Zobrazit přihlášovací formulář

Podmínky testování 1:1 Diet

Stručný přehled pravidel

  • Přihlásit se do testování na stránce s výzvou a následně na vyzvání administrátorky poslat svůj příběh a fotografii celého těla s obličejem v přiléhavém oblečení.
  • Nedílnou součástí projektu je spolupráce s administrátory, vedení blogu na Mimibazaru od začátku (17.1.2022), kdy čtenáře seznámíte se svým příběhem, následně průběhem hubnutí a běžným životem při hubnutí, jak vypadá váš jídelníček a příprava jídla..., až do úplného konce (11.3.2022). Sdílejte pocity i vaše úspěchy, popište vstupní konzultaci a následně kontrolní konzultace u výživového poradce. Zároveň je velmi důležitá fotodokumentace. Každý týden v průběhu osmitýdenního testování je potřeba zveřejněný rozepsaný článek doplnit o aktuální postřehy.
  • Podmínkou je zveřejňování fotek, případně videí během hubnoucího procesu (minimálně 5 fotografií za celé 2 měsíce). Fotky by měly ukazovat průběh hubnutí a změnu postavy (1. fotografie na začátku, 2. fotografie z průběhu hubnutí 3. – 5. týden, 3. fotografie na konci hubnutí). Na fotografiích nelze skrývat obličej, na porovnávacích fotografiích je nezbytné přiléhavé oblečení. 
  • Dále byste měla sdílet fotografie z dalších aktivit, které v průběhu hubnutí děláte (rychlá příprava jídel z produktů The 1:1 Diet, při doporučené pohybové aktivitě, fotka např. při aktivitách, které jste dříve dělat nemohli, příprava jídla v práci nebo při výletě).
  • Na závěr vydáme výsledky vašeho hubnutí v rámci článku v Magazínu.
  • Dále vám musí být více než 18 let a musíte být zdraví, nesmíte být těhotná nebo kojit.
  • V případě nesplnění výše uvedených podmínek se zavazujete uhradit náklady spojené se zapojením do testování, včetně produktů, v celkové hodnotě 20 000 Kč. 

Projekt není vhodný, a proto se prosím nehlaste, pokud trpíte některou z níže zmíněných nemocí:

  • BMI pod hodnotou 20
  • Porucha příjmu potravy
  • Bandáž žaludku nebo jiný zákrok v oblasti žaludku v období posledních 6 měsíců
  • Jiný chirurgický zákrok nebo operace v období posledních 3 měsíců
  • Transplantace vnitřních orgánů
  • Užívání léků na omezení chuti k jídlu/na obezitu
  • Užívání léků ze skupiny IMAO
  • Cévní a mozková příhoda
  • Onemocnění štítné žlázy
  • Onemocnění dnou (léčba vysoké hladiny kyseliny močové)
  • Onemocnění srdečně cévního systému v akutní i neakutní fázi (např. onemocnění srdce, infarkt myokardu, angina pectoris, poruchy srdečního rytmu)
  • Veškerá onemocnění jater, žlučníku, slinivky břišní
  • Diabetes I. stupně (aplikace inzulínu)
  • Diabetes II. stupně (medikace léky a inzulínem)
  • Onemocnění střev (např. Crohnova choroba, ulcerózní kolitida, atd.)
  • Onkologická onemocnění v léčbě a méně než 2 roky po úspěšném zaléčení
  • Onemocnění ledvinového systému
  • Při léčbě lékem Warfarin

Dále není projekt vhodný a prosím nehlaste se, pokud trpíte na nějakou z těchto alergií:

● mléko

● sója

 

Podmínky pro testování Výživového programu The 1:1 Diet

 

I. Úvodní ustanovení

Tyto podmínky upravují registraci a účast v uživatelském testování Výživového programu The 1:1 Diet (dále jen Testování) provozovanou společností CWP výživové poradenství s.r.o., IČO 24231371, se sídlem Průmyslová 479, 262 61  Jeneč (dále jen Provozovatel).

II. Registrace

  1. Uživatel Testování (dále jen Uživatel) získá registrací do Testování na internetových stránkách www.mimibazar.cz (dále jen Internetové stránky) možnost účastnit se uživatelského výživového programu The 1:1 Diet.
  2. Způsob registrace a údaje požadované pro registraci do Testování stanoví Provozovatel. Provozovatel je oprávněn pravidla pro registraci do Testování měnit.
  3. Provozovatel je oprávněn pozastavit či zrušit registraci Uživatele v případě, že registrovaný Uživatel poruší při registraci nebo při poskytování Testování ustanovení těchto podmínek nebo právní předpisy, podmínky testování nebo jiné akce pořádané v rámci Testování, nebo pokud má Provozovatel důvodné podezření, že registrační údaje Uživatele užívá kromě Uživatele ještě další osoba. V případech uvedených v tomto odstavci nevzniká nárok na vrácení případných nákladů Uživatele, ani na náhradu škody.
  4. Registrovat se mohou plně svéprávné fyzické osoby starší 18 let s trvalým nebo přechodným bydlištěm na území České republiky. Z registrace jsou vyloučeni zaměstnanci Provozovatele a osoby jim blízké,ve smyslu ustanovení § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku.
  5. Uživatel vyplněním registračního formuláře a odsouhlasením těchto podmínek na Internetových stránkách se registruje do Testování. Registrovaného Uživatele je Provozovatel oprávněn vybrat a oslovit jej pro testování výživového programu The 1:1 Diet. Uživatel je povinen při registraci uvádět pouze správné a pravdivé údaje a při jejich změně je povinen je aktualizovat. V rámci Testování může být jeden Uživatel zaregistrován pouze jednou.
  6. Uživatel je oprávněn kdykoliv ukončit svoji registraci pro testování výživového programu The 1:1 Diet bez uvedení důvodů na základě svého požadavku prostřednictvím odkazu na internetových stránkách www.mimibazar.cz. Uživatel bere na vědomí, že čl. III, V a VI jsou platné a účinné i po ukončení registrace. 

III. Podmínky testování

  1. Uživatel vybraný Provozovatelem pro testování produktů Výživového programu The 1:1 Diet (dále jen Produkty) bude informován zástupcem Provozovatele.Po odsouhlasení testování Produktů Uživatelem v Provozovatelem stanoveném termínu budou Uživateli na jeho adresu uvedenou při registraci doručeny Produkty včetně postupu hodnocení Produktů, a to v Provozovatelem stanoveném termínu, zpravidla do 14 dní od odsouhlasení testování. Uživatel je povinen Produkty převzít v termínu stanoveném Provozovatelem.
  2. Vybraný Uživatel je oprávněn testování Produktů odmítnout pouze před odesláním testovaných Produktů.
  3. Uživatel je povinen Produkty řádně otestovat dle podmínek a harmonogramu testování konkrétních Produktů stanovených Provozovatelem.
  4. Uživatel se zavazuje provést testování Produktů bez nároku na odměnu, přičemž po řádném a včasném provedení testování Produktů a zaslání jeho hodnocení je Uživatel oprávněn si Produkty ponechat.
  5. V případě, že Uživatel poruší jakékoliv povinnosti stanovené v tomto článku, je Provozovatel oprávněn okamžitě vyloučit Uživatel z testování Produktů a nahradit ho jiným Uživatelem.
  6. V případě, že Uživatel poruší povinnosti stanovené v odst. 3. a 4. tohoto článku, je povinen uhradit Provozovateli cenu obvyklou Produktů a náklady na doručení Produktů.
  7. Uživatel bere na vědomí, že nese při testování Produktů veškerou odpovědnost i případnou újmu způsobenou v souvislosti s testováním.

IV. Ostatní povinnosti Uživatele

  1. Uživatel je povinen zabezpečit své registrační údaje před jejich zneužitím ze strany třetí osoby.
  2. Hodnocení Uživatele nesmí být v rozporu s právními předpisy České republiky. Hodnocení nesmí obsahovat vulgární či obscénní výrazy a urážky, projevy agrese a ponižování, jakoukoli diskriminaci (zejména rasovou, národnostní, náboženskou, z důvodu pohlaví, zdravotního stavu) nebo její propagaci. Hodnocení nesmí porušovat práva třetích stran (zejména autorské právo a právo na ochranu osobnosti či právo na ochranu dobré pověsti právnické osoby).

V. Závěrečná ustanovení

  1. Tyto podmínky a vztahy v nich upravené se řídí českým právem s výjimkou norem kolizních. Veškeré případné spory vzniklé na základě nebo v souvislosti s touto Službou budou řešeny příslušnými soudy České republiky.
  2. Provozovatel je oprávněn kdykoli přerušit či ukončit Službu.
  3. Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 3.1.2022 

Kategorie