Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 62 návštěvníků)

stoleček na kreslení do auta

0.0
stoleček na kreslení do auta

Postup

Zabavila jsem děti a navíc jsem získala praktického pomocníka na cesty - stoleček na kreslení do auta, lze ale využít i pro malého marůdka, nebo jen tak. Je doslova za pár korun, protože v podstatě vše najdete běžně doma a nic Vás nebude stát. Takže potřebovala jsem krabici papírovou (já ji mám z Lidlu) od ovoce, ruličky od toaletního papíru, pak třeba dvě krabičky od zápalek, kolíčky na prádlo, pár obrázků z časopisů (Hanna Montana je myslím vystřižená z papírového obalu z povlečení) - prostě věci, co dům dal. Dále pak tavičku, tempery, nebo zbytky barev ve spreji. No a hlavně dobrou náladu a hodně fantazie. První stoleček jsem nejprve lepila, pak barvila, druhý nejprve barvila a pak lepila, první varianta mi přišla snažší. Takže doporučuji vše nejprve nalepit, pak obarvi. Kolíčky na prádlo jsem použila na přichycení papíru, aby se v zatáčce dětem nehýbal, ale mohou mít i dekorativní funkci. Roličky od toaleťáku zase jako stojánek na pastelky. Můžete použít ale klidně i kelímky od jogurty, tvarohu, sýrů apod.

udělali jsme zatím "jen" tři - pro Kačenku a Lucinku a neteř Elišku, každá má trochu jiný a se svým jménem, stále mne napadají další vychytávky, co by to chtělo ještě udělat :-)

:-)

děti tím skutečně zabavíte na dlouhou dobu, doporučuji koupit aršík samolepek nebo nalepovací "drahokamy", děti se už pak s dekorováním vyřádí. ráda bych vyrobila synovcům se silnicí a auty, dopravními značkami, nalepit tam pár víček od pet lahví a nakreslit jako displey nebo budíky ...... druhý možná s hvězdnou oblohou, planetami, roboty, raketou.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

ebrona 8. 2. 2010, 22:04
(Y) |:o) (Y)supr nápad |:o) (Y) |:o)
1maru 8. 2. 2010, 21:34
dobrý nápad (Y) (Y) (Y) To se u nás určitě ujme - a nejen v autě (Y) Markéta (F)
usmev 8. 2. 2010, 21:32
(I) (Y) (Y) (clamp)
bpetka 8. 2. 2010, 21:30
(Y) (Y) (Y) |:o)super nápad určitě vyzkouším (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie