Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Ivana Š. (slunečnice) ID 16244
mimibazar.cz/slunecnice
Oblast: Ostrava
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.5.2006
Naposledy: 26.8.2023 15:05
Aktualizace: 5.10.2022 16:10
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2719
VŠECHNY FOTOGRAFIE 57
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
HEZKÝ DOBRÝ DEN MILÍ NAKUPUJÍCÍ :-)

Provozovatel internet.obchodu :

Ing. Hynek Šimíček
Sídl. Budovatelů 400
788 32 Staré Město p. Sněžníkem
IČO: 73898015

Zodpovědná vedoucí :
Šimíčková Ivana



DĚKUJI VŠEM ZA PROJEVENÝ ZÁJEM A PRO UPŘESNĚNÍ PÍŠÍ MÉ PODMÍNKY PRODEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



POŠTOVNÉ OBYČEJNÉ NEŽÁDEJTE,NEPOSÍLÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paragon nebo Fakturu na prodané zboží vystavuji na vyžádání!!!!


UPOZORNENI!!! DOTAZ NA MIRY, BARVU CI POPIS ZBOZI RADA ZODPOVIM, ALE NAJDE LI SE ZAJEMCE, KTERY ZBOZI IHNED KOUPI, DAVAM MU PREDNOST A ZBOZI PRODAM, DEKUJI ZA POCHOPENI.


Objednávky posílejte ve tvaru-kod,velikost,cena a počet ks,pokud je vyšší než 1 ks.
VEŠKERÉ zboží je ORIGINÁL,za což ručím vrácením peněz.
Za vytvoření objednávky se považuje objednávka poslaná v předchozím formátu nebo kliknutím na konkrétní inzerát. Objednávka je platná až po našem potvrzení a odesláním podkladů k platbě. TÍMTO SE STÁVÁ ZÁVAZNOU PRO OBĚ STRANY a dle zákona jsou obě strany povinné ji dodržet. V případě nedoručení podkladů k zákazníkovi to není důvod od odstoupení od smlouvy!
Pokud nebude objednávka zaplacena a zákazník nebude reagovat na dotazy ohledně platby,bude mu po 2.poslaných upomínkách uděleno negativní hodocení,přidán mezi nespolehlivé nakupující a znemožněn další nákup v našem obchodě.

PLATEBNÍ PODMÍNKY

Platbu požaduji předem na účet v plné výši objednávky do 5-ti prac. dnů od odeslání podkladů pak objednávku automaticky rusím a vracím věci zpět do prodeje!!!!!!!. Je možné se domluvit na uhrazení pouze zálohy,ovšem jen při domluvě před vytvořením objednávky. Pokud potřebujete zaplatit později,není problém,ale je nutno o tom informovat předem,ne až po odeslání podkladů k platbě.
DÁLE BYCH CHTĚLA INFORMOVAT ,ŽE DOKLAD Z BANKY O ZAPLACENÍ PRO MNE OPRAVDU NIC NEZNAMENÁ!!!BALÍČEK ZASÍLÁM K ZÁKAZNÍKOVI AŽ PO PŘIPSÁNÍ MĚ NA ÚČET,POKUD SE NEDOMLUVÍME JINAK.

Zákazník má právo na vrácení zboží bez udání důvodu na věci zakoupené na MMB jako ihned skladem a to do 14-ti dnů od jeho převzetí. - BEZ UDÁNÍ DŮVODŮ, NEPOŠKOZENÉ, NEPOUŽITÉ, A VČETNĚ VŠECH VISAČEK.
Zboží,které je na objednávku z UK a které si sami objednáte se vrací zpět do UK na anglicku adresu, proto počítejte s vysokým POŠTOVNým ,poštovné DO DANÉ ZEMĚ SI HRADÍ KUPUJÍCÍ SÁM, PROTOŽE PŘI OBJEDNÁVKÁCH JSEM POUZE ZPROSTŘEDKOVATEL.

PŘEDEM NÁS INFORMUJTE E-MAILEM, ŽE ZBOŽÍ VRACÍTE ZPĚT.
PENÍZE VRÁTÍME V PRŮBĚHU 30 PRACOVNÍCH DNÍ dle zákona o prodeji, NA VÁMI UDANÝ ÚČET A TO AŽ PO PŘEVZETÍ ZÁSILKY. ZBOŽÍ VRACEJTE JEN V TAKOVÉM STAVU, V JAKÉM VÁM BYLO ZASLÁNO. POŠTOVNÉ V TĚCHTO PŘÍPADECH NEVRACÍM.
Zboží na objednávku z UK se vrací zpět do UK proto budu účtovat i poštovné do Anglie...


PAK PRODÁVÁM VĚCIČKY PO MNE NEBO PO MÉ RODINĚ,VĚTŠINOU JE VŽDY NAPSANÝ PRAVÝ STAV VĚCI,MÍRY A DALŠÍ POTŘEBNÉ INFO PÍŠI VŽDY PRAVDIVĚ..ALE SAMOZŘEJMĚ POKUD SE BUDETE CHTÍT JEŠTĚ NĚCO POZEPTAT RÁDA POMŮŽU A PORADÍM....ALE PROSÍM DEJTE MI VŽDY VĚDĚT JESTLI O VĚC BUDETE MÍT ZÁJEM NEBO NE...POKUD SE NEOZVETE DO 24 HODIN...ZÁJEMCE ANULUJI A POUŠTÍM DALŠÍMU ZÁJEMCI!!!!!


POKUD SI PŘÍPADNOU VĚC REZERVUJETE....NA PLATBU ČEKÁM 7 DNÍ....!!!!!PAK PÍŠU JEDEN UPOZORŃUJÍCÍ MEJLÍK..POKUD MI NEODPOVÍTE DO 24HODIN..VĚCIČKU POUŠTÍM DÁLE!!!!SAMOZŘEJMĚ NAD VŠÍM SE DÁ DOMLUVIT I CO SE TÝČE PRODLOUŽENÍ REZERVACE,ALE K TOMU POTŘEBUJI VAŠÍÍÍÍ KOMUNIKACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PENÍZKY PŘIJÍMÁM NA BANKOVNÍ ÚČET..NEBO POUKÁZKOU PŘES POŠTU...NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM..PŘÍJDE TO ZBYTEČNĚ DRAHÉ A PRO MNE KOMPLIKOVANÉ!!!!!!!!!
K CENĚ PŘIPOČÍTÁVÁM POŠTOVNÉ...VŽDY JE UVEDENÉ U INZERÁTŮ!!!!
BALÍČKY SE SNAŽÍM POSÍLAT 1-2 KRÁT TÝDNĚ,MÁM MALOU DCERU,TAKŽE VÍCKRÁT TO NEJDE,DĚKUJI ZA POCHOPENÍ,VŽDY KDYŽ BALÍČEK ODEŠLU PÍŠU VÁM INFO MEJL,AT VÍTE KDY HO ČEKAT.
...NÉ VŽDY JE TO HNED PO PŘIPSÁNÍ PENÍZKŮ NA ÚČET....DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!!!!!!!!!!!!!!!INFO O ODESLANÝCH BALÍČKÁCH JE UVEDENO V ALBÍČKU..NEBO PÍŠU OSOBNĚ :-)
BUDU RÁDA KDYŽ MI PÍSNETE,ŽE BALÍČEK PŘIŠEL V POŘÁDU.....


Všem kteří se dočetli tohoto konce přeji krásný zbytek dne a budu se těšit třeba na další obchůdky s Váma...
A JEŠTĚ DODÁVÁM,NA VŠEM SE DÁ DOMLUVIT :-))
přeji sluníčkové dny všem Ivča...
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.5.2014, 15:23
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu