(návod
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Křehčené maso...Co je to?
Postup
Milé maminky. Tento výrobek nekupuji a když jsem si přečetla, co je vlastně křehčené maso, tak myslím, že ho ani kupovat nebudu. Jestli jste o této vymoženosti ještě neslyšeli, tak by možná neškodilo, se trochu informovat. Co myslíte ? Janča
http://www.ct24.cz/ekonomika/poradna/68818-v-obchodech-se-usidlil-novy-fenomen-maso-ktere-neni-masem/
http://www.ct24.cz/ekonomika/poradna/68818-v-obchodech-se-usidlil-novy-fenomen-maso-ktere-neni-masem/
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
hela1007
(upraveno)
30. 1. 2010, 13:58
Taky jsme koupili, přišlo mi to skoro maso zkažené. Fuj Již nikdy více
anemonka
(upraveno)
25. 1. 2010, 13:41
Též jsem nalítla,dělala jsem z něho čínu.No to si nedovedete představit, jak to vypadalo.Maso se mi lepilo na pánev ,takže jsem ho násilím odlepovala a když jsem dovařila, byla to hnusná patlanina,jako kdyby to už někdo měl v puse,ale po prví,když jsem ho koupila a vařila omáčku, tak bylo křehoučký.Možná ,že se hodí jen na omáčky.
Kenyana
(upraveno)
24. 1. 2010, 15:36
už ho nikdy nekoupím, fuj....
Nikis.
(upraveno)
19. 1. 2010, 11:09
Koupila jsem ho jednou a už nikdy víc Nechutná to jako maso, nešlo to uvařit, bylo to odporné
lenina
(upraveno)
19. 1. 2010, 9:09
Já teda nevím ale jednou jsem to koupila omylem, myslela jsem že to jsou klasická kuřecí prsa a byly výborné, v omáčce na paprice nebyly suché ale měkoučké a šťavnaté.Doteď jsem o křehčeném mase neslyšela ale víte jak to je, všeho moc škodí a když se to nejí denně...To by fakt člověk nemohl jíst nic Jinak ale dobře, že to vím, koupím je jen občas
petkup
(upraveno)
28. 10. 2010, 10:00
@lenina
Souhlas TAky jsem jednou koupila omylem křehčený prsa (jen teda krůtí) a byly super. Byla z nich výborná roláda A udělat je jednou za čas, tak myslím, že se nic nestane
Jane22
(upraveno)
20. 1. 2010, 21:23
@lenina
Leni , asi jste fakt dobrá kuchařka . Janča
Marci75
(upraveno)
19. 1. 2010, 7:56
Tak tohle slyším a vidím poprvé v životě Aspoň vím, co nekupovat ani na zkoušku
Evelinaa
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:23
Tyk se přidávám. Jednou jsem koupila křehčené kuřecí řízky a letěly do odpadků. Tohel se opravdu jíst nedá.
kata82
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:16
tak to je síííla, nechápu, že se u nás všechno povolí a schválí
klidná
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:04
.....a nešlo uvařit a nešlo . Do konce života už nechci křehčené maso ani vidět, ani jíst
pikolka
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:57
@klidná
horatio,moje lásko
klidná
(upraveno)
19. 1. 2010, 7:09
@pikolka
pikolka
(upraveno)
5. 3. 2010, 20:10
@klidná
lilikaspi
(upraveno)
15. 1. 2010, 20:44
já jednou koupila krůtí přehčené zmražené,protože jsem nevěděla co to je.a po rozmrznutí to smrdělo a bylo to oslizlé......omáčka taky smrděla.
Koprajska
(upraveno)
15. 1. 2010, 13:49
tý voéééé,pardon, a já si říkala co je to za hnus když jsem to chtěla vařit hnus fialovej jednou a stačilo, vícekrát ani náhodou, už si dávám pozor
Anula
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:48
Může být vůbec takové maso být dodáváno do školek? Mám pocit, že takové maso se u nás dodává .
marfanov
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:40
takové křehčené hovězí by se mi občas i hodilo, lepší chemie než stará kráva... škoda že se neprodává...
Aja10
(upraveno)
19. 1. 2010, 8:59
@marfanov
Klijami
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:30
Křehčené maso jsem koupila jednou a vůbec jsem nebyla spokojená. Tak teď už vím proč Děkuji za info
Pavla s
(upraveno)
15. 1. 2010, 8:12
hodně se používá v restauracích , jídelnách......... a jak nám všem šmakuje...
moravian
(upraveno)
15. 1. 2010, 8:17
@Pavla s
uf, taková informace fakt potěší
Pavla s
(upraveno)
15. 1. 2010, 8:22
@moravian
člověk si to nesmí připouštět , ale určitě jsem jedla větší jedy
bububububu
(upraveno)
15. 1. 2010, 7:46
několikrát jsem ho koupila a jíst se dalo, kdybych se dneska měla koukat na to, co obsahuje něco škodlivého, tak se pomalu snad ani nenajím a tohle maso opravdu nekonzumujeme každej den, tak že když si ho uděláme jednou za měsíc, tak nás to snad nezabije A ne že se do mě pustíte říkám jen svůj názor, ju?
marsehetz
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:46
@bububububu
nám to teda nechutná,nekupuju to,ale máte recht ,kdyby měl člověk číst při každém nákupu na každém obalu,co v tom všechno je,tak odjede ráno,přijede večer .Spíš si přečtu jednou-osvědčí-li se to-koupím i příště.Třeba takový Kostíci-éček na obalu moře-myslela jsem si,že to je jen lákačka pro děti a nic zdravýho v tom-a ejhle,v Jste to,co jíte říkali,že jsou ta éčka neškodné vitamíny .A za mě,nevím,jestli si člověk pomůže,když bude vařit výhradně z čerstvých potravin(zelenina),když neví,kde se to pěstovalo,jak se to skladovalo apod.Tělo má přijít do hrobu zhuntovaný
Svaťka M.
(upraveno)
14. 1. 2010, 21:39
tÉÉDA, TO JSEM POTŘEBOVALA VĚDĚT! NEJEN, ŽE JE TO FAKT BAHNÍČKO A NIKDY NÁM NECHUTNALO, ON JE TO TAKOVÝ HUMÁČ, ALE BABI JAK VIDÍ AKCI......... TAK UŽ ASPOŇ MÁM I PÁDNÝ ARGUMENTY FAKT DÍKY
taba
(upraveno)
14. 1. 2010, 20:32
...křehčené maso je humáč, ale nejvíce mne v tom článku pobavila fotka kohosi přelévajícího cosi a pod tím je napsáno "CHEMIK"
Jane22
(upraveno)
15. 1. 2010, 0:21
@taba
chemické pochoutky všeho druhu
taba
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:07
@Jane22
LenHav
(upraveno)
14. 1. 2010, 20:10
Jééééé, díky Jani, já jsem křehčené maso koupila asi jen dvakrát, a právě že nebylo zrovna kách , tak už jsem ho příště nekoupila. Ale že je to takový fujtajbl, jsem tedy netušila ...
vlkna
(upraveno)
14. 1. 2010, 18:32
Od té doby co jsem viděla Jste co jíte,tak čtu vše na tom co kupuju a zase čtu a čtu a