(návod
si oblíbili 3 návštěvníci)
Tuhé maso
Postup
Někdy se stane že vařím např.vepřové maso a to ne a ne změknout.Aby bylo dřív vařené přidám buď
malou lžičku jedlé sody nebo prášku do pečiva.
malou lžičku jedlé sody nebo prášku do pečiva.
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
twisster
(upraveno)
11. 2. 2013, 0:45
Přidat trochu rumu funguje to
YILAN
(upraveno)
10. 2. 2013, 23:30
ja ho hodim do papinaku
Lenyna
(upraveno)
8. 2. 2013, 14:24
Taky dělám,akorát byh upozornila na možnost rychlého vzkypení,takže opatrně
Berusenkam
(upraveno)
8. 2. 2013, 14:06
A já použiju papiňák