Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Monika D. (nejbaby) ID 167633
mimibazar.cz/monikad
Oblast: Brno
Telefon: +420 777 911 014
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.10.2008
Naposledy: 10.10.2015 22:42
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87182530
DIČ CZ8662064269
HODNOCENÍ 808
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBJEDNÁVKY POKUD MOŽNO VYTVÁŘEJTE PŘES NÁŠ E-SHOP. VELMI NÁM TÍM URYCHLÍTE PRÁCI.DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

1. Platební podmínky

Našim zákazníkům nabízíme dva nejrozšířenější způsoby úhrady zboží:

- zaslání zboží na DOBÍRKU- úhrada hotově při převzetí na Poště nebo kurýrní službě


- platba BANKOVNÍM PŘEVODEM - Zboží je možné platit bankovním převodem na účet provozovatele předem - po připsání platby na účet bude zboží odesláno zákazníkovi v běžných dodacích lhůtách. Výhodou platby předem je nižší platba za dopravné. Číslo účtu a variabilní symbol je uveden na objednávce, kterou doporučujeme před odesláním vytisknout. Při zvolení platby bank. převodemzasíláme ke každé objednávce dárek. Zboží je možné odeslat i na základě potvrzení o provedené platbě. (potvrzení prosím zasílejte na e-mail info@nejbaby.cz )

Veškeré ceny uvedené v našem ceníku jsou smluvní a konečné a jsou uvedeny včetně DPH.


2. Dodací podmínky

Nabízíme Vám zboží od mnoha různých dodavatelů, z čehož plynou různé dodací lhůty. Naší snahou je neprotahovat dodávky objednaného zboží. Zboží standardně odesíláme do 4 pracovních dnů. V případě, že nebude možné vyřídit objednávku v uvedeném termíně, budeme Vás kontaktovat prostřednicvím telefonu či e-mailu a dohodneme se na dalším postupu pokud možno ke spokojenosti zákazníka. VĚTŠINA ZBOŽÍ, KTEROU INZERUJEME NA MIMIBAZARU JE SKLADEM

3. Dopravné

Zboží zasíláme u větších zásilek kurýrem PPL - dopravné 72 Kč -při platbě bank. převodem, na dobírku 117 Kč

Měnší zásilky zasíláme č. poštou - poštovné od 45 - 69 Kč dle velikosti zásilky

Při objednávce zboží nad 5 000 Kč nebude dopravné ani dobírkovné účtováno.


Vrácení zakoupeného zboží bez udání důvodu:
Pokud se zakoupeným zbožím z našeho obchodu nejste spokojeni, můžete toto zboží vrátit, nejpozději však do 14 dnů od jeho doručení. Po vrácení zboží bude zákazníkovi vrácena cena zboží (do ceny zboží se nezapočítává dopravné) bankovním převodem, a to do 10 pracovních dnů ode dne vrácení zboží.

Reklamace zboží v důsledku výrobních vad:
Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním.

V případě zjištění neopravitelné výrobní vady bude zboží vyměněno kus za kus, či vrácena peněžní částka na bankovní účet. Pokud výrobek bude vrácen neúplný v důsledku toho, že jeho součástí byl i spotřební materiál, bude vrácena částka snížená z původní ceny. Do vrácené částky se nezapočítává cena poštovného a balného.


Rozpor s kupní smlouvou
(1) Prodávající odpovídá kupujícímu za to, že prodávaná věc je při převzetí kupujícím ve shodě s kupní smlouvou, zejména, že je bez vad.
(2) Nestanoví-li zákon jinak, shodou s kupní smlouvou podle odstavce 1 se dále rozumí, že prodávaná věc má jakost a užitné vlastnosti smlouvou požadované, prodávajícím, výrobcem nebo jeho zástupcem popisované, nebo na základě jimi prováděné reklamy očekávané, popřípadě jakost a užitné vlastnosti pro věc takového druhu obvyklé, že odpovídá požadavkům právních předpisů, je v tomu odpovídajícím množství, míře nebo hmotnosti a odpovídá účelu, který prodávající pro použití věci uvádí nebo pro který se věc obvykle používá. Připouští-li to povaha věci, má kupující právo, aby byla věc před ním překontrolována nebo aby její činnost mu byla předvedena.
(3) V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen "rozpor s kupní smlouvou"), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou, není- -li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil.
(4) Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.

Zboží prosím vracejte na adresu:
Fa. Nejbaby
Mojmírovo nám.14a,Brno 61200

Zákazník je povinen spolu s vadným výrobkem předložit doklad o zaplacení (fakturu, paragon), event. záruční list.
Kupující je povinen dále při reklamaci předložit vadnou věc čistou, úplnou (všechny části). V případě zaslání věci k reklamaci poštou nebo spediční firmou je třeba zboží dostatečným způsobem zabalůit a zajistit proti poškozeni.

Způsob stornování objednávky (zákazníkem do 24 hodin telefonicky nebo mailem)

5. Ochrana osobních dat

Firma se jako provozovatel internetového obchodu s hračkami a dětskými potřebami tímto prohlašuje a zavazuje se, že svěřená osobní data nebude bez souhlasu vlastníka těchto dat jakkoliv poskytovat třetí osobě a nepoužije svěřená osobní data ke komerční nabídce nesouvisející s propagací internetového obchodu WWW. NEJBABY.CZ. Současně se zavazuje k tomu, že na přání zákazníka i bez udání důvodu kdykoliv jeho osobní data vymaže ze své databáze.

Kontakt:
Zuzana Sekáčová

IČ: 87182530
Polanka 647,
66401 Bílovice nad Svitavou
č.ú.: KB 27-9330200217/0100

Osobní odběry:

Provozovna Nejbaby

Mojmírovo nám.14 a ,Brno Královo pole 61200

e-mail: info@nejbaby.cz

skype kontakt: Nejbaby

ICQ: 397637175
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.11.2010, 22:59
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu