(návod
si oblíbili 2 návštěvníci)
Přesolené jídlo
Postup
Co s přesolenou polévkou nebo omáčkou?Přidám 1 nebo 2 větší brambory a povařím.Brambory sůl
zaručeně stahnou.
zaručeně stahnou.
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
rumbum
(upraveno)
28. 3. 2013, 10:04
U nás funguje chleba. Je lepší starší ale když není tak nevadí. Jednou jsem měla slanný špenát - možná znáte jak sůl nějak nesolí a česnek není taky cítít a pořád přidáváte, přidáváte a pak už je to slané. Nevěděla jsem co s tím a v tom mi poradila moje mamka - řekla mi ať tam dám chleba on sůl vytáhne. Takže jsem ukrojila patku chleba a dala do špenátu. Pak ještě krajíc po vytáhnutí byl špenát kupodivu opravdu jedlý a ne slaný.
Betinkaa
(upraveno)
9. 2. 2013, 18:54
taky to u nás nikdy nepomohlo
Mikrah
(upraveno)
8. 2. 2013, 13:15
nikdy mi to nepomohlo
Yra
(upraveno)
8. 2. 2013, 12:55
s bramborou efekt nic moc,nekdo mi poradil prasek do peciva a to tedy fungovalo
žingi
(upraveno)
7. 2. 2013, 20:26
tak jsem kdysi před léty zkoušela a mě to teda nefungovalo
martinafe
(upraveno)
7. 2. 2013, 19:52
jo ale funguje jen když přesolíte trochu, když se vám to povede jako mě tak to už ani brambora nezachrání
2babajaga
(upraveno)
7. 2. 2013, 20:30
@martinafe
Tak tolik se mi asi opravdu nikdy nepodařilo přesolit.Pokaždé to brambory zachránily.Když jsme u té soli vzpoměla jsem si jak jsem osolila žemlovku! Tak krásně voněla když jsem ji dávala na talíř!Dcera ochutnala první a říká že je slaná.Já na ní že má asi divnou chuť v puse.Ochutnala jsem a byl to hnus fialovej.Ale naše koza si na ní tenkrát pochutnala.
žingi
(upraveno)
8. 2. 2013, 13:18
@2babajaga