(návod
si oblíbili 3 návštěvníci)
@Rady a Tipy@Mazání tvrdého másla @
Postup
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
kopretin.a
(upraveno)
9. 5. 2009, 13:28
nebo koupit to s domečkama...to jde hezky krájet na tenko i z lednice
Pavla s
(upraveno)
9. 5. 2009, 8:54
a nebo za pár korun koupit škrabku na máslo
pikolka
(upraveno)
9. 5. 2009, 9:31
@Pavla s
nebo mazat ramu
agar
(upraveno)
9. 5. 2009, 18:10
@pikolka
se vys@r na ramu a hod tam maso http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18198
Eva.Top
(upraveno)
9. 5. 2009, 15:31
@pikolka
s tím bych doma nepochodila
bubík4
(upraveno)
9. 5. 2009, 13:18
@pikolka
SMRDÍ MY MÁSLO NEBO OLIVIO
pikolka
(upraveno)
10. 5. 2009, 11:37
@bubík4
bych nedala máslo do huby
bubík4
(upraveno)
5. 12. 2009, 21:12
@pikolka
každý má rád něco jinýho, my bychom nepolkli Ramu
kysi 76
(upraveno)
9. 5. 2009, 21:28
@bubík4
máslo jako smrdí,nebo co
kysi 76
(upraveno)
9. 5. 2009, 13:15
@pikolka
rama je hnusná
cipofka
(upraveno)
9. 5. 2009, 13:35
@kysi 76
Kdyby sis dala Ramu, tak nemusíš umývat škrabku, ne??
kysi 76
(upraveno)
9. 5. 2009, 13:41
@cipofka
a to se vyplatí to je nápad k nezaplacení,hoď to sem jako nový návod,to se chytí
Martínkova já
(upraveno)
10. 5. 2009, 2:16
@kysi 76
mně by docela bodnul návod jak se škrabkou na Ramu. Když ji lupnu z mazáku, tak ji ne a ne namazat....
evkosca
(upraveno)
9. 5. 2009, 0:47
hmmm, no tak to skusime tvrde maslo je fakt otrava