Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zdeňka E. (Babouk) ID 16711
mimibazar.cz/babouk
Oblast: Praha
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.6.2006
Naposledy: 19.10.2023 18:16
Aktualizace: 7.10.2023 19:17
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1508
VŠECHNY FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Firma: Zdeňka Eclerová - Hračky Bambulka
Jméno a příjmení: Zdeňka Eclerová
Adresa odběrného místa: Katovická 409/8, 181 00, Praha 8
e-mail: bambulka.eshop@email.cz
Telefon: 605 561 641
IČO: 153 13 719
DIČ: CZ 6857151587
sídlo firmy: Katovická 409/8, 181 00, Praha 8 - Bohnice

Milé maminky, tatínkové, babičky, tety i ostatní zakazníci,
Vaše objednávky se snažím vyřizovat co nejdříve, zboží tedy odesílám od 2 pracovních dnů po obdržení objednávky. Pokud zboží v mimořádném případě nebude možno odeslat v brzkém termínu, zákazníka kontaktuji a dohodneme další postup, objednávku je možno i stornovat.
Objednávku můžete stornovat nejpozději do 24 hodin po odeslání objednávky telefonicky na čísle 605 561 641 nebo e-mailem bambulka.eshop@email.cz, do předmětu e-mailu musíte napsat STORNO.
PLATEBNÍ PODMÍNKY
Zboží je možno uhradit:
-předem převodem na účet 670100-2208854098/6210 - mBank (v tomto případě je výrazně nižší poštovné)
-platbou na dobírku zboží platíte při převzetí zboží
-v hotovosti při osobním odběru (nutno domluvit)
Dopravné:
Při převodu na účet 69,- Kč (pouze drobné věci ubrousky, karty, magnetky, povláčky apod. - délka nesmí přesáhnout 50 cm a šířka 35 cm,přičemž tloušťka nesmí být větší než 5 cm !!!! - včetně balení )
95,- Kč (ostatní, zasíláno přepravní společností Geis Parcel)
Platbě dobírkou 105,- Kč (pouze drobné věci ubrousky, karty, magnetky, povláčky o apod. - délka nesmí přesáhnout 50 cm a šířka 35 cm, přičemž tloušťka nesmí být větší než 5 cm !!!!-včetně balení)
135,- Kč (ostatní, zasíláno přepravní společností Geis Parcel)
Platba v hotovosti při osobním odběru v Praze 8 - Bohnicích 0,- Kč

Zboží je také možno vyzvednout na pobočkách Úloženky: Praha 1, Praha 4, Praha 7, Praha 9, Plzeň, Ostrava, Brno - centrum, Brno - Černá Pole, Olomouc, Hradec Králové, Zlín, České Budějovice, Liberec, Rudná u Prahy, Ústí nad Labem a Bratislava za poplatek 55,- Kč nebo při platbě dobírkou za poplatek 67,- Kč.
Zboží odesílám prostředníctvím firmy Geis Parcel a drobné věci prostřednictvím České pošty. Po odeslání zboží z Vaší objednávky vám zasílám e-mail s oznámením o zaslání zásilky.
REKLAMACE
Při převzetí zásilky před potvrzením převzetí je kupující povinen zkontrolovat, zda zásilka není poškozena. Případnou reklamaci napište do přepravního listu nebo poškozenou zásilku nepřebírejte. O poškození je kupující povinnen nejpozději do dvou dnů informovat prodávajícího na tel. 605 561 641 nebo na e-mail: bambulka.eshop@email.cz. Pozdější reklamace způsobené přepravou nelze uznat.
Záruční doba zboží je 24 měsíců a začíná dnem, kdy zákazník převzal zboží.
Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady působené běžným opotřebením, nesprávným používáním, nesprávnou manipulací a skladováním. V případě reklamace je nutné zaslat společně s reklamovaným zbožím, přesný důvod reklamace a doklad o koupi výrobku. Reklamované zboží musí být čisté a s případným příslušenství. Pokud byl k reklamovanému zboží přiložen záruční list dodaný výrobcem a je zde uvedena adresa provozovny záručního servisu, můžete uplatnit reklamaci přímo v místě záručního servisu a tímto reklamaci podstatně urychlíte. Doba na posouzení reklamace je 30 dní. Pokud bude zjištěna u reklamovaného výrobku výrobní vada a zboží bude neopravitelné bude zboží vyměněno kus za kus nebo vrácena peněžní částka. Do vrácené peněžní částky se nezapočítává cena dopravného.
REKLAMACE U POUŽITÉHO ZBOŽÍ
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách
VRÁCENÍ ZBOŽÍ
Vrátit zboží je možné bez udání důvodu do 14 dnů od jeho doručení. Pokud zboží nebude mít originální obal nebo bude použité, prodejní částka zboží se poníží o opotřebení výrobku. Zboží posílejte jako obyčejnou pojištěnou zásilku s dokladem o koupi.
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJU
Osobní data, která nám poskytnete v souvislosti s objednávkou zboží, slouží výlučně pro potřebu realizace objednávky a nebudou poskytovány třetím osobám ani ke komerční nabídce nesouvisející s propagací internetového obchodu.
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.6.2015, 23:21
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu