Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Šárka B. (Kejša) ID 117880
Benedikt
mimibazar.cz/kejsa
Oblast: Plzeň
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.3.2008
Naposledy: 7.10.2014 22:08
Aktualizace: 7.5.2014 22:02
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 842
VŠECHNY FOTOGRAFIE 40
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
U P O Z O R N Ě N Í : 1) PROSÍM - VĚCI NEVYMĚŇUJI - JEN PRODÁVÁM. 2) JE MOŽNÁ DOHODA DELŠÍ SPLATNOSTI ZA OBJEDNANÉ VĚCI. 3) UVÁDĚJTE PROSÍM ADRESY U OBJEDNÁVEK . DĚKUJI
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
MILÉ MAMINKY A OSTATNÍ ZÁJEMCI,

děkuji Vám za Váš zájem. Pokud jste si vybrali nějaké zboží, zde je pár informací, aby obchůdek mohl bez problémů a rychle proběhnout.


PODNIKÁM na základě živnostenského oprávnění
IČO: 41681215

Jméno a místo podnikání:
Pavel Benedikt
Pálavská č.33
323 00 Plzeň
osoba pověřená za provoz obchodu a jednáním se zákazníky: Šárka Benediktová - mailová adresa: sarkakejhova@klikni. cz
telefon není k dispozici

Pokud se se mnou potřebujete spojit, používejte prosím vzkazy na MMB nebo mailovou adresu - ta bohužel není na 100%spolehlivá, proto když neodpovím do 24hod., kontaktujete mě prosím znovu.

POŠTOVNÉ : je pevně dané u inzerátu, pokud není uvedená přesná částka, bude naúčtováno podle aktuálních sazebníků České pošty

REZERVACE: pokud máte o věc zájem a chcete čas na přeměření nebo rozmyšlení, dávám Vám 24hod, potom věc automaticky vracím do prodeje PROSÍM, PIŠTE ADRESU!!!!! V případě, že čekáte na výplatu mateřské apod. je možná dohoda o delší splatnosti, ale prosím o férové jednání.

Inzerované zboží je dostupné vždy - pokud jste 1.zájemce. Druhé a další případné zájemce o jedno konkrétní zboží informuji vždy mailem, zda 1.zájemce zboží koupil nebo jej podstupuji 2.příp.dalším zájemcům.

STORNO OBJEDNÁVKY: objednávku je možno stornovat do 24 hod.-mailem.

MOŽNOSTI ÚHRADY: platba na účet předem, vždy počkejte na podklady k platbě, které vám zašlu.. NEZAPOMÍNEJTE U PLATBY UVÁDĚT VARIABILNÍ SYMBOL. NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM. Osobní převzetí možné - dle dohody.



VRÁCENÍ ZBOŽÍ či REKLAMACE
a) do 14dnů je možno zboží vrátit v původní podobě nepoškozené a nepouživáné a na uvedenou adresu.Zboží vracejte pouze doporučeně ne dobírkou /po dohodě/,peníze za vrácené zboží odesílám do 14dnů na váš účet,zboží vždy kontroluji, zda nebyla zatajena nebo způsobena nějaká vada .
b) Dle § 53 odst. 7 občanského zák. lze vrátit bez udání důvodu i nové zboží, které právě již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. U takového to zboží bude částka ponížena o opotřebení výrobku,částka bude vrácena do 14dnů na váš účet .



ODESÍLÁNÍ BALÍČKŮ: balíčky se snažím odesílat vždy v den po připsání částky na účet - mám internet. bankovnictví, takže to není problém. Vždy ještě napíšu zprávu o odeslání balíčku.
Zboží Vám ráda na požádání znovu vyfotím - různé detaily i přeměřím.


MAŠKARNÍ KOSTÝMY , ŠATY:
Tento sortiment nakupuji v nejvyšší možné kvalitě, pokud není uvedeno jinak, jde o věci nošené.
Hodnocení stavu zboží - Stav NOVÉ - věci nové s cedulkami. Stav BEZVADNÝ - bez cedulek, není patrné nebo jen velice málo nošení. Stav VELMI PĚKNÝ - znamená, že např. na šatičkách mohou být drobná zatržení - což i u šatiček kvalitních, značkových se na saténových sukničkách vyskytuje často. Pokud jsou zatržení výrazná, na první pohled patrná nebo roztržená látka, fleky apod. vždy na toto v popisu upozorňuji - a pak píšu stav PĚKNÝ. Věci, které jsou roztržené, nekvalitní, s fleky na kterých je hned vidět, že jsou neodstranitelné - prostě věci, které bych nekoupila svým vlastním dětem, vyřazuji z prodeje - vyhazuji.
Maškarní kostýmy již po obrovském účtu za el.energii N E P E R U . Takže se na zboží můžou vyskytovat flíčky, skvrny - ale pratelné. Myslím, že stejně - když si kupujeme nošené věci - tak si je doma vypereme raději sami - musela bych praní připočíst do ceny kostýmu.

Může se stát , že nějakou vadu přehlédnu - šatičky mívají spoustu kanýrů, spodniček, mašliček, tylu apod. - samozřejmě vezmu zboží zpět a když to bude moje opomenutí, vrátím i veškeré poštovné - nebo se lze individuálně dohodnout jinak.

POZOR: protože se mi - a nejen mě, ale i známým maminkám, prodávajících na MMB - stává, že nakupující napíše, že je zboží roztržené apod. a že tedy chce slevu - ale zboží nechce vrátit nebo se mi i stalo, že paní napsala, že už šatičky stihla mezitím věnovat (ty ošklivé , natržené ......) ale slevu požaduje, tak prosím - pokud některá nejste se zbožím spokojená, nejdříve - než je darujete - nejdříve se mi prosím ozvěte a dohodneme se, samozřejmě se může stát, že vadu přehlédnu, ale požadovat automaticky slevu za věc, o které jsem přesvědčená, že odpovídá popisu zboží i mým Podmínkám prodeje, to opravdu už dělat nebudu.
Naprostá většina obchůdků proběhne k oboustranné spokojenosti - reklamace jsou zcela vyjímečné, přesto jsem cítila potřebu to tady uvést, není mi příjemné se s někým dohadovat.
Moc děkuji za pochopení.



Věci z fotoalba "BALÍČKY ZA MALÝ KAČKY" obsahují jen věci pěkné, některé nové - některé i s cedulkou, některé jsou nošené - pár žmolečků nebo malá direčka. Na případnou vadu se budu snažit upozornit. Věci nepřeměřuji (jen na požádání), řídím se cedulkami na oblečení.

JELIKOŽ MÁM ZBOŽÍ NADBYTEK , TAKŽE NEVYMĚŇUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PŘEJI VÁM PŘÍJEMNÉ NAKUPOVÁNÍ, POKUD NEBUDETE SPOKOJENI, NAPIŠTE TO MNĚ , POKUD BUDETE SPOKOJENI, NAPIŠTE TO VŠEM - DO HODNOCENÍ A POKUD BUDOU SPOKOJENI I VAŠI MILÁČCI, POŠLETE FOTEČKU SPOKOJENÉHO ZÁKAZNÍČKA, BUDU MOC RÁDA. DĚKUJI ŠÁRKA
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.11.2010, 10:58
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu