(návod
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Jak si uchovat čerstvou petrželku
Postup
Otrháme ,omyjeme,rozmixuji s troškou vody,dám do tvořítek a zamrazím,vyjmu zmražené dám do mikroténu a mám zásobu čerstvé petrželky,dělám to i s ostatními bylinkami.
dáme do tvořítek
zmražené do mikroténu
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
chopper Jája
(upraveno)
28. 10. 2009, 12:01
Já nasekám na malé kousky a dám do mrazáku v krabičce,do sáčku dám i celé stonky které pak vytahuju do vývaru,dělám to i s celou celerovou natí
PRATELKA
(upraveno)
28. 10. 2009, 12:24
@chopper Jája
jo přesně tak to dělám i já
terinaf
(upraveno)
26. 10. 2009, 21:22
mražená ztrácí to správné aroma,já suším, je to lepší uchová si chut
irena49
(upraveno)
28. 10. 2009, 17:17
@terinaf
Mražená nať aroma neztrácí, naopak sušená mi připadá že mám v polévce seno. Já petržel umyji, nechám osušit a pak nakrájenou na drobno dávám do skleniček od dětské přesnídavky a šum do mrazáku. Sklenice nepraskne, není tam totiž voda.
PRATELKA
(upraveno)
28. 10. 2009, 12:25
@terinaf
neztratí ani to nejmenší a chuť je právě jako čerstvě utržený
Evásek.cz
(upraveno)
26. 10. 2009, 18:00
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=1344
sulipupi
(upraveno)
26. 10. 2009, 17:57
A já ji orvu ze stonku, dám do sáčku do mražáku, až zmrzne, sáček vyjmu,pořádně ho promnu v ruce, tím nahradím mixér , petželka je na malé kousky. Nechám v sáčku a postupně odebírám
Zdenča 56
(upraveno)
28. 10. 2009, 10:36
@sulipupi
já taky
leni0323
(upraveno)
26. 10. 2009, 17:30
já petrželku nasekám na jemno a dám do jakékoliv plastové nádoby a do mrazničky, dělám to několik let a je to super, jak čerstvě natrhaná
šarik3
(upraveno)
26. 10. 2009, 17:21
Dělám taky tak.