Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 6 návštěvníků)

@Rady a Tipy@Jak uvařit sypkou rýži @

0.0
@Rady a Tipy@Jak uvařit sypkou rýži @

Postup

Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá. Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření. A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit. Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián. Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie