Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
další reg. (Sejnoska) ID 50564.B. Tomáš (Kvizzy) ID 17809
Dáša P. & Jana Š P. (značkové věcičky) ID 104171
mimibazar.cz/znackovevecicky
Oblast: Praha
Registrace: 10.1.2008
Naposledy: 5.5.2008 11:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 31
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující,

Jsme velice rádi, že jste zavítali do našeho obchůdku, který se specialzuje na značkovou zahraniční módu! (NEXT, GAP, OLDNAVY)


+++
JSEM MAJITELEM ŽIVNOSTENSKÉHO OPRÁVNĚNÍ A NEJSEM PLÁTCE DPH!
+++


DOVOLUJEME SI, HNED NA ÚVOD SEZNÁMIT VÁS S DOPRAVOU Z USA:
Vaše objednávky na GAP a OLDNAVY odesíláme každý 10tý den do USA.Pokud je v celkové objednávce málo kusů, z USA nám ihned po vyřízení objednávku nezasílají!Vždy čekají na další objednávku ( za 10 dnů) Jakmile dosáhnou objednávky určité váhy pak teprve vše připraví a odesílají.Po odeslání balíku z USA byl měl být zpravidla cca 7 až 10 pracovní den v ČR.Rádi bychom Vás upozornili, že může nastat situace, kdy balík poputuje delší dobu, bohužel není v našich silách jakkoliv pozitivně tuto situaci ovlivnit.


Jakékoli dotazy Vám velice rády zodpovíme, ale prosíme o alespoň malou dávku trpělivosti, nejsme u počítačů nepřetržitě. E-mailovou korespondenci vyřizujeme v pořadí, v jakém přišla, zpravidla každý všední den v POZDNÍCH VEČERNÍCH HODINÁCH. O VÍKENDECH A SVÁTCÍCH JEN MIMOŘÁDNĚ.

kompletní nabídku oblečení, obuvi, závěsů, domácích potřeb a další širokou paletu zboží těchto značek najdete na oficiálních webových stránkách zde: www.next.co.uk, www.gap. com, www.oldnavy.com a Vaše objednávky budou zatím zpracovávány a do ČR dodávány 1 až 2x měsíčně, mnou průběžně vyhlašovaných termínech. Tyto jsou závazné pro mě (coby prodávající), ale i pro Vás (coby nakupující). Upozorňuji, že data uzavírání objednávek nelze posouvat ani čekat na došlou platbu. Pokud platba nebude v námi ohlášený poslední den na účtě, Vaše objednávka automaticky spadá do dalšího termínu svozu. O příjmu zboží z Británie a USA odesílání balíků Vás budu čerstvě informovat na těchto stránkách.

Mnou stanovený kurz britské libry a amerického dolaru (v textu dále označen znakem £ nebo také bankovní zkratkou GBP, USD $) je 48 Kč 1 GBP a 32kč 1 USD!

Ceny zboží jsou jednotlivě vypsány u každé položky, ceny jsou, samozřejmě, uváděny v britských librách (£, GBP). Cenu v Kč zjistíte, vynásobíte-li cenu v GBP naším kurzem 48. Např. mikina v ceně 10 GBP násobeno 48 = 480 K

JAK SI MŮŽETE ZBOŽÍČKO OBJEDNAT?? Abych byla Vaši objednávku schopna zpracovat co nejrychleji a správně, prosím, uvádějte celý 9-místný kód, který je uveden u každého jednotlivého zboží (např. 222-789-X41). Také nezapomeňte specifikovat vybranou barvu a velikost

Platbu za Vaše zboží vybírám předem, a to vždy ve 100% výši objednávky. Pokud zboží nebude skladem, což se může stát a což, bohužel, nejsem schopna nikterak ovlivnit, budu Vás o tomto faktu co nejdříve informovat. Záleží pak jen na Vás, jestli si počkáte na další objednávkový termín (zpravidla za 2 až 4 týdny), nebo zda budete chtít zaslat Vaše peníze zpět na účet. Platbu za objednávky prosíme zaslat nebo vložit na účet, který Vám sdělím při kalkulaci.

DOKLAD O KOUPI (tj.paragon): vkládáme do balíků na Vaše vyžádání. Pokud doklad požadujete, sdělte nám to,prosím, již při kalkulaci Vašeho zboží.

Doručení zbožÍ- můžete si zvolit jeden ze tří níže uvedených způsobů!

1) česká pošta-poštovné dle váhy a tarifu české pošty od 40kč
2) služba PPL zboží máte do druhého dne doma!cena dle váhy balíčku!
3)osobní vyzvednutí Praha Malešice po předchozí domluvě je možno i na jiných místech Prahy

REKLAMACE: Pokud Vám zboží velikostí nevyhovuje, rády Vám jej vyměníme !!! Toto je možné učinit do 30 dnů od našeho odeslání. Zboží musí být nenošené, neprané a stále s originální (tj. neodtrženou) visačkou. Výměna je zpoplatněna 79 Kč (doručovací poplatek, tj. náklady na nové odeslání). Jestliže reklamujete nějakou vadu u nového zboží (např. rozpáraný šev, výrobní vada materiálu, apod.), prosím, učiňte tak bez prodlení do 14 dnů. Později je nutno zaslat předmět reklamace na vlastní náklady našemu zprostředkovateli do Británie nebo USA, podrobné instrukce aktuálně sdělíme.

Vzhledem k tomu, že zboží Next GAP a OLDNAVY objednávám výhradně na objednávku, upozorňuji, že některé Vámi objednané položky v Nextu,Gapu,Oldnavy mohou byt dočasné nedostupné, nebo vyprodané ! (zejména ke konci kolekce). Webový katalog ne vždy ukazuje aktuální stav. V tomto případě Vás o tom informuji a nabídnu pozdější dodání, nebo vrácení peněz. U některých položek je dostupnost za 1-2 týdny, někdy však uvádí 5 až 6 týdnů !!! Uděláme maximum, abych co nejvíce položek sehnali. Avšak, není, bohužel, v našich silách dostupnost zboží jakkoliv pozitivně ovlivnit !!! Informaci, zda předmětně zboží je či není v dané objednávce dostupné, se dozvíme až v okamžiku, když zásilku v Nextu Gap Oldnavy přebírám! ! (stav zásob se průběžně a den ze dne mění). Proto, prosím, s tímto faktem raději předem počítejte, předejdete pak zklamání, když nám některé položky nedodají ihned

VEŠKERÉ INFORMACE PRO VÁS BUDEME VŽDY PSÁT ZDE NA MMB FORMOU VZKAZU! DĚKUJEME ZA DŮVĚRU A TĚŠÍME SE NA VÁS U DALŠÍCH OBCHŮDKŮ!


++pro rychlejší komunikaci můžete použít skype:eshopnaoblacku

Děkujeme za přečtení našich prodejních podmínek!
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu