Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné lososové šifónkové šatičky Top Secret - M/L

Administrace

Krásné lososové šifónkové šatičky Top Secret - M/L

570 Kč 770 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Překrásné šifonkové šatičky se skládanou sukýnkou od Top Secret :-) Dokonalé, bez chybičky, absolutní top kousek v úchvatné broskvově růžové, korálové barvičce!!! Koupené zde před pár dny, ale jsou mi malé, jinak bych je nedala z ruky, jsou fantastické a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné lososové šifónkové šatičky Top Secret - M/L

570 Kč
Koupit
Překrásné šifonkové šatičky se skládanou sukýnkou od Top Secret :-) Dokonalé, bez chybičky, absolutní top kousek v úchvatné broskvově růžové, korálové barvičce!!! Koupené zde před pár dny, ale jsou mi malé, jinak bych je nedala z ruky, jsou fantastické a moc slušivé. V pase mají poutka na případný páseček, ˇod pasu dolů je pak stupňovitá vějířkovitě skládaná sukýnka, vlastně jsou to jednotlivé tři volány našité na spodničce. Vzadu se zapínají na skrytý zip, který vede až na zadek, takže se dají hluboce rozepnout a snadno se tak oblékají.

Vel. psaná 40, ale odpovídají spíš M, kam také řadím. Vhodné jsou pro M i přes zadek štíhlejší L. Dobře měřte prosím. Délka až dolů 89 cm, délka po konec podšívky 83 cm. Průramky 44-46 cm, pas v místě přechodu na skládanou sukýnku (jsou zde i ta poutka na páseček) je 41-44 cm, boky měřené na spodničce jsou 43-44 cm MAX (nepruží, nepovolí, proto mi jsou malé).

Barvička z mých nejoblíbenějších, překrásná pastelová, růžově lososová, broskvová, korálová, no prostě nádherná :-) Nejblíže je hlavní fotce, ale je trošku jasnější, světlejší, těžko se fotí...

Stav: super, top, ideál, takřka jako nové, snad jen že je ustřihnutá cedulka a jezdec zipu má trošku sešoupanou barvu, jinak jsou šatičky jako z obchodu :-)

Poštovné: 60,- kč

#mini #elegantní #růžov #meruňko #broskv #lososov #korálov
  • 3. 7. 2024, 13:54

  • Zobrazení

    493

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné šatinky DSGL - S/M - super stav!
LUXUSNÍ DESIGUAL ŠATY - M - TOP STAV

Kategorie