Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Barbora Vlachová (puffík) ID 18037
mimibazar.cz/puffik
Oblast: Olomouc
Telefon: 604762151
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.7.2006
Naposledy: 8.4.2019 12:56
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
70590052
HODNOCENÍ 59
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
1. Popis vyřízení objednávky

Potvrzení objednávky

Po obdržení Vaší objednávky, a to nejpozději do druhého pracovního dne, Vám zavoláme nebo napíšeme e-mailem, objednávku potvrdíme a dohodneme se na nejvhodnější formě doručení zboží, není-li stanoven způsob doručení v objednávce. Do našeho potvrzení můžete objednávku bez jakýchkoli poplatků zrušit.

Dodání zboží

Sedací pytle vyrábíme na zakázku, je tedy možné provést úpravy přímo na Vaše přání. Dodací lhůta zboží je 2 – 3 týdny. Zboží zasíláme prostřednictvím přepravní služby České pošty. K odesílanému zboží přikládáme potvrzený záruční list, český návod a daňový doklad (fakturu). Objednané zboží je možné po domluvě vyzvednout v naší provozovně v Olomouci.
Vyhrazujeme si právo odmítnout objednávku, v případě nemožnosti zajistit dodávku zboží. O této skutečnosti Vás budeme informovat elektronickou poštou, telefonem nebo faxem. Zabalené pytle zasíláme pomocí služby České pošty jako balík na dobírku. Je tedy nutné k ceně sedacích pytlů Solid, Target a Minisolid připočítat poštovné 200,- Kč. Pro sedací pytle Minitarget a Barrel je poštovné 150,- Kč. V případě objednávky vice kusů sedacích pytlů je potřeba, vzhledem k objemnosti balíku, posílat každý kus zvlášť. Zákazník však uhradí pouze jedno poštovné.
Při kombinaci různých typů sedacích pytlů je účtováno pouze nejvyšší uvedené poštovné.

2. Nákupní řád

Práva a povinnosti prodejce

1. Prodejce má povinnost vyřídit závaznou objednávku a odeslat objednané zboží na adresu v této objednávce. Je-li v popisu zboží uvedena delší lhůta expedice, je u objednávky obsahující toto zboží závaznou lhůtou vyřízení tato uvedená lhůta. Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky pokud je zadaná doručovací adresa zjevně pochybná. O tomto odmítnutí zašle informaci na e-mailovou adresu zákazníka. Závaznou objednávkou se rozumí objednávka po uplynutí jedné hodiny od jejího přijetí prodávajícím.
2. Při splnění daných podmínek prodejce vrátí částku zaplacenou nakupujícím za vrácené zboží poštovní poukázkou na adresu, na kterou bylo toto zboží původně odesláno, a to do 14-ti dnů od doručení vráceného zboží na adresu prodejce. Prodávající nevrací částku za poplatky související s odesláním zboží (balné, poštovné, dobírkovné, pilné).
3. Pokud nakupující opakovaně neplní svůj závazek odebrat a zaplatit závazně objednané zboží, prodávající má právo vyřizování dalších objednávek tohoto nakupujícího pozastavit, případně odmítnout.

Práva a povinnosti nakupujícího

1. Nakupující uvede správnou poštovní adresu, na kterou má být objednané zboží odesláno.
2. Nakupující se zavazuje odebrat závazně objednané a zaslané zboží a zaplatit celkovou cenu za objednané zboží a případně další poplatky (poštovné, balné, dobírka) uvedené v závazné objednávce.
3. Nakupující má právo odeslanou objednávku stornovat, a to buď mailem na drese sandbag@sandbag.cz, anebo telefonicky na tel. 604 762 151. Na základě zákona č. 367/2000 má nakupující právo na odstoupení od kupní smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží. Nakupujícímu tím vyvstává nárok na vrácení částky za toto zboží zaplacené (prodejce nevrací částku zaplacenou za balné, poštovné nebo dobírkovné), za splnění následujících podmínek:
a. vrácené zboží nesmí být použité, poškozené nebo jinak znehodnocené
b. nakupující doručí vrácené zboží osobně nebo poštou na vlastní náklady na adresu prodejce

Do zásilky s vráceným zbožím vložte, prosíme, kopii útržku z dobírkové nebo balíkové složenky.
4. Pokud nakupující při objednání zboží zvolí platbu předem na účet prodejce (bankovní převod), zavazuje se uhradit celkovou cenu objednávky do 10 dnů od její realizace. Pokud prodejce v této lhůtě neobdrží úhradu na svůj účet, bude objednávka prodejcem zrušena.

3. Platební podmínky

Na dobírku

Zboží Vám bude zasláno na dobírku. Platba bude provedena u zákazníka. V tomto případě Vám bude účtováno dopravné a balné dle zvoleného zboží. Podrobné informace o cenách za poštovné a balné jsou k dispozici na www.sandbag.cz

Bankovním převodem - proforma (zálohová faktura)

Při volbě platby bankovním převodem od nás obdržíte proformu a variabilní symbol platby, který Vás bude identifikovat. Částku prosím převeďte na účet číslo
22 03 80 54 73/6210, vedený u mBank.

Osobně na prodejně

Možnost vyzvednutí a zaplacení zboží po dohodě s prodejcem osobně v místě sídla provozovatele.
Sídlo: Pod Lipami 13, 779 00 Olomouc.

Storno objednávky

Storno objednávky ze strany kupujícího - v souladu se zákonem č. 367/2000 ze dne 14. září 2000 máte jako zákazník právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží.

Možnost odstoupení od smlouvy se nevztahuje:

a) na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění
b) na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele
c) dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele

Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, prosíme Vás o dodržení níže uvedených podmínek:

d) zboží nesmí nést známky použití
e) musí být nepoškozené
f) musí být kompletní (včetně příslušenství, záručního listu, návodu atd.) a s originálním dokladem o koupi.
g) zboží musí být doručeno na adresu sídla provozovatele.
Odstoupení od smlouvy musí obsahovat

a) Identifikaci spotřebitele včetně uvedení aktuální plné adresy
b) Text: „Požaduji vrácení uhrazené částky za přiložené zboží na adresu ... (pokud požadujete vrácení peněz na účet, uveďte prosím číslo účtu).“
c) Datum a podpis
V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebude odstoupení od spotřebitelské smlouvy akceptováno a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

4. Cena, cena za dopravu

Ceny zboží ve virtuální prodejně jsou uváděny v prodejních cenách, v cenách není započteno dopravné do místa dodání. Cena za poštovné a balné závisí na zvoleném typu zboží a ceník poštovného a balného je k dispozici na www.sandbag.cz. Při osobním odběru zboží v sídle provozovatele v Olomouci neúčtujeme ani dopravné, ani balné.

5. Ochrana osobních údajů

Osobní údaje poskytnuté zákazníky v žádném případě neposkytujeme třetí straně, pokud to nesouvisí s účelem, ke kterým byly poskytnuty obchodu www.sandbag.cz (např. sdělení doručovací adresy přepravci).
Prodávající se zavazuje, že osobní údaje, které mu poskytl nakupující, bude používat pouze k účelům, které souvisejí se službami obchodu www.sandbag.cz.
Na písemnou žádost nakupujícího je prodávající povinen údaje o tomto nakupujícím vymazat z databáze zákazníků.
Uplatněním objednávky vyjadřujete souhlas k tomu, aby Vámi uvedené údaje byly zpracovány v souladu se zákonem na ochranu osobních údajů pro další využití dodavatelem objednaného zboží.

Tyto Obchodní a záruční podmínky platí od 1. 9. 2008.
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu