Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Věra S. (vesy) ID 11133
mimibazar.cz/vesy
Oblast: Hradec Králové
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 23.2.2006
Naposledy: 8.5.2018 1:44
Aktualizace: 8.5.2018 1:44
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2008
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1089
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
...balíčky posílám věšinou v pátek :-) kdo chce dřív, ať si napíše :-)
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,
vítám vás zde. Jsem ráda, že jste navštívili naše albíčko a věřím, že si vyberete. K prodeji či darování nabízím naše soukromé věci jako oblečení po dceři a po mně, hračky, věci z domácnosti, které už nepotřebujeme,v případě oblečení - které již neunosíme. Taktéž zde někdy prodávám či obdarovávám soukr. věcmi svých kamarádek, které nemají na MMB registraci.

ZAKTUALIZOVÁNO: upozornění: Pokud 1. zájemce projeví o danou věc zájem tím, že chce všechno přeměřit, vědět, zda je to bavlna nebo silon, detailně popsat míru opotřebení nebo dokonce další fotky věci, nejlépe oblečené na někom.... :-) a 2. zájemce napíše pouze - "Pokud je to volné, koupím!".... v tom případě (a nezlobte se na mě :-))) prodám věc rovnou 2. zájemci.
Snažím se vše detailně popsat přímo v inzerátu. Někdy je uvedena velikost na oblečení, která ve skutečnosti vůbec neodpovídá, uvádím proto přímo do inzerátu tu pravou (ne uvedenou od výrobce).

Na platbu čekám max. 4 dny, pokud se nedomluvíme jinak. Nepřijde-li do té doby platba, pouštím věc dál dalším zájemcům v pořadí. Pokud budete posílat peníze dýl, napište mi to! V ceně za poštovné je i balné, spotřeba izolepy, balicího materiálu a pohonných hmot.
Dotazy na míry nejsou závaznou rezervaci a po 2-4 hodinách, pokud nepřijde odpověď, věc přenechávám dalšímu zájemci či vás anuluji jako zájemce. Proto prosím po zaslání rozměry reagujte co nejrychleji.

Chtěla bych upozornit, že některé věci (např. ty, u nichž není velikost jasná či odpovídají více velikostem (tzn. jsou na přelomu velikostí) mám v albíčku vícekrát (většinou 2krát. Např. jedna věc u velikosti 98 a ta samá věc u velikosti 104 - protože věc lze nosit při 98 i 104). Projeví-li o věc zájem v blízkém časovém rozmezí dva různí zájemci, prodám věc zpravidla prvnímu v pořadí a druhému se s vysvětlením omluvím.

Nelze si nárokovat koupi / prodej věci, protože je jen a jen na prodejci (tedy na mě i na vás), komu věc prodá. Tzn. že prodejce může prodat věc klidně 3. zájemci (a ne 1. a 2.), pokud to tak chce udělat, např. je mu 3. zájemce nejsympatičtější či první dva jsou odrzlí :-))

Pokud budete chtít z nějakého důvodu věc vrátit, lze po vzájemné domluvě, poštovné (2 x) platí samozřejmě nakupující. (Někdy se to tedy vzhledem k výši poštovného ani nevyplatí).

Po obdržení částky na účet (případně v obálce) zasílám balíček v co nejkratším možném termínu. Balíček posílám vždy doporučeně. Obyčejte pošlu jen na vaši výslovnou písemnou žádost - na vaše riziko.
Peníze lze kromě převodu na účet poslat i složenkou či v obálce (na vaše riziko) - s obojím mám zatím naštěstí dobré zkušenosti. Na dobírku po špatných zkušenostech bohužel nezasílám. Poštovné dle tarifů České pošty. Na platbu čekám 5 dní, pokud se nedomluvíme jinak.

V inzerátu je vždy vše podstaté napsané a popsané, pokud je nějaká vada, je to v inzerátu uvedeno a je tomu uzpůsobená i cena.

Při odběrech více kusů najednou je však možné domluvit se na množstevní slevě - např. na neplacení poštovného.

Zboží rezervuji většinou dle domluvy.
Jakýkoliv dotaz, např. dotaz na barvu, přeměření apod. nepovažuji za rezervaci. Závazná rezervace má vždy přednost před tímto dotazem. Pokud chcete zboží rezervovat, prosím, napište to přímo. Jsem ochotna i měnit - k oboustranné spokojenosti. Dotaz na výměnu však rovněž nepovažuji za rezervaci. Prodej má vždy přednost před výměnou. Když tedy budete chtít něco vyměnit a druhý zájemce bude chtít danou věc koupit, upřednostím prodej před výměnou (tedy 2. zájemce :o))

Všechny věci, které zde prodávám, jsou buď po mně, po mé dceři, po mé rodině (bratranec, sestřenice, rodiče, teta, babička ) či po mých kamarádkách a jejich dětech, popř. likvidace sbírky. V podstatě se jedná o věci, převážně oblečení či hračky, které již nepotřebujeme a je nám líto je jen tak vyhodit do popelnice, a budeme rádi, pokud udělají službičku či radost ještě někomu jinému.

Bude-li se vám něco v našich albíčkách líbit, ale cena ne, navrhněte svou, určitě se domluvíme :o)

Snažím se, aby cena oblečení a věcí odpovídala jejich stavu - onošení, opotřebení či novotě..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Příjemné nakupování.
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.2.2016, 12:24
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu