Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela J. (holky Jamborojc) ID 139207
mimibazar.cz/holkyjamborojc
Oblast: Kladno
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 9.6.2008
Naposledy: 14.5.2013 16:32
Aktualizace: 15.8.2011 10:17
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 23
VŠECHNY FOTOGRAFIE 124
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 9
NÁVODY 2
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé zákaznice či milí zákazníci,

srdečně vás vítám ve svém bazárku. Jsem maminka dvou malých slečen, momentálně na rodičovské dovolené a ráda bych vám ve svých inzertních fotoalbech nabídla věcičky, které jsou ve většině případů buď téměř nové, nebo s minimálním opotřebením. Takže si myslím, že (nejen) parádu ještě jistě nadělají.
Rozměry oblečení pečlivě přeměřuji a velikosti uvádím takové, jaké jsou uvedené ve skutečnosti na cedulkách oděvů. Abych tedy předešla případným problémům a následnému vracení již objednaného zboží! Což znamená, že již objednané a zaplacené zboží, které jsem vám doporučeně zaslala na vaši uvedenou kontaktní adresu NEVRACÍM ZPĚT!!! ( Důvodem je bohužel má jedna né moc dobrá zkušenost, která sice po několika komplikacích dopadla dobře, ale věřte mi, ty nervy a dohady za to vážně nestojí! ). Proto si, prosím, dobře věcičku, kterou objednáváte prohlédněte a klíďo mi i zavalte mnoha prosbami, ať se to týká znovu přeměření, nebo čehoko-li jiného na co máte ohledně dané věci dotaz!!!
Při objednávce nad 500,- Kč (bez poštovného) - ze série dětského oblečení, botiček či doplňků nebo 1300,- Kč (bez poštovného) - ze série oblečení, bot či doplňků pro dospělé nabízím nejlevnější kousek z oné hromádky věciček ZDARMA! Sleva 5% také pro věrné a bezproblémové zákaznice či zákazníky.
Rezervace věciček - pokud máte o některou z inzerovaných věcí vážný zájem a zatím si nebudete stopro jisti, zda danou věc chtít či nechtít, protože ji budete třeba ještě potřebovat mnou např. přeměřit či omrknout z detailu, je samozřejmě možné se vzájemně domluvit např. na 1-2 denní rezervaci, během které mi pak písnete jak jste se rozhodli a buď tedy rezervaci prodloužíme a domluvíme se na podkladech k platbě, nebo ji bez problémů po oné ,,rozmýšlecí rezervační době,, stornuji. Storno rezervace bude uskutečněno též po 5ti pracovních dnech (ode dne, kdy budete mít ode mne poslaný vzkaz s podmínkami k platbě, tedy č. účtu), kdy nebude uhrazena platba ve prospěch mého účtu za Vámy rezervovanou věc. Na dobírku zbožíčko nezasílám a do zahraničí také ne!
Objednané zboží po uhrazení finální ceny (tedy včetně poštovného, jehož součástí může být někdy i balné) ve prospěch mého účtu posílám důkladně zabalené, přelepené a to doporučeně na vaši kontaktní adresu. Doporučeně zasílám z důvodu, abychom byli kryti jak vy, tak já a nikdo tedy nepřišel ani o penízky, ani o zboží. Podací lístek si nechávám u sebe pro případné problémy s doručením. Bohužel už jsem měla několik komplikací s poštou a jejím doručením zásilky a vždy to dopadlo díky podacímu lístku dobře. Někdy to té poště přímo neskutečně trvá, jednou došel balíček po 14 dnech a podruhé po 11 dnech od jeho podání na poště, hrůza! Pošta má prý nárok na týdenní dobu dodání zásilky od jejího podání a reklamaci lze uskutečnit až nejdříve 14 dní od neúspěšného doručení zásilky po jejím podání! To jen, abyste se neděsili, když balíček hned nedorazí...
Upozornění, pokud někdo požádá o zaslání zboží obyčejně, bere tak veškeré riziko na sebe, což znamená, že pokud vám balíček zaslaný obyčejně nedorazí, přijdete jak o mnou zaslané zbožíčko, tak i o vámi zaslané penízky!!! Takže si případnou formu poštovného, prosím, ve vlastním zájmu důkladně promyslete (já osobně radím určo zaslání doporučeně, protože dnes s tou poštou nebývá mnohdy snadné pořízení a bez podacího lístku nic nezmůžu já ani vy)!!! Obyčejně zasílám zboží tedy jen na vaše osobní přání a to pouze v případě, že cena zboží není vyšší než 70,- Kč (tedy bez poštovného).
Od samého počátku až do samého konce, tedy od zahájení vaší rezervace až k doručení ,,do vašich rukou,,, jsem se zakazníčkem v kontaktu buď prostřednictvím vzkazů, či e-mailem. Takže vám dám vědět jak to vypadá s objednaným zbožím, kdy dorazily penízky od vás zaplacené na můj účet, kdy jsem balíček posílala a jak k vám dorazil (to si budeme obě strany přát, aby bylo co možná bez komplikací, protože ta pošta to je někdy tedy opravdu ,,pěkný oříšek,, - všichni to bohužel známe, že!)
Pokud budete s objednaným zbožíčkem spokojeni, budu jedině ráda a o to víc, když písnete i třeba nějaké to (každému příjemné) hodnoceníčko.
Pokud jste dočetli až sem, děkuji za strávený čas nad mým ,,písemným projevem,, a srdečně vás všechny tedy zvu k nám - holkám Jamborojc - na ,,návštěvu,, do bazárku a přeji pokud možno příjemný nákup a budu se těšit zas příště ,,naviděnou,, - Míša J.
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu