Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Šárka D. (Chery) ID 16401
mimibazar.cz/chery
Bazárek na Slovensku
Oblast: Liberec
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 30.5.2006
Naposledy: 17.2.2020 15:01
Aktualizace: 17.2.2020 15:01
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
67255299
HODNOCENÍ 1666
VŠECHNY FOTOGRAFIE 35
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
REZERVACE: 7 dní
IČO: 67255299

Šárka Drapáková
Bambisek.com
Na Mlýnku 257, 4600, Liberec 12

Odpovědná osoba: Šárka Drapáková
email: blot@seznam.cz, i.bambisek@seznam.cz
Tel.: 603966731 (po-ne 9-22hod.)

Milé maminky, milí zákazníci,

předem děkuji za Váš zájem, před objednávkou si přečtěte, prosím, VZKAZY pro případ, že budu na dovolené, nebo Vám z nějakého důvodu nebudu schopná odpovědět, a následující:

Pokud chcete nakoupit více druhů zboží, VŽDY POSTUPNĚ NA DANÝ PRODUKT KLIKNĚTE. Pokud provedete objednávku pouze pro 1 produkt a pod něj napíšete, že máte zájem i o jiné produkty, budete k tomu vyzvání, zbytečně se pak prodlouží lhůta pro zpracování. Pokud to neprovedete, neberu odpovědnost za to, že bude něco v balíčku chybět, neprovedli jste řádnou objednávku.
Vaši objednávku pod Vaším jménem dám dohromady a zašlu podklady k platbě za celou objednávku, věci dám do jednoho balíčku, tzn. že vše nakoupíte za jedno poštovné.
- mívám spoustu dotazů, zda vyřídím objednávku každou zvlášť nebo dohromady....

Zboží rezervuji po dobu max. 7 dní. Dále bych Vás chtěla upozornit, že každá objednávka je závazná, akceptuji její storno pouze tentýž den, od půlnoci je již závazná a budu na ní trvat!

Pokud platíte na účet, Vaší objednávku vyřizuji v rámci několika pracovních dní, pokud se nedohodneme předem jinak. Balíčky odesílám od pondělí - čtvrtka, v pátek jen velmi zřídka. Proto počítejte s tím, že pokud peníze od Vás dorazí ve čtvrtek, odejde balíček v pondělí. Vše je ale dle domluvy.

V období od cca 10.11. Vás poprosím o toleranci ohledně doby dodání, děkuji, může se malinko prodloužit.

POŠTOVNÉ / DOPRAVNÉ:
Zboží zasílám doporučeně následujícími způsoby:
♣ doporučená zásilka (dopis vel. max A4, šířka max 5cm) cena 50 - 55 Kč, většinou dodán do 2. dne;
♣ doporučený balíček - pokud Vaše objednávka nepřesáhne 550 Kč a max. délka je 60 cm a celkový součet stran balíčku nepřesáhne 90cm;
♣ cenný balík - pokud Vaše objednávka přesáhne částku nad 560 Kč - ČP negarantuje dobu dodání, zpravidla to jsou 3-5 dní, před Vánocemi úplně bez záruky doby dodání;
♣ balík do ruky, který je dodán do 2.dne v případě podání na poštu do 16,00 hod., cena 115 Kč ;
♣ zásilkovna, dodání cca do 2 prac.dní na Vámi určenou pobočku, cena 65 Kč
♣ dobírka - zasílám jen registrovaným s dobrou historií, cena 135 Kč ( u velmi malých zásilek je možné cenu upravit )
♣ bez doporučení - POUZE na Vaší zodpovědnost, bohužel se již balíčky ztratily, nedošly, prosím, počítejte i s touto variantou




!!!!!!!!!!!!!!!

POZOR, vždy si překontrolujte, zda jste mi poslali adresu. Nemůžu všechny na to upozornovat, to opravdu nestíhám. Pokud nemám adresu, balíček odkládám a počkám, až mi ji sami napíšete. .Děkuji za pochopení.


!!!!!!! IDEÁLNĚ ZANECHÁVEJTE TEL.ČÍSLO PRO VŠECHNY PŘÍPADY !!!!!!!
Momentálně veškeré nabízené zboží mám skladem.

Při vyřizování objednávek mají vždy přednost REGISTROVANÍ na Mmb a pouze u nich toleruji zaslání "potvrzení o platbě" a na jejich žádost vyřizuji objednávky, aniž by byly připsány peníze na účet.


Prosím, dávejte pozor, zda máte na mmb platnou adresu, případně jí nepovolujte a napište jí k objednávce !!! Pro mě je vždy dodací adresa ta, kterou máte uvedenou na Mmb. Pokud mi jí napíšete později, může se stát, že Vám pošlu balíček na uvedenou adresu na Mmb - pokud je povolená, na to, prosím, pozor!

Respektujte prosím, mou práci a nežádejte po mě informace o došlých platbách a odeslaných balíčcích. To prostě nestíhám! Informaci o odeslání Vám podám jen v případě, že se Vám bude zdát od zaplacení dlouhé dodání.


SLEVY:
nežádejte po mě slevy, na internetu jsou ceny drženy tak zoufale nízko, že na ně není prostě místo. Bud nabízím různé sady, u kterých je sleva již započítána nebo SLEVY PRO DVOJČÁTKA 5% :
jedná se o nákup čehokoliv 2 x - nemusí být ale stejná barva, pouze stejný typ ( a výrobce), tzn. např. 1x modré a 1x růžové, ale od stejného výrobce a ze stejné řady. I v tomto případě respektuji nákup pro dvojčátka. A POZOR, můžete se domluvit i s kamarádkou a vše nakoupit 2x. Nebudu lustrovat, zda opravdu máte dvojčátka :-). Aby jste ale opravdu získali slevu, musí být vše v objednávce 2 x a vícekrát . U některých výrobků se těžko odhaduje, zda je to stejný typ, jako např. povlečení, tam je třeba nakoupit to samé 2x, nebo jen může být rozdíl v barvě nebo odstínu, ale stejný obrázek.
Pro více informací, pište.
DŮLEŽITÉ JE HESLO PŘI OBJEDNÁVCE: "Nákup pro dvojčátka". Upozorňuji, že bez hesla na objednávky, kterých se to týká potaz neberu. Pokud napíšete heslo, vidím, že čtete podmínky prodeje :-).

POŠTOVNÉ ZDARMA:

- při nákupu min. tří výrobků ve slevě neplatíte poštovné; stačí opět napsat heslo "nákup v akci - poštovné zdarma ". Opět, důležité heslo - důvod viz výše :-).


SLEVY NELZE SČÍTAT, BUD POŠTOVNÉ ZDARMA NEBO 5% SLEVA PRO DVOČÁTKA.



Pokud máte jakékoliv připomínky k těmto podmínkám, pište, probereme to :-).

Velice Vám děkuji za návštěvu mých fotoalb a samozřejmě i za případný nákup.
Dále děkuji všem maminkám za fotografie dětí ve věcičkách zakoupených v tomto obchůdku a moc se těším na další.

Šárka
Podmínky byly naposledy upraveny: 16.8.2017, 12:53
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu