Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Šárka Jelínková (SarkaCGY) ID 17754
ENGROSS
mimibazar.cz/sportshop
Oblast: Praha - východ
Telefon: 323664518
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.7.2006
Naposledy: 21.2.2017 16:51
Aktualizace: 17.10.2016 19:23
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
71632972
DIČ CZ6959230190
HODNOCENÍ 1793
VŠECHNY FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 3
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Uherská 632,19017 Praha 9. Provozovna: Brtnice 145, 25169 Velké Popovice. Jsme plátci DPH.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
VÍTÁME VÁS a PŘEJEME VÁM PŘÍJEMNÝ NÁKUP
Objednávky je možné, učinit přes MMB nebo náš e-shop:

www.engross.cz

DODACÍ LHŮTY
*) Zboží pro Vás přichází ze skladů po celé Evropě. Proto jsou obvyklé dodací termíny u jednotlivých položek různé a jsou uvedené u v detailu zboží.
*) Potisk, je-li objednán, je realizován obvykle do 7 dní od objednávky, naskladnění materiálu, resp. načtení zálohové platby.

VÝBĚR VELIKOSTI
*) Dodáváme oděvy od širokého spektra výrobců, kteří používají různé značení velikostí. Proto doplňujeme popisy jednotlivých položek mírami, nebo převádíme značení výrobců na EUR značení oděvů.
*) Uváděné rozměry jsou rozměry jednotlivých výrobních řad. Skutečné rozměry produktů se od deklarovaných rozměrů mohou pohybovat v rozmězí +- 5%.

UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY
*) Vaši objednávku přes MMB zaevidujeme a zašleme Vám podklady pro platbu z našeho systému.
*) V případě, že Vám nebude potvrzení objednávky doručeno, kontaktujte nás na tel. 323664518, 775311103

STORNO OBJEDNÁVKY
*) Odstoupit od objednávky zboží je možno do 24 hodin od odeslání objednávky zasláním emailu na adresu: obchod@engross.cz
*) Storno není možné, pokud již byla zásilka vyexpedována.
*) Nelze stornovat objednávku, jejíž součástí je individuální potisk nebo výšivka, která je již ve fázi realizace.
*) Storno objednávky ze strany dodavatele - dodavatel si vyhrazuje právo zrušit objednávku (kupní smlouvu) nebo její část v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu v nejkratším možném termínu a to do 10 pracovních dnů, nejpozději však do 30 dnů od storna objednávky ze strany prodávajícího.

NEVYZVEDNUTÁ DOBÍRKA
*) Pokud nebude objednávka zaslaná na dobírku zákazníkem vyzvednuta, bude požadováno uhrazení vzniklých nákladů na odeslání zboží v plné výši.
*) V případě, že zásilka obsahuje zboží s individuálním potiskem, bude požadována úhrada tohoto zboží + úhrada vzniklých nákladů na odeslání zásilky v plné výši.

VÝMĚNA VELIKOSTI
*) Zjistíte-li bezprostředně po obdržení zboží, že vám nevyhovuje velikost oděvu, zboží Vám vyměníme za požadovanou velikost.
*) Zásilku se zbožím (nepoužitým a v originálním obalu) zašlete na adresu: ENGROSS, Brtnice 145, 25169 Velké Popovice
*) Do zásilky vložte kopii faktury a napište požadovanou velikost.
*) Náklady na opakované zaslání jsou zpoplatněny paušální částkou 50,00 Kč, částka je použita na dílčí pokrytí nákladů s expedicí zásilky k zákazníkovi. Částku je možné poukázat bankovním příkazem nebo vložit do zásilky.
*) Vyměnit nelze oděvy individuálně potištěné na přání zákazníka.

14 dní ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ
*) Nárok pro odstoupení od kupní smlouvy je právo spotřebitele dle § 1829 a násl. Občanského zákoníku. V případě nákupu v rámci podnikatelské činnosti (uvedení IČ na nákupní doklad) nárok na odstoupení od kupní smlouvy nevzniká. V tomto případě se prodej Občanským zákoníkem (zákon č. 89/2012 Sb.).
*) Kupující bere na vědomí, že dle § 1837 a násl. Občanského zákoníku, nelze odstoupit od kupní smlouvy na dodávku zboží upraveného podle přání kupujícího.
*) Nejedná-li se o případ, kdy nelze od kupní smlouvy odstoupit, má kupující v souladu s ustanovením § 1829 a násl. občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, a to do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží. Odstoupení musí být dodavateli doručeno do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží.
*) V případě odstoupení od smlouvy vrátí dodavatel kupní cenu kupujícímu do čtrnácti (14) dnů od fyzického vrácení zboží a to bezhotovostně na účet určený kupujícím. Dodavatel je taktéž oprávněn vrátit kupní cenu v hotovosti již při vrácení zboží kupujícímu. *) Dodavatel není povinen vrátit kupní cenu kupujícímu dříve, než mu kupující zboží vrátí nebo prokáže, že zboží odeslal. Náklady spojené s vrácením zboží nese plně kupující. Náklady spojené s dodáním zboží vrátí dodavatel společně s kupní cenou. Jestliže kupující zvolil jiný než nejlevnější způsob dodání zboží, který dodavatel nabízí, vrátí dodavatel částku odpovídající nejlevnějšímu způsobu dodání zboží, který dodavatel nabízí.
*) Na přání zákazníka lze zaslat peníze i na adresu zákazníka složenkou. Při vrácení peněz složenkou jsou od vrácené částky odečtěny poštovní poplatky.
*) Kupující bere na vědomí, že pokud zboží vrácené dodavateli bude poškozeno, opotřebeno či částečně spotřebováno, vzniká dodavateli vůči kupujícímu nárok na náhradu škody jemu tím vzniklé. Nárok na úhradu vzniklé škody je dodavatel oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny. Za znehodnocení zboží nemůže být považováno běžné poškození původního obalu, které vzniklo vybalováním zboží.
*) Je-li společně se zboží poskytnut kupujícímu dárek, je darovací smlouva mezi prodávajícím a kupujícím uzavřena s rozvazovací podmínkou, že dojde-li k odstoupení od kupní smlouvy spotřebitelem, pozbývá darovací smlouva ohledně takového dárku účinnosti a kupující je povinen spolu se zbožím vrátit prodávajícímu i poskytnutý dárek.

Při vrácení zboží ve lhůtě 14-ti dní postupujte dle následujících bodů:

*) Odstoupení oznamte písemně na adresu ENGROSS, Brtnice 145, 25169 Velké Popovice nebo e-mailem na adresu: obchod@engross.cz
*) Odstoupit od smlouvy lze nejpozději do 14-ti dní od převzetí zboží
*) Zásilku se zbožím odešlete na adresu provozovny: ENGROSS, Brtnice 145, 25169 Velké Popovice
*) Do zásilky přiložte kopii odstoupení od smouvy s uvedenými údaji potřebnými k identifikaci zásilky.
*) Nezapoměňte uvést číslo bankovního účtu, kam si přejete vrátit peníze.
*) Zásilky zaslané na dobírku nebudou přijaty.
*) V případě vrácení zboží, které bylo používáno, je ušpiněné nebo poškozené si provozovatel vyhrazuje právo vrátit částku poměrně sníženou o vzniklé opotřebení.
*) Vrácení peněz se nevztahuje na zboží, které bylo individuálně potištěno dle přání zákazníka

REKLAMACE

*) Na všechny produkty z naší nabídky je poskytována dvouletá záruční lhůta.
*) Rozhodujícím dnem pro začátek záruky je datum převzetí zboží.
*) Reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do třiceti (30) kalendářních dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se dodavatel s kupujícím spotřebitelem nedohodne jinak. Po uplynutí této lhůty má spotřebitel stejná práva, jako by se jednalo o vadu, kterou nelze odstranit.
*) Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení zboží (nebo jeho dílů) způsobené používáním. Kratší životnost výrobku v takovém případě nelze považovat za vadu a nelze ji ani jako takovou reklamovat.
*) Zákazníkům, kteří zboží používají pro účel podnikání nebo obchodu s daným výrobkem, záruční dobu stanovuje konkrétní dovozce zboží do ČR. Dvouletá záruční doba je určena pouze pro spotřebitele, nikoliv pro podnikatele, kteří zboží kupují v rámci své podnikatelské činnosti (nákup na IČ). Podnikateli bude doba pro uplatnění práv z vady oznámení v rámci kontraktačního jednání.
*) Práva a povinnosti smluvních stran ohledně odpovědnosti dodavatele za vady, včetně záruční odpovědnosti dodavatele, se řídí příslušnými obecně závaznými předpisy (zejména ustanovením § 2161 a násl. občanského zákoníku).

Při reklamaci postupujte dle následujících bodů:

*) Zboží, které reklamujete, odešlete společně s kopií faktury, která slouží zároveň jako záruční list.
*) Do zásilky přiložte písemné vyjádření obsahující popis vady.
*) Zásilku odešlete na adresu: ENGROSS, Brtnice 145, 25169 Velké Popovice
*) Zásilky zaslané na dobírku nebudou přijaty.
*) Reklamace bude považována za neoprávněnou v případě, že k poškození výrobku došlo při přepravě (odpovědný je v tomto případě dopravce), při neodborném zacházení, při opotřebení nebo používání výrobku k jinému účelu než je určený.
*) Reklamace jsou vyřizovány do 30 dnů.
*) O výsledku reklamace budete písemně informováni.
*) V případě uznání reklamace Vám bude v tomto termínu odesláno opravené nebo vyměněné zboží, případně vrácené peníze.

DALŠÍ PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN
K mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů z kupní smlouvy je příslušná Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869, internetová adresa: http://www.coi.cz.

ZOBRAZOVÁNÍ NA MONITORU
*) Upozorňujeme, že zobrazování barev prodávaného sortimentu na vašem monitoru může být ovlivněno individuálním tónováním monitoru.

ZASÍLÁNÍ NA SLOVENSKO
*) Na Slovensko zasíláme pouze po dohodě se zákazníkem.

OSOBNÍ ODBĚR
*) Rádi Vám naše zboží předvedeme v naší provozovně ve Velkých Popovicích. Zboží je zde možné také osobně (po předchozí domluvě) odebrat.

CENÍK PŘEPRAVNÉHO
Cena dopravného se odvíjí od výše objednávky:
*) objednávka v celkové hodnotě: 1-999,00 Kč ...... dopravné 52,00 Kč
*) objednávka v celkové hodnotě: 1.000,00 Kč a více ..... dopravné ZDARMA
*) DOBÍRKA .... 35,00 Kč

FAKTURAČNÍ ADRESA:

Ing. Šárka Jelínková, Uherská 632, 19017 Praha 9
IČ: 71632972
DIČ: CZ6959230190 jsme plátci DPH

ADRESA PROVOZOVNY:

ENGROSS, Brtnice 145, 25169 Velké, Popovice
tel. 323664518, 775311103
Provozní, doba: Po-Pá, 8-17 hodin, ostatní termíny po dohodě
Vaši návštěvu předem avizujte na tel. 323664518, 775311103
odpovědný vedoucí: Šárka Jelínková
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.5.2016, 15:32
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu