena. Není vyloučeno učinit projev vůle odstoupit od smlouvy i jiným vhodným způsobem, např. doporučeným dopisem, email však vše urychlí. Pozor! Odstoupení od smlouvy musí být doručeno nejpozději 14.den od převzetí plnění (dodání zboží).
Vracené zboží musí být kompletní včetně příslušenství a dodaných dokladů (návod, záruční list apod.), nepoškozené, bez známek opotřebení, nejlépe v originálním nepoškozeném obalu.
Zboží zašlete na naši adresu (doporučujeme zboží pojistit) – v žádném případě na dobírku.
Po doručení vraceného zboží Vám bude vystaven a odeslán do 5 dnů dobropis, který podepsaný vrátíte na naši adresu. Vaše finanční prostředky obdržíte nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Prodávající má právo pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží.
Při nesplnění podmínky č. 1 nedochází k účinnému odstoupení od smlouvy. Při nesplnění podmínky č. 2 je Vaše odstoupení účinné, ale prodávající je oprávněn vracenou částku ponížit o vzniklé snížení hodnoty vracené věci (zboží je poškozené, nekompletní atd.), tím není dotčeno právo spotřebitele odstoupit od smlouvy bez jakékoli sankce.
Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel odstoupit od smluv:

na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele,
na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
Rozpor s kupní smlouvou
V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen "rozpor s kupní smlouvou"), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou; není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil. Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.

Shodou s kupní smlouvou se zejména rozumí, že prodávaná věc má jakost a užitné vlastnosti smlouvou požadované, prodávajícím, výrobcem nebo jeho zástupcem popisované, nebo na základě jimi prováděné reklamy očekávané, popřípadě jakost a užitné vlastnosti pro věc takového druhu obvyklé, že odpovídá požadavkům právních předpisů, je v tomu odpovídajícím množství, míře nebo hmotnosti a odpovídá účelu, který prodávající pro použití věci uvádí nebo pro který se věc obvykle používá.

Ochrana osobních údajů
S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a informací. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním jeho osobních údajů (jméno, příjmení, adresa) až do jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Tyto údaje slouží pouze pro interní potřeby a nejsou poskytovány třetím stranám. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající neposkytne osobní údaje žádné třetí osobě, která nemá bezprostřední vztah ke zdárnému vyřízení objednávky. Prodávající si vyhrazuje právo využít získané osobní údaje pro další nabídku zboží a služeb kupujícímu. Kupující má právo písemně, e-mailem nebo telefonicky vyjádřit nesouhlas s evidencí osobních údajů. V tom případě prodávající odstraní tyto údaje v nezbytném rozsahu ze své databáze.

Na nové zboží se vztahuje 24 měsíční záruční doba, dle obchodního zákoniku.
Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů


V případě zájmu, nebo jakéhokoliv dotazu Vám vždy rádi odpovíme.

Poštovné dle ceníku.


Zájemci z Příbrami a okolí si mohou po předešlé domluvě vyzvednout balíček osobně, čímž ušetří na poštovném.

Přeji Vám příjemné nakupování a těšíme se na obchůdky s Vámi.

Firma a sídlo firmy

Radek Hylán
Okružní 194
Příbram 7/194
PSČ:261 01

IČ 70707570
DIČ CZ 7502081136


jsem plátce DPH

mob.: 603894165
e-mail: marie.hylanova@tiscali.cz - na Vaši objednávku či poptávku odpovídám do 24 hodin nejdéle mimo víkend
pracovní doba:
Po-Pá 8 - 15
So - Ne 10 - 12

odpovědný vedoucí: Marie Hylánová
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu