Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana Pustková (Pemale) ID 11349
mimibazar.cz/pemale
Oblast: Opava
Ověřená adresa
Telefon: 777657920
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.2.2006
Naposledy: 12.2.2022 10:38
Aktualizace: 2.1.2019 11:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
60952300
DIČ CZ6954135452
HODNOCENÍ 463
VŠECHNY FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníci
děkuji Vám moc, že jste se rozhodli v našem obchůdku nakoupit a níže pro Vás uvádím podmínky prodeje.

PROVOZOVATEL:

Hana Pustková
KONTAKTNÍ ADRESA:
Olšina dolní 592
74727 Kobeřice
SÍDLO FIRMY:
Slezská 776, 747 27, Kobeřice

IČO: 60952300
DiČ: CZ6954135452


Tel. 553657019
Mobil: 777657920
Email: hapu69@centrum.cz

Odpovědný pracovník:
Hana Pustková, tel. 777657920 (od 8-18.00 hod.)
email. hapu69@centrum.cz




DOSTUPNOST ZBOŽÍ A VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK

Nabízené zboží je většinou skladem. Jelikož však nabízím zboží i jinde, může se stát, že jej opomenu z nabídky stáhnout a je již vyprodané, neprodleně Vás o této skutečnosti budu informovat a individuálně se s Vámi domluvím na stornování objednávky či se Vám pokusím nabídnout adekvátní náhradu. Objednávky a dotazy ohledně zboží vyřizuji do 24 hodin. Pokud bych Vás do této doby nekontaktovala, prosím kontaktujte mě znovu, je možné, že jsem Váš email neobdržela.

-

STORNO OBJEDNÁVKY

Odesláním své objednávky potvrzujete její závaznost a souhlasíte s obchodními podmínkami. Objednané zboží můžete stornovat do 24 hodin od zaslání objednávky na emailovou adresu hapu69@cetrum.cz. Platbu prosím provádějte do 4 pracovní dnů ode dne zaslání podkladů k platbě. Případně na základě domluvy, můžeme termín platby posunout.

ZPŮSOB PLATBY

Platba je možná převodem na bankovní účet či složenkou typu A na poště (pokud nejste majitelem účtu) na základě zaslaných podkladů k platbě. Do poznámek prosím vždy uveďte VS určený v podkladech k platbě.
-

ZÁRUKA A ZÁRUČNÍ LIST

Faktura, která Vám bude , zaslána spolu se zbožím. Faktura jako podklad k záruce a bude požadována při uplatňování reklamace.V případě reklamace postačí zaslání faktury v eletronické podobě. Záruka na zboží je vždy 24 měsíců ode dne převzetí zboží.

-
REKLAMACE

Na zboží je poskytována řádná záruka 24 měsíců, během které máte právo zboží reklamovat. Jako podklad k reklamaci prosím přikládejte doklad o prodeji.

Na věci použité (vždy zboží prodávané soukromě po mých dětech) neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.




VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Objednáváte-li jako soukromá osoba, máte v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku možnost odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží bez udání důvodu. Zboží by mělo být vráceno nepoškozené, v případě Lego stavebnic neotevřené. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit (převzaté plnění již například nemá), anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích – v praxi se tak děje formou započtení na prodávajícím vracenou kupní cenu, která je tudíž spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě. K takto vracenému zboží je nutné přiložit fakturu. Před odesláním prosím zboží pečlivě zabalte,aby nedošlo k jeho poškození přepravcem. Peníze vám budou zaslány do 10 kalendářních dnů ode dne převzetí zboží.

-

POŠTOVNÉ

Výše poštovného je dle tarifů České pošty .Výše poštovného je uvedená u daného inzerátu. Pokud si objednáváte více zboží a pokud bude v našich silách toto zboží sloučit do jedné zásilky platíte jednotné poštovné. Manipulační poplatek a balné si neúčtuji.

-

DODACÍ LHŮTA

Balíčky expeduji 1 - 2 dny po obdržení platby na účet. Vždy Vás informuji o odeslání balíčku v den odeslání balíčku.

DOBÍRKY

Z provozních důvodů neodesílám zboží na dobírku. Pro objednání zboží na dobírku, prosím učiňte objednávku přes můj e-shop www.varko.cz.
Podmínky byly naposledy upraveny: 14.12.2014, 10:01
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu