Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana K. (Kotasinka) ID 215307
mimibazar.cz/kotasinka
Oblast: Čáslav
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 18.4.2009
Naposledy: 8.8.2014 7:59
Aktualizace: 10.7.2009 23:32
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1
VŠECHNY FOTOGRAFIE 11
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, vážení zákaznici
Jmenuji se Hana a jsem ráda,že jste si vybrali můj prodej.
Jsem nezávislá distributorka ryze českých šperků firmy SBS trade s.r.o., Rádlo 286, 468 03 Rádlo u Jablonce nad Nisou. Tyto jablonecké výrobky splňující veškeré hygienické a zdravotní normy EU. U dětských náušniček je protialergenní zapínání.
Jedná se o velmi kvalitní výrobky, které se řadí svou kvalitou zpracování k absolutní špičce ve svém oboru. Najdete zde řetízky, náhrdelníky, náramky, prsteny, přívěšky a náušnice z chirurgické oceli, titanu, hematitu, stříbra 925, zlaceného stříbra a pozlacenou a postříbřenou bižuterii. Metody pokovování má tato firma patentovány jako jediná v ČR a díky ním jsou všechny pokovené šperky a bižuterie odolné vůči otěru, vodě i mořské a lidskému potu. ZÁRUKA na všechny šperky je 24 měsíců + firma poskytuje pozáruční servis.
V případě, že si objednáte špatnou velikost nebo délku, je možné po domluvě šperk vyměnit, ale nesmí být nošen. Aby bylo zabráněno zneužití našeho zboží, jsou veškeré výrobky opatřeny vlastním registrovaným puncem, jež rovněž vyjadřuje jedinečnost našeho zboží na trhu.
Šperky jsou ručně vyráběny v České republice. a jsou pokoveny 18-kt a 22-kt zlatem technologií subage a silvertop, které jsou momentálně absolutní špičkou ve svém oboru. Díky technologii subage a silvertop jsou výrobky odolné proti působení lidského potu, vody-i mořské, otěru atd. a při běžném používání Vám vydrží celou řadu let. Technologie zlacení má však z principu rovněž svá omezení. Jedná se především o chemické a mechanické vlastnosti zlata, které je samo o sobě velmi měkkým kovem. Zlato - ať v sebesilnější vrstvě zkrátka nemůže dlouhodobě odolávat tření, obrušování, poškrábání apod. Mějte proto prosím na paměti, že šperky, které jsou v kontaktu s jinými předměty (především náramky a prsteny) lze poškrábat popřípadě zlacenou vrstvu časem až setřít či sedřít.
Obrovskou výhodou je však skutečnost, že SBS TRADE Vám výrobky může znovu pokovit a vrátit jim tak původní lesk a barvu.
Šperky s kameny jsou zdobeny pouze značkovými a ověřenými CZ zirkony velkých světových výrobců. Za ty nejznámější jmenuji například šperkařský gigant Swarovski.

Nabízím kolekce:
* prsteny z masivního stříbra
* magnetické šperky z chirurgické oceli, titanu
* silně pokovené šperky osázené CZ krystaly
* stříbrné šperky
* šperky s léčivými kameny
* šperky z chirurgické oceli
* šperky pro děti

Ke každému zboží obdržíte
- skládací krabičku, kterou lze jednoduše složit.
- k magnetickým náramkům je krabička již hotová, tzn. magnetický náramek je již v krabičce umístěn.

Pokud byste chtěli šperk věnovat jako dárek, nabízíme luxusní červenou semišovou krabičku na prsteny, náušnice či přívěsky ve tvaru srdíčka. Cena 30,-- Kč. V případě zájmu,napište o objednávce, že si přejete dárkové balení šperku.
Veškeré šperky, které si objednáte, jsou vyrobeny speciálně pro Vás. To znamená, že neleží někde ve skladu kde ztrácí lesk, ale z dílny jdou přímo k Vám.

Cena je vždy uváděna s DPH
Na každý výrobek je dvouletá záruka. Ke zboží obdržíte záruční list, který slouží i jako reklamační list, kde je uveden i postup v případě reklamace.V případě reklamace zašlete šperk spolu se záručním listem a dokladem o zaplacení na adresu, která je na záručním listu uvedena.
Omlouvám se, že nemůžu vyhovět Vaší reklamaci v případě, že jste zvolila špatnou velikost, barvu kamenů, či že se Vám objednaný šperk k ničemu nehodí apod.

Objednané zboží z mého internetového obchodu Vám doručím v co nejkratším možném termínu (z pravidla 3 - 21dní) od zadání Vaší písemné závazné objednávky.
Pokud je zboží na skladě, je odesláno do 2 dnů.
O průběhu vyřizování Vás budu průběžně informovat.

ZPŮSOB PLATBY A ZASLÁNÍ - přijímám platby na účet předem. Zboží zasílám následovně: cena zboží do 500 Kč - jako doporučenou zásilku v bublinkové obálce, poštovné a balné činí 45 Kč
cena zboží nad 500 Kč - jako cenné psaní, poštovné a balné činí 60 Kč

Prosím, rezervujte si věci jen pokud o ně máte skutečný zájem!
Jestliže si věc zarezervujete a do 5ti dnů mi nedáte vědět, ani se nepřipíší peníze na účet, tak rezervaci ruším a dávám věc zpět do prodeje....
POZOR: Pokud jste si zvolili špatnou velikost, vrácení jen ve vyjímečných případech!
Přeji příjemné nákupy :0))))
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu