Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela O. (Michaeella) ID 20438
mimibazar.cz/michaeella
Oblast: Plzeň
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.8.2006
Naposledy: 8.12.2021 13:10
Aktualizace: 2.7.2019 14:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 777
VŠECHNY FOTOGRAFIE 38
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Nenabízejte mi VYMENU, ani zda vec neprodam LEVNEJI, na takové nabídky nereaguji..děkuji. ** K objednávce prosím vždy uveďte svoji adresu.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PODMÍNKY PRODEJE

***bazárkového nebo nového oblečení, bot, hraček a ostatního z mého alba, většinou po našem Maxíkov, Denisovii nebo po mně*** Vse je me soukrome, nejsem komercni prodejce! Nove veci jsou veci, ktere jsem si zakoupila a ktere mi bud nesedi, nebo se mi nehodi, nelibi, atd...proto tyto veci nabizim dal a vetsinou na nich tratim, tak mi nepiste o dalsi slevu.

Pokud budete potřebovat podrobnější informace o zboží neváhejte mě kontaktovat. Ráda Vám všechny dotazy zodpovím

REZERVACE: doba rezervace je 3 dny a beru jí jako závaznou, po dohodě je množno lhůtu prodloužit. Pokud se po dobu závazné rezervace neozvete,tak jí ruším a věc postupuji k dalšímu prodeji.

!!!!!!!!!!!Přednost dávám zákazníkům,kteří si udělají závaznovu rezervaci,před těmi,kteří mají pouze nějaký dotaz. Takže na pořadí,zda jste první zájemce,nebo druhý nehleďte.
(toto opatření je z důvodu,že mam spoustu těch,kteří si chtějí děti přeměřit,já díky tomu čekám a další zájemce odmítám a první zájemce nakonec věc odmítne)
Tak se nezlobte,ale jinak to nejde.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PLATBA: upřednostňuji platbu převodem na účet,po dohodě možno i na adresu. Do zprávy pro příjemce uvádějte vždy své příjmení! Variabilní symboo uvádějte vaše směrovací číslo.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokud nebudou peníze na účtě do týdne od Vaší rezervace a já od Vás neobdržim žádnou zprávu, bude Vaše objednávka automaticky zrušena. A registovaným zákazníkům to napíšu do hodnocení. (toto opatření je pro zákazníky,kteří si udělají závaznou rezervaci,nezaplatí,neozvou se aby objednávku zrušily a zbytečně mi zboží blokují)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakmile se peníze zobrazí na účtu,ihned balíček posílám.
Cena je dle ceníku České pošty cca 40 Kč - 70 kč,podle váhy a hodnoty balíčku.
Doba dodání by neměla přesáhnout 3 dny. Pokud by prodleva byla delší,tak mě kontaktujte a já zjistím kde zůstal.
Po dohodě je možnost zaslat zboží i OBCHODNÍM balíkem,kde je garantováno doručení do druhého dne. Jde o tzv. Expres dodání do 24 hod. Cena takového poštovného je 100,-kč
Zboží zasílám i zákazníkům ze Slovenska.
Doba dodání na Slovensko je cca 7-10 dní po odeslámí. Zboží je expedováno po přijetí platby. Poštovné činí cca 350 Kč (podle váhy balíčku)

Na dobírku po špatných zkušenostech nezasílám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REKLAMACE: Bazárkové zboží nevyměňuji,ani neberu nazpět. U vseho uvadim realny stav veci a zda jde o pouzitou nebo novou vec. Ráda Vám na všechny Vaše dotazy odpovím, věc podrobně popíšu a přeměřím,aby nemuselo k žádné reklamaci dojít.
Pokud se náhodou stane, že na zboží najdete nějakou vadu, která nebyla u inzerátu popsaná, tak mi napište a nějak se domluvíme. Nejsme neomylní a i když věci před odesláním kontroluji, tak se přesto může stát, že něco přehlédnu. (ozvat se musíte ihned po převzetí balíčku, po dvou dnech už nebude reklamace uznána)

Po obdržení zásilky prosím dejte vědět, jestli došlo vše v pořádku...stačí formou hodnocení a také budu moc ráda,když mi pošlete foto spokojeného zákazníčka , děkuji...
a budu se těšit na Vaše objednávky


Kdyby jste měli jaký koliv dotaz,tak Vám ho ráda zodpovím na mailu michaeella@seznam.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.4.2012, 12:45
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu