Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 35 návštěvníků)

jak vtipně darovat peníze, aneb dort z toaleťáku

0.0
jak vtipně darovat peníze, aneb dort z toaleťáku

Postup

Je to děsně jednoduché....sololitové nebo papírové kolo,10 roliček toaleťáku 50kč, kytka na ozdobení od vietnamců cca 50kč, šampáňo, nebo jiná lahvinka doprostřed 100kč-?...,čokoládky, nebo čokoládové penízky..., stuha na svázání, nějaké gumky na přidržení peněz na roličce,strečka, nebo celofan.A hlavně ty penízky co chceme vtipně darovat !!! Úprava po přečtení komentářů-tento návod nikomu nevnucuji-co se týče těch toaleťáků, tak jde opravdu o srandu!!!!!!!!!!!!!.Nejsem češtinářka, takže se předem omlouvám za gramatické chyby !!!

na desku postavíme šampíčko a obložíme ho prvními pěti toaleťáky

dalších pět toaleťáků ozdobíme penězma (ty přichytíme gumičkou) a postavíme je do druhé řady.Nezapomeneme po stažení papírů stuhou gumičky sundat-po bokách by byly vidět a peníze už budou držet tou stuhou samy.

dozdobíme kytkama a čokoládkama a zabalíme strečkou nebo do celofanu (mně docela nadchla strečka, protože jde lépe vidět celé zdobení.)

můžeme dělat různé obměny- tohle je můj prototip.Penízky jsem rozměnila na drobásky a ty zabalila do strečky a navázala mezi toaleťáky.

tenhle je bez penízků,zato se spoustou dobrot

další pokus...tady jsem peníze zabalila jednotlivě do strečky a upletla jsem z nich věneček kolem hrdla láhve.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie