Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka B. (Benducha) ID 102785
mimibazar.cz/benducha
Oblast: Praha - město
Telefon: 604 95 26 53
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.1.2008
Naposledy: 22.10.2012 12:09
Aktualizace: 3.6.2011 13:12
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
66854342
DIČ nejsem plátce
HODNOCENÍ 198
VŠECHNY FOTOGRAFIE 19
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 6
RECEPTY 1
NÁVODY 0
ZBOŽÍ NABÍZÍM K PRODEJI - NEMĚNÍM.ZBOŽÍ ZASÍLÁM DOPORUČENĚ.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
DOBRÝ DEN,
nejprve děkuji za zájem o věcičky v mém obchůdku.
-
PRODEJCE A ODPOVĚDNÁ OSOBA::
Lenka Bendová
Konstantinova 1498/48
149 00 Praha 4 - Chodov

IČO: 668 54 342
Nejsem plátcem DPH
Kontakt: e-mail : info-smisek@seznam.cz
telefon : 604 95 26 53 ( všední dny : 9,00 - 17,30 )
ICQ: 416-082-959
-
ZBOŽÍ:
SECONDHAND:
Věci, které nabízím v abech SECONDHAND jsou použité, ale snažím se o co nejlepší kvalitu. Vždy v popisu uvádím detaily a nic nepřikrášluji. Snažím se vždy uvádět vyčerpávající míry oblečení, ale v případě zájmu samozřejmě přeměřím a zodpovím Vaše dotazy. Zároveň žádám Vás - měřte také!!! Někdy cedulka chybí nebo je opraná ( to ale většinou v popisu uvádím), ale hlavně ne všichni výrobci mají úplně stejné číslování a proto i když je velikost uvedena podle cedulky od výrobce nemohu 100% zaručit, že bude oblečení akorát.
NOVÉ ZBOŽÍ
U zboží je vždy uvedeno zda je skladem nebo do kolika dní může být naskladněno. Vždy jsou počítány pracovní dny týdne. Pokud by nastala situace že bude zboží vyprodáno i u dodavatele, budete o tomto informováni a zároveň obdržíte informaci kdy bude zboží doplněno.
Většinu zboží jsme schopni zajistit do 5 pracovních dnů
-
OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ:
Každá Vámi vytvořená objednávka je závazná a jejím uzavřením potvrzujete, že souhlasíte s obchodními podmínkami zde uvedenými.
Na Vámi uvedenou e-mailovou adresu Vám do 24 hod. budou doručeny údaje k platbě s variabilním symbolem. Vždy vyčkejte na tuto zprávu - variabilní symbol je důležitý k identifikaci platby.
( V případě objednání v období víkendu - pátek večer, sobota, neděle - obdržíte zprávu s VS nejpozději v pondělí dopoledne.)
********************************************
POŠTOVNÉ:
• DOPORUČENÁ ZÁSILKA - Za ztrátu pošta hradí až 500 Kč, za poškození nebo úbytek obsahu pošta uhradí škodu až do této výše. Výška zásilky může být pouze do 5 cm
jednotné poštovné 45,- kč

• CENNÝ BALÍK nákup do 500,-kč - Za ztrátu pošta hradí až 500 Kč, za poškození nebo úbytek obsahu pošta uhradí škodu až do této výše.
jednotné poštovné 65,- kč

• CENNÝ BALÍK nákup nad 500,- kč - Za ztrátu pošta hradí částku uvedenou na zásilce.
jednotné poštovné 75,- kč

• NA DOBÍRKU - k ceně zásilky a vybrané poštovní služby (doporučená zásika nebo cenný balík) je připočtena částka 40,- kč (poplatek za službu a za složenku)

• OSOBNÍ PŘEDÁNÍ – pouze po předchozí domluvě - soukromá adresa Konstantinova 1498, Praha 4 – Chodov

OBYČEJNĚ NEZASÍLÁM!!!!!!!!!!!!!!!

************************************************
Ceník balíkové přepravy PPL:
• 99,-kč

• dobírka:
k ceně zásilky a poplatku za přepravu je připočteno - 48,-kč
-
PLATBA A ODESLÁNÍ ZBOŽÍ:
Při platbě předem na účet čekám na připsání platby 7 dní (pokud není domluvený jiný termín). Po obdržení platby odesílám zboží max. do 2 dnů (většinou dříve) a vždy budete informováni e-mailem.
Při zaslání na dobírku odesílám zboží nejpozději do 3 dnů od objednávky a vždy budete informováni e-mailem..
Zároveň Vás prosím o zpětnou informaci zda zásilka dorazila v pořádku.
-
FAKTURU K NOVÉMU ZBOŽÍ zasíláme v elektronické podobě (obdržíte ji na Vámi udanou emailovou adresu).
-
NEVYZVEDNUTÍ ZÁSILKY NA DOBÍRKU:
O odeslání zásilky na dobírku budete vždy informováni na e-mail. V případě, že se zásilka vrátí jako nevyzvednutá budete kontaktováni a bude po vás požadováno uhrazení nákladů na poštovné. Pokud bude zaplacení odmítnuto předávám všechny podklady firmě DEREDES s r.o., která se zabývá řešením sporů.
-
ODSTOUPENÍ OD OBJEDNÁVKY:
Zákazník má právo odstoupit od nákupu do 24 hod od přijetí objednávky prodejcem. Tuto skutečnost dejte prosím vědět na e-mail udvoutrpasliku@seznam.cz nebo na tel.: 604 952653.
-
VRÁCENÍ ZBOŽÍ BEZ UDÁNÍ DŮVODU:
Pokud objednané zboží z jakéhokoli důvodu nevyhovuje má zákazník právo odstoupit od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů od obdržení zásilky. Tuto skutečnost dejte prosím vědět na e-mail udvoutrpasliku@seznam.cz nebo na tel.: 604 952653.
Zboží musí být vráceno jako doporučená zásilka na adresu prodejce (ne na dobírku). Poté budou zákazníkovi vráceny peníze převodem na účet. V případě, že bude ve 14 denní lhůtě vráceno zboží nepoužité a v původním obalu vrací se zákazníkovi celá částka za zboží, v případě kdy je vráceno zboží již bez původního obalu nebo částečně použité má obchodník právo vracenou částku ponížit o částku odpovídající stavu vráceného výrobku.
Poštovné v tomto případě hradí zákazník.
-
REKLAMACE:
NOVÉ ZBOŽÍ
Reklamace nového zboží se řídí podle obchodního zákoníku. Záruka se vztahuje na veškeré vady zboží způsobené chybou při výrobě nebo chybou na použitém materiálu. Záruka se však nevztahuje na nadměrné opotřebování zboží v důsledku jeho nesprávného používání uživatelem. Zároveň se nevztahuje na běžné opotřebení zboží odpovídající charakteru zboží a době jeho užívání.
Záruka na NOVÉ ZBOŽÍ je dle zákona 24 měsíců.
SECONDHAND
Záruka na zboží ze sekce Secondhand je 6 měsíců a vztahuje se na skryté vady o kterých kupující v době nákupu nevěděl. Záruka se však stejně jako u zboží nového nevztahuje na nadměrné opotřebování zboží v důsledku jeho nesprávného používání uživatelem. Zároveň se nevztahuje na běžné opotřebení zboží odpovídající charakteru zboží a době jeho užívání.

Záruka od prodejce se taktéž nevztahuje na poškození během přepravy. Pokud při přebírání zásilky na poště nebo od doručovatele zjistíte poškození obalu zásilku nepřebírejte a vyžádejte si překontrolování obsahu a případně sepsání reklamačního protokolu.
-
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Zavazuji se, že nebudu poskytovat osobní data Vámi sdělená třetím osobám a že tyto údaje budou sloužit pouze pro interní potřeby firmy. Budou použity pouze pro vyřízení objednávky a ke komunikaci se zákazníkem.
-
PŘEJI PŘÍJEMNÝ NÁKUP
Lenka Bendová
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.10.2010, 10:44
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu