Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucie L. (i-Radost) ID 170573
Oblast: České Budějovice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 24.10.2008
Naposledy: 1.10.2013 11:29
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87119293
HODNOCENÍ 36
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Krásný den všem milým kupujícím,

u nás Vás bude bavit hrát si s módou!Vyhlašte boj všednosti a nudě v šatníku!

POŠTOVNÉ A PLATBA:

Platné pro zasílání v rámci ČR

* Možnosti platby:
o Bankovním převodem - předem na účet prodávajícího - bez poplatku, podklady k platbě budou kupujícímu zaslány po objednání zboží.
o Dobírkou - poplatek za dobírku 47,-Kč.
* Možnosti dodání zboží:
o Česká pošta - doporučené psaní/balík - poštovné 49 - 69,- Kč dle hmotnosti.

Pro zákazníky ze Slovenska

* Dle individuální dohody - kontakujte nás, prosím.

Pokud kupující zvolí platbu bankovním převodem, prodávající čeká naúhradu 7 kalendářních dnů. Pokud částku za zboží během této dobykupující nepřevede a prodejce neinformuje o důvodu prodlení, budeobjednávka stornována a kupující bude povinen uhradit smluvní pokutu(viz. Obchodní podmínky – Porušení kupní smlouvy).

Zboží bude odesláno v nejbližším možném termínu po obdržení platby(v případě platby na účet) nebo po objednání (v případě platbydobírkou), nejpozději do 14 dnů.

VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ:

Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodnípodmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezikupujícím a prodávajícím se řídí těmito obchodními podmínkami, kteréjsou zároveň pro obě strany závazné.


OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ:

Nabízíme vám možnost příjemného nákupu z pohodlí Vašeho domova, kdemůžete nakupovat nonstop. Objednávat si můžete jednoduše a pohodlněpomocí nákupního košíku.Předmětem smlouvy je pouze zboží uvedené v objednávce - kupní smlouvě.Veškeré objednávky jsou považovány za závazné. Objednáním kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a reklamačním řádem aže s nimi souhlasí.

Prodávající si vyhrazuje právo objednávku nebo její část zrušit,pokud se dané zboží již nevyrábí a dále z jiných důvodů. Zavazuje se,že bude o tomto stavu kupujícího včas informovat a konzultovat s nímdalší postup.V případě, že kupující již zaplatil část nebo celou částkukupní ceny, bude mu tato částka neprodleně vrácena. Podmínkou pronaplnění platnosti naší elektronické objednávky je pravdivé vyplněníveškerých požadovaných údajů a náležitostí uvedených v objednávkovémformuláři. Objednávka je zároveň návrhem kupní smlouvy, kdy samotnákupní smlouva posléze vzniká samotným dodáním zboží. K uzavření kupnísmlouvy se vyžaduje formální potvrzení objednávky prodávajícím. Právní vztahy vzniklé uzavřením kupní smlouvy se řídí příslušnými ustanovenímiObčanského zákoníku, zejména ustanoveními o uzavírání smluv za použitíprostředků komunikace na dálku.


POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY

Potvrzení objednávky Vám zašleme e-mailem, o odeslání objednanéhozboží budete taktéž informováni e-mailem. V případě jakýchkolinesrovnalostí Vás budeme samozřejmě kontaktovat. Zboží je expedovánodvakrát týdně, v pracovní dny, není-li uvedeno jinak. Prodávající sivyhrazuje právo lhůtu pro odesílání zboží změnit.


ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY:

Kupující má právo každou objednávku do 24 hodin bezplatně zrušit telefonicky či e-mailem a to bez udání důvodu. Nutné je při stornování objednávky uvedení Vašeho jména, e-mailu a popis objednaného zboží. Po uplynutí 24 hodin již objednávku zrušit nelze, stává se zcela závaznou. Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku kupujího, jehož objednávky mají spekulativní charakter nebo jehož reklamace jsou neúměrné.


VÝMĚNA ČI VRÁCENÍ ZBOŽÍ:

V případě potřeby bude kupujícímu nepoužité a nepoškozené zbožívyměněno za jiný druh, dle individuální dohody. Zboží stačí zaslatdoporučeným balíkem (ne na dobírku) na adresu prodávajícího (viz. níže). Náklady spojené s výměnou nese v plné výši kupující.

Kupující má právo podle § 53 odst. 6 Občanského zákoníku odstoupit odsmlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. V našem obchodě však nabízímemožnost vrácení zboží nad zákonnou lhůtu dvou týdnů! Zboží lze u násbez udání důvodu vrátit do 17 dnů od jeho převzetí!
Módní kousky je u nás možné zakoupit také přes internetový obchod www.i-radost.cz ,kde získáváte k nákupu dáreček a další výhody. Pokud se stane, že některý kousek na Mimibazaru, který nabízíme, již nebude k dispozici, zřejmě došlo k duplicitnímu nákupu (tzn. že ve stejné době jiný kupující danou věc zakoupil v našem obchodě). V takovém případě má v nákupu přednost náš zákazník v e-shopu www.i-radost.cz Děkujeme za pochopení.

Podmínky výměny či vrácení zboží:

* zboží musí být na náklady kupujícího doručeno na adresu prodávajícího (viz. níže) doporučeně, nikdy ne na dobírku
* zboží musí být nepoškozené, nepoužité, kompletní, v původním stavu iobalu a nesmí jevit známky neodborného užívání nebo opotřebování (např.oblečení musí být nenošené, neprané a nežehlené) a označeno původníidentifikační etiketou zboží

Před odesláním zásilky s vraceným zbožím je nakupující povinen na tutoskutečnost prodávajícího průkazně upozornit a zároveň definovatkonkrétní výčet vraceného zboží dle objednávky (alespoň kód a názevzboží) a způsob finančního vypořádání (viz. níže). Provozovatel nebudepřijímat neohlášené zásilky.

Náklady spojené s výměnou či vrácením zboží nese v plné výšikupující. Kupující je povinen tyto náklady poukázat na účetprodávajícího.

Vypořádání:

* Výměna: po obdržení zboží jej prodávající do 10 dnů vymění za jiný druh, na základě individuální dohody.
* Vrácení: po obdržení vráceného zboží vrátí prodávající do 10 dnů zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem:
1. vrácením hodnoty vraceného zboží na účet/adresu do 10 dnů od obdržení daného zboží
2. nebo zápočtem k následující objednávce (hodnota vraceného zboží budeodečtena od vaší následující objednávky).Vrácená částka se bude rovnatrozdílu kupní ceny zboží a nákladů na doručení.

V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudeprodávající akceptovat odstoupení kupujícího od kupní smlouvy a zbožíbude vráceno na náklady kupujícího zpět.


REKLAMACE A ZÁRUKA:

Případné reklamace vyřídíme ke spokojenosti kupujícího na základě individuální dohody a v souladu s platným právním řádem.

Za vady vzniklé přepravcem prodejce neručí. Kupující je při převzetízboží povinen ihned zkontrolovat, zda zboží nevykazuje vady způsobenépřepravou. Pokud se jedná o poškozenou či neúplnou zásilku, je kupujícípovinen zboží nepřevzít a sepsat s přepravcem zápis o škodě, tzv. škodní protokola tento do 24 hodin zaslat e-mailem prodávajícímu. Pokud je převzetízásilky stvrzeno podpisem kupujícího v dokladech dopravce, na dodatečnéreklamace neúplnosti nebo poškození zásilky není žádný nárok.

Dále je kupující povinen po rozbalení zásilky prohlédnout zboží tak,aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupujícípovinen neprodleně hlásit prodávajícímu telefonicky či e-mailem.

Na zboží se vztahuje zákonná lhůta 24 měsíců, pokud není uvedeno jinak. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady.

Na zboží ze sekce „Vintage“ nelze uplatňovat záruku vzhledem k tomu,že se nejedná o nové zboží. Samozřejmě však máte nárok na uplatěnílhůty pro vrácení zboží bez udání důvodu. Tato lhůta je ze zákona 14dnů, u nás nadstandardně 17 dnů!

Záruka se nevztahuje na:

* vady vzniklé běžným používáním
* vady vzniklé nesprávným použitím výrobku
* nesprávným skladováním

Postup při reklamaci:

1. informujte nás písemně na e-mailu
2. zboží zašlete jako doporučený balík (nikoli na dobírku) na naši adresu
3. do zásilky uveďte důvod reklamace, vaši adresu a doklad o nabytí reklamovaného zboží v našem obchodě
4. zbožízabalte do originálního obalu, popř. obalu nového, který vyhovujenárokům přepravy tak, aby zboží při přepravě bylo dostatečně chráněno

Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději do 30 dnů od jejího vzniku, tedy převzetí zboží naší firmou.
Kupující bere na vědomí, že reklamace nebude uznána při nesplnění výše uvedených podmínek.


PORUŠENÍ KUPNÍ SMLOUVY

Každá objednávka je závazná dle Občanského zákoníku § 544-545, zákona č. 40/1964 Sb.

Nevyzvedne-li kupující objednávku zaslanou na dobírku (veškeréargumentace nepřevzetí zásilky typu „neobdržení oznámení o doručení“aj. jsou brány jako zcela účelové), je povinen uhradit vzniklé nákladyna odeslání zboží a dále sankci (tzv. smluvní pokutu), jejíž výše je500,- Kč. Odesláním objednávky kupující stvrzuje svůj souhlas s našimiobchodními podmínkami a smluvní pokutou ve výši 500,-.

Smluvní pokutu ve výši 400,- uhradí kupující v případě, že sezavázal uskutečnit platbu za zboží převodem na bankovní účetprodávajícího a to ve lhůtě 7 kalendářních dnů, během kterých platba zazboží na účet prodejce nebyla připsána. Odesláním objednávky kupujícístvrzuje svůj souhlas s našimi obchodními podmínkami a smluvní pokutouve výši 400,-.

V obou výše uvedených případech bude vystavena faktura či zaslányplatební informace potřebné k úhradě sankce elektronickou formou sesplatností 14 dnů a 0,5% za každý den prodlení.

Veškeré nesplacené pohledávky (neuhrazené náklady a smluvní pokuty),budou vymáhány včetně veškerých nákladů s tímto spojených (např.telefonické a administrativní náklady, objednávání, zabalení čipříprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, nákladyna vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba atd.)

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Veškeré osobní údaje kupujícího jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou. Jsou využity pouze provozovatelem obchodu pro zaslání objednané zásilky a pro účely přímé komunikace se zákazníkem. Zákazník má kdykoliv právo požádat o vyřazení svých údajů z databáze, popřípadě upravit údaje o své osobě.
* zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů
* zák. č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání

Provozovatel: Mgr. Lucie Langerová
Adresa:
Lucie Langerová
Jáchymovská 335
373 44 ZLIV
Česká Republika
e-mail: info@i-radost.cz
tel.: 723/785082
IČ: 87119293
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu