Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Táňa Štorková Severinová (tanias) ID 126760
mimibazar.cz/tanias
Oblast: Chrudim
Ověřená adresa
Telefon: 777908106
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.4.2008
Naposledy: 26.7.2021 13:37
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
86951831
HODNOCENÍ 104
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Ing. Táňa Štorková Severinová
Družstevní 1410
539 01, Hlinsko

tel.: +420 777 908 106 (denně od 9.00 do 15.00)
e-mail: tania(zavináč)stylovemiminko.cz (nepřetržitě, v případě, že Vám do dvou dnů nedorazí odpověď kontaktujte mě prosím znovu, mail se mohl ztratit ve spamovém koši)

IČ: 86951831
DIČ: nejsme plátci DPH

Číslo účtu: 670100-2205026553/6210



Obchodní podmínky


Níže uvedené obchodní podmínky jsou platné pro www.mimibazar.cz/tanias a popisují a upravují vzájemné obchodní vztahy mezi prodávajícím (Ing. Táňa Štorková Severinová) a kupujícím (spotřebitel vymezen § 52 odst. 3 zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku).

Vztahy neupravené těmito obchodními podmínkami se řídí platnými zákony ČR, zejména Občanským zákoníkem č. 40/1964 Sb. a Zákonem na ochranu spotřebitele č. 634/1992 Sb. ve znění příslušných novel.

Objednávka kupujícího je považována za návrh kupní smlouvy. Kupní smlouva se považuje za uzavřenou a závaznou potvrzením objednávky ze strany prodávajícího potvrzovacím e-mailem, nejpozději do dvou pracovních dnů po obdržení objednávky od kupujícího.

Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí.

Objednání zboží

Kupující objednává zboží prostřednictví odkazu "Odpovědět na inzerát" či e-mailem. Po potvrzení objednávky prodávajícím (nejpozději do dvou pracovních dnů) se stává objednávka ZÁVAZNOU. Kupující je povinen v objednávce sdělit prodávajícímu pravdivé údaje potřebné k doručení objednaného zboží.

Zobrazení produktů v inzerci může být vlivem použité techniky a technologie mírně zkreslené.

Cena zboží a způsob úhrady

Ceny uvedené na www.mimibazar.cz/tanias jsou vždy aktuální a včetně DPH. Prodávající si vyhrazuje právo na změnu cen uvedených v internetovém katalogu bez předchozího oznámení. Cena již přijaté objednávky není však touto změnou ovlivněna.

Kupující z České republiky může volit z následujících způsobů úhrady zboží:

bankovním převodem, v tomto případě je kupující povinen uhradit částku včetně poštovného předem na příslušný bankovní účet (viz „Kontakt“),
dobírkou, v tomto případě je kupující povinen uhradit částku včetně poštovného při převzetí zásilky.
U objednávek s celkovou cenou nad 3000,-Kč prodávající neúčtuje kupujícímu poštovné.

Dodací podmínky

Zboží je zasíláno (vyexpedováno) dle možností prodávajícího a jeho momentální vytíženosti a to nejdéle do 10 dnů ode dne potvrzení objednávky. Při platbě předem je zboží odesíláno do 7 dnů ode dne přijetí platby.
Pokud se prodávajícímu nepodaří zajistit zboží pro kupujícího, je povinen tuto skutečnost kupujícímu oznámit a zrušit objednávku. Pokud se prodávajícímu podaří zajistit zboží pro kupujícího pouze z části, je prodávající povinen kontaktovat kupujícího a domluvit se sním na dalším postupu (odeslání pouze částečné objednávky, či zrušení celé objednávky).
Zboží je zasíláno prostřednictví České pošty, s. p. Zboží je možné si osobně vyzvednout na kontaktní adrese uvedené v hlavičce obchodních podmínek. V den odeslání zásilky je prodávající povinen sdělit kupujícímu informaci, že zásilka byla předána dopravci.

Zboží je zasíláno jako doporučená zásilka či cenný balík (dle velikosti zásilky). Doba dodání není poštou garantována (zpravidla to však bývá 4 až 8 dní).

Prodávající je povinen zboží před předáním dopravci zabalit tak, aby předešel poškození. Prodávající tedy není odpovědný za škody vzniklé přepravou. Prodávající není také odpovědný za prodloužení doby dodání způsobené Českou poštou, s. p.

Objednávky jsou závazné a proto je kupující povinen zboží od přepravce převzít. Kupující není povinen převzít pouze zásilky se zjevně poškozeným obalem (tuto skutečnost je kupující povinen ihned řešit s dopravcem a informovat prodávajícího).

Nepřevezme- li kupující zboží dodané prostřednictví České pošty, s. p. z důvodů ležících na jeho straně (např. záměrně zboží nevyzvedne nebo není schopen zboží uhradit) porušuje tím podmínky, podle nichž byla uzavřena kupní smlouva a se kterými souhlasil (dle § 420 a § 58 zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku). Prodávající je v tomto případě oprávněn požadovat po kupujícím náhradu škody, která je mu způsobena v účtované výši 300,-Kč (tzv. smluvní pokutu).

Dodávané zboží zůstává až do úplného zaplacení kupní ceny ve vlastnictví prodávajícího, jak vyplývá z platného ustanovení § 443 - 446 Obchodního zákoníku.

Poštovné

K objednávkám s celkovou cenou nižší než 3000,- Kč připočte prodávající poštovné. Tato částka slouží ke kompenzaci časových nákladů nutných k vyřízení a odbavení zásilky (zahrnuje tedy balné, dopravné, poplatek poště, poplatek za případnou pojistku apod.). Tato částka není součástí ceny zboží a při případném vracení zboží není součástí vracené částky.


Prodávající garantuje kupujícímu níže uvedené poštovné v rámci zvolené služby:

ČR / zahraničí
1) Česká pošta
a) platba dobírkou při převzetí zboží od dopravce 130,-Kč / 230,-Kč
b) platba předem na účet 90,-Kč / nelze
2) Osobní odběr
a) platba hotově při převzetí zboží 0,-Kč / 0,-Kč
b) platba předem na účet 0,-Kč / 0,-Kč

V případě objednání malého produktu, či produktů do ČR, které je možné umístit do obálky velikosti A5 a platbě předem garantuje prodávající kupujícímu poštovné ve výši 60,-Kč (např. dětské oblečení).

Odstoupení od smlouvy a reklamace

Kupující má právo závaznou objednávku před převzetím zrušit (stornovat), učiní tak telefonicky či e-mailem. Při zrušení objednávky do dvou dnů od potvrzení objednávky prodávajícím není kupující povinen prodávajícímu hradit škodu, po uplynutí této lhůty je kupující povinen při zrušení závazné objednávky uhradit prodávajícímu manipulační poplatek (tzv. smluvní pokutu) ve výši 300,-Kč.

Kupující (spotřebitel vymezen § 52 odst. 3 zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku) má právo do 14 dnů od převzetí zboží odstoupit od kupní smlouvy. Pokud kupující vrátí prodávajícímu zboží nepoškozené, bez známek používání, v originálním obalu a s kopií faktury zaplatí mu prodávající plnou výši kupní ceny. Pokud však kupující vrátí zboží prodávajícímu se známkami používání (např. bez originálního obalu, bez visaček apod.) vyhrazuje si prodávající právo vrátit kupujícímu částku poníženou o míru opotřebení. Při odstoupení od smlouvy je kupující povinen zaslat zboží jako doporučenou zásilku zpět prodávajícímu (viz „Kontakt“). Za zboží poškozené či zničené při přepravě v důsledku použití nevhodného obalu není prodávající povinen vrátit kupujícímu kupní cenu.

Náklady spojené s dodáním zboží zpět na adresu prodávajícího hradí kupující, kupující je také povinen uhradit náklady spojené s původním zasláním zboží a to v účtované výši (dle dodacích podmínek).

Bylo- li zboží vytvořeno či upraveno dle přání kupujícího nelze od kupní smlouvy odstoupit.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Prodávající se zavazuje případné reklamace vyřídit v souladu s platnými zákony ČR (dle Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb. a Zákona na ochranu spotřebitele č. 634/1992 Sb. ve znění příslušných novel). Na veškeré zboží se vztahuje zákonná záruční lhůta 24 měsíců (ode dne převzetí zboží od dopravce). Záruka se vztahuje na výrobní a materiálové vady a prodávající je povinen ji do 30dnů od převzetí zboží od dopravce vyřídit (vyměnit zboží či vrátit kupujícímu peníze). Při uplatnění reklamace je kupující povinen informovat prodávajícího pomocí formuláře „Napište nám“ či e-mailem a následně postupovat při odeslání zboží zpět prodávajícímu stejně jako při odstoupení od kupní smlouvy (viz výše).

Záruka se nevztahuje na vady způsobené nesprávným použitím zboží, nesprávnou manipulací a skladováním, nesprávným udržováním a praním, opotřebením výrobku, živelnými pohromami, nebo jinými vnějšími vlivy.

Závěrečná ustanovení

Uzavřením kupní smlouvy uděluje kupující prodávajícímu souhlas ke zpracování údajů uvedených v objednávce pro potřeby prodávajícího. Prodávající se zavazuje, že získané údaje neposkytne třetí osobě a že zpracování údajů kupujícího bude v souladu se zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Kupující má právo tento souhlas kdykoli písemně odvolat.

Bez souhlasu autora, není možné žádnou část webových stránek www.stylove-miminko.cz duplikovat, elektronicky kopírovat či mechanicky opisovat ani jinak napodobovat.

Výše uvedené obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1. července 2009.
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.3.2010, 21:03
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu