Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 7 návštěvníků)

Croozer - Vak místo lehátka pro miminko

0.0
Croozer - Vak místo lehátka pro miminko

Postup

Vak nemůžu najít,proto vám vkládám náčrt,jak asi vypadal.červená barva je podlaha vozítka za kolo Croozer,oranžová je sedačka a žlutý je namalovaný vak.Vak je plněný dutým vláknem a posazením miminka se propadne,že tam leží pohodlně do klubíčka jako v autosedačce a nožičky má na vaku ve tvaru kostky,Tyto dva vaky jsou v místě hrany sedačky spojeny.Horní část vaku je ukončena těsně pod popruhy,kde jsem ho měla přichycený poutky z popruhů se suchým zipem.

Náčrt vaku do Croozer .....

Zadní strana vaku s popruhem pro uchycení

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

neshma 8. 9. 2011, 10:13
máte i foto vaku? *-)
Zaneta111 19. 1. 2011, 21:07
Škoda, že není vyfocený celý vak. Jaký materiál jste použila a kolik ho bylo asi potřeba? :-$
Shaun-ovecka 30. 7. 2010, 18:00
Proč něco složitě šít. My jsme pouze připevnili na popruhy, které se prodávají v každé švadlence autosedačku. důležité je aby byla autosedačka ve vzduchu a pohupovala se (kvůli otřesům). Než jsme na to přišli měli jsme autosedačku opřenou o spodek sedačky ve vozíku a malá pořád plakala, než nám došlo, že nemůže pořádně spinkat. Vozily jsme již 2 týdenní miminko. Popruhy byly pouze na tyči zavázány na uzel a autosedačka se jen vkládala na ně. Byla to rychlá manipulace při nandavání a vyndavání do auta a zpět do vozíku. *-)
Kospetaaa 30. 7. 2010, 18:09
@Shaun-ovecka Autosedačku do Croozer pro dvě děti tedy nevložíte.To víte,že by jsme to taky tak udělali (H)!
Zrušený účet 30. 7. 2010, 14:41
ďakujem (Y) A ešte dotaz k uchyteniu vaku. Je tam nejako pripnutý? A dieťa sa pripútava originálnymi pásmi, alebo má vak nejaké špeciálne?
Kospetaaa 30. 7. 2010, 18:07
@ Vak má v horní části popruh se suchým zipem,který se připne k originálním pásům.Možná to jde udělat i lépe.Dítě se poutá originálními pásy.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie