(návod
si oblíbilo 5 návštěvníků)
JAK SI UŠETŘIT PRÁCI
Postup
STAČÍ JEN PEČÍCÍ PAPÍR A NEMUSÍTE TO PAK DRHNOUT. JEDINÁ NEVÝHODA JE ŽE SE TAK NEPROPEČE :-)
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
kakluse
(upraveno)
15. 10. 2013, 9:18
Zdravím Ivuš,já tedy osobně moooc děkuji za skvělý nápad..dřív sem raději ani nic nezapékala ,protoýe mě to následné čištění pěkně štvalo...ted to je bez práce.Díky moc.Mějte se.Ivule
Romana T.
(upraveno)
21. 8. 2013, 19:53
My ani nedrhneme,nic nám nevytíká a zůstanou jen drobečky,které setřu
EVA.Z.
(upraveno)
7. 8. 2013, 22:37
to je boží nápad
maripilly
(upraveno)
29. 7. 2013, 8:14
U nás se používá normos bez papíru už spoustu let a hned jak vyndáme sendviče tak ještě horké umýváme houbičkou a pořád je sendvičovač jako nový žádný papír pečící ani drhnutí a škrábání nemusí vůbec být , stačí rychlé omytí ještě za horka ajeto
Janík.B
(upraveno)
25. 7. 2013, 23:50
Propečou se uplně normálně, ale musí se tam nechat opravdu trochu déle. Jen pozor na pečící papír. Měla jsem jednou nějakej levnej a prohořel mi
llucinda
(upraveno)
17. 7. 2013, 19:49
crhakp
(upraveno)
17. 7. 2013, 19:15
používám to už několik let, propečou se krásně, asi záleží na toustovači, neřídím se teda vůbec kontrolkou, prostě se 2x podívám a dle toho buď ještě nechám nebo vyndám. Mám toustovač celekm 14 let, byl poškrábáný a chtěla jsem ho vyhodit, díky papíru slouží dalších 5let
KAPLICKO
(upraveno)
17. 7. 2013, 15:51
to je nápad to já neznám ,vyzkouším
Šikovné tlapky
(upraveno)
16. 7. 2013, 16:00
tohle už jsem zkoušela dávno a je to k ničemu, aspoň pro nás,,,tousty jsou z papíru zapařené a nejsoutak křupavé
Siminča
(upraveno)
16. 7. 2013, 15:47
Ano ,taky ho používám,co jsem málem toustovač vyhodila,tak jsem zde na MMB dostala radu s pečícím papírem a toustovač funguje dál
draspol
(upraveno)
13. 7. 2013, 22:12
taky to tak dělám, ale nechám je o trošku dféle, aby se propekly, přijde mi že jak mi zhasne kontrolka, že jsou ještě málo, tak je nechám dva cykly a super.
Ivušehanková
(upraveno)
14. 7. 2013, 19:14
@draspol
Ilonko já to tam také tak nechávám i když tam není PP je to prostě lepší
myspule
(upraveno)
13. 7. 2013, 21:11
tak ten návod už tady je hodně dlouho http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=1410 , ale s tím pečícím papírem to fakt není vončo
Ivušehanková
(upraveno)
14. 7. 2013, 19:12
@myspule
já to také říkám ale tak jen kdyby měl zájem tak jsem to tu dala já to vyděla poprvé
Nikis.
(upraveno)
13. 7. 2013, 13:27
Praktikuji a me se i propece do krupava
benelux
(upraveno)
13. 7. 2013, 13:10
Tak to nemá chybu, moc díky za nápad.....
fejla
(upraveno)
12. 7. 2013, 20:31
parada hned vyzkouším
Iveta21
(upraveno)
12. 7. 2013, 15:29
nám chtunaj propečené, s pečícím papírem to není ono a taky jsem nikdy nemusela drhnout, otřu hned teplé
Vanusak
(upraveno)
12. 7. 2013, 14:48
Děláme to tak už léta, inspirace přišla v nějaké z diskuzí zde na MMB.
Brla
(upraveno)
12. 7. 2013, 13:32
Nápad super akorát ten toustík už nebudete mít tak křupavý jako naostro a mám vyzkoušeno aspoň teda můj toustovač to nedokáže s pečpapírem
Ivušehanková
(upraveno)
13. 7. 2013, 21:06
@Brla
JÁ TO TAKÉ ŘÍKÁM LUCINKO TO MUSÍ DĚLAT MÉ DĚTI PROTOŽE PAK JE TO HRUZA PO NICH UKLÍZET
korýška
(upraveno)
12. 7. 2013, 13:05
Jj, na tohle jsme doma přišli taky systémem "pokus - omyl" a fakt je, že takhle je opravdu čisto a uklizeno hned
Ela z Frelu
(upraveno)
12. 7. 2013, 12:57
tak na tohle přišli mí synové, když měli kolem 15-17.let a po udělání toustu si měli očistit toustovač, tak vyzkoušeli toto (je to už skoro 10 let)