Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela Sučanská (Michellin21) ID 145434
Michaela Sučanská
mimibazar.cz/michellin21
Oblast: Kladno
Telefon: 777842106
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.7.2008
Naposledy: 6.9.2020 13:25
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
65155955
HODNOCENÍ 149
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
KONTAKTNÍ ÚDAJE:

Korespondenční a dodací adresa:
Mgr. Michaela Sučanská
Hvězdářská 512/4
Praha 59
159 00

Sídlo firmy:
Mgr. Michaela Sučanská
Krnovská 25
Opava
746 01
IČO: 651 55 955

Obchodní oddělení a zodpovědný pracovník pro prodej:
Mgr. Michaela Sučanská
tel: +420 777 84 21 06

e-maminka@seznam.cz
Poptávky a dotazy zpracováváme do 24 hod. vyjímaje dobu dovolené či nemoci. V těchto situacích informujeme prostřednictvím našich webových stránek www.e-maminka.cz a automatické odpovědi na Váš zaslaný e-mail. Zde najdete bližší informace o délce dovolené, nemoci atd.

www.e-maminka.cz



I. Úvod:

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě

www.e-maminka.cz a pro nákup na www.mimibazar.cz

II. Objednávka a uzavření kupní smlouvy

Veškeré objednávky podané prostřednictvím tohoto internetového obchodu jsou považovány za závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s reklamačním řádem a těmito obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí.

Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v momentě převzetí objednaného zboží kupujícím.

STORNO OBJEDNÁVKY:
Stornovat lze objednávku prostřednictvím telefonu, e-mailu a to do 12 hod. po odeslání objednávky.
V individuálních případech lze postupovat dle dohody.

Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávkovém formuláři. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího úplným zaplacením kupní ceny. Vyplněním registračního formuláře, či závazné objednávky v rámci internetového obchodu, kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.


V ceně zboží uvedené v internetovém obchodě není uvedeno balné a dopravné – balné a dopravné bude přičteno!

Všechny ceny zboží v e-shopu jsou včetně DPH.


III. Expedice objednaného zboží
Není-li v popise objednávaného zboží uvedeno jinak, je veškeré zboží expedováno do 8 pracovních dnů od potvrzení objednávky. Dorručení objednávky dle obvyklých dodacích podmínek České pošty.
Prodávající si vyhrazuje právo objednávku stornovat, pokud již dané zboží není možné dodat.


Prodávající má právo na prodloužení expediční lhůty v případě, že zboží není skladem. O případné delší expediční lhůtě nebo nemožnosti dodat zboží bude kupující neprodleně informován e-mailem nebo telefonicky.


Zásilky po ČR jsou odesílány na dobírku nebo po převodu na účet dopravní firmou PPL.

ZPŮSOB PLATBY CENA
dobírka 139 Kč
po připsání platby na účet 99 Kč
individuální (u nadměrně těžkých či objemných zásilek-dohodou) budete informováni e-mailem nebo telefonicky



POZOR! Zásilky vracejte dopravní firmě, pokud je obal zásilky nebo i obsah zásilky viditelně poškozený vlivem nevhodné manipulace či přepravy! Takové zboží neprodleně vracejte dopravní firmě, poště s udáním důvodu "poškozený obal (zboží)".


IV. Reklamace
Kupující je povinen zboží dodané prodávajícím při převzetí prohlédnout a zkontrolovat bez zbytečného odkladu. V případě zjištěných závad je kupující povinen prodávajícího o těchto závadách informovat písemně nebo e-mailem a to do 3 dnů od převzetí zboží. V oznámení o reklamaci musí být uveden podrobný popis závady.



Písemně na adresu: Michaela Sučanská, Hvězdářská 512/4, Praha 59, Velká Chuchle, 159 00

E-mailem: e-maminka@seznam.cz (viz kontakt)



Adresa a kontakty pro reklamace jsou shodné s adresou a kontakty uvedenými na těchto internetových stránkách.

V případě poškození zásilky přepravcem je nutné, aby kupující reklamoval závadu u přepravce, případně s ním sepsal reklamační protokol nebo poškozenou zásilku nepřevzal.

Do 3 pracovních dnů po obdržení oznámení o závadách prodávající informuje kupujícího o následném postupu, v případě potřeby reklamace kupující zašle předmět reklamace pojištěnou poštovní průvodkou.

V závislosti na druhu vad a za podmínek stanovených obecně závaznými právními předpisy, zejména pak zákonem č. 40/1964 Sb., Občanským zákoníkem a zákonem č. 513/1991 Sb., Obchodním zákoníkem, ve znění pozdějších změn a doplnění, má kupující možnost se domáhat zejména, aby vadné zboží bylo opraveno nebo vyměněno za zboží nové, popřípadě může od kupní smlouvy odstoupit a požadovat vrácení kupní ceny.

Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.

V. Vrácení a výměna zboží
Výměna nebo vrácení zboží jsou možné pouze u nepoužitého zboží, v originálním, neporušeném obalu a je možné je uplatnit po konzultaci s prodávajícím, nejpozději však do 14 dnů od převzetí zboží kupujícím. Spodní prádlo z hygienických důvodů nevyměňujeme!! Zboží zaslané prodávajícímu na dobírku nelze bez předchozí dohody akceptovat.

VI. Ochrana osobních dat kupujícího
Osobní údaje kupujícího, které jsou součástí objednávky nebo registrace nového zákazníka jsou považována za diskrétní a jsou chráněna proti zneužití.
Prodávající tyto údaje zásadně nesděluje třetím osobám, kromě těch, které se přímo podílejí na vyřízení objednávky, a to pouze v nutném rozsahu.

VII. Závěrečná ustanovení
Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad akceptuje veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky platnou cenu objednaného zboží, nebylo-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou (návrhem kupní smlouvy) je kupující neodvolatelně vázán.

VIII. Záruka, doba použitelnosti, minimální trvanlivost:
Nakupujeme výhradně od certifikovaných dodavatelů či dovozců, na nabízené zboží, na které se tato povinnost vztahuje bylo vydáno prohlášení o shodě.
Záruka na vybrané zboží činí 2 roky (u vybraných 3 roky) od datumu prodeje.
Léčivé přípravky,potravinové doplňky, potraviny, kosmetika a další zboží podléhající expiraci je vždy označeno datem spotřeby, dobou použitelnosti, datem minimální trvanlivosti.
Je podrobeno kontrole a je expedováno do prodeje pokud je může zákazník plnohodnotně používat minimálně 6 měsíců od expedice. Jinak je individuálně informován a podmínky prodeje jsou stanoveny dohodou.
Expirované zboží je skartováno a není určeno k prodeji.

Chyby a omyly v textech u produktů jsou vyhrazeny!!
Obrázky jsou pouze informativního charakteru, některé fotografie produktů mohou obsahovat dekorativní předměty, které nemusí být součástí dodávky!!
Barevné kombinace se mohou lišit od fotografií u produktů.
Podmínky byly naposledy upraveny: 31.8.2010, 18:20
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu