Zobrazit přihlášovací formulář

Kefírová houba - Tibetská houba

Administrace

Kefírová houba - Tibetská houba

25 Kč
Zaujalo 23 uživatelů
Doprava: od 28 Kč
Tibetská houba - jeden z elixírů mládí, pochází jednak z kavkazských hor a taky z opatství v Tibetu a je snad 5000 let stará. Kefírový nápoj zamezuje shromažďování a hnití potravy ve střevech a odkyseluje organismus. V trávicím traktu se dokáže vypořádat…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kefírová houba - Tibetská houba

25 Kč
Koupit
Tibetská houba - jeden z elixírů mládí, pochází jednak z kavkazských hor a taky z opatství v Tibetu a je snad 5000 let stará.
Kefírový nápoj zamezuje shromažďování a hnití potravy ve střevech a odkyseluje organismus. V trávicím traktu se dokáže vypořádat s různými nežádoucími přemnoženými kvasinkami, bakteriemi a viry a také výrazně stimuluje imunitní systém. Díky faktu, že se mléčný kefír živí laktózou z mléka, mohou ho konzumovat i osoby, které jsou na tuto látku intolerantní, protože jim v trávicím traktu chybí enzym laktáza (cca 20% občanů ČR a až 75% celosvětově). S délkou fermentace, včetně sekundární (dochází k dalšímu nárustu prospěšných látek v kefíru, například vitamínů skupiny B- zvláště kyseliny listové), klesá množství laktózy, produkt je kyselejší.
Co všechno si můžete pomocí kefíru léčit?
Nemoci nervů, vnitřní onemocnění, bronchiální katary, veškeré sklerózy, infarkt myokardu, onemocnění žlučníku, jater, ledvin, infekční žloutenka, žaludeční a střevní onemocnění, průjem, zácpa, nemoci krve, vyrážka, ekzémy, candida (kvasinky). No a protože kefír zlepšuje imunitu a vitalitu organismu, tak se s jakoukoli chorobou lépe vypořádáme a spoustě nemocí se vyhneme. Navíc spousta chorob souvisí se špatným trávením a zácpami (60% imunity se tvoří ve střevu).
Více třeba zde: houba cca 5cm 25Kč, zašlu obyčejně za 28kč nebo dop. 58kč
  • Velikost

    L

  • 21. 10. 2018, 9:13

  • Zobrazení

    229

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

domácí rakytníková mast 25ML
zvířata schleich
Play-doh zmrzlinovač + doplňky
povlečení angry birds RIO
Terénní vůz jeep s přívěsem Schleich
povlečení CAR, Mc.Queen
dres, šaty kraso lví král
nažehlovačky pokémoni, pikachu
Odrážedlo LIFEFIT BAMBINO 12", červené
povlečení páv
krasodres, krasobruslařské šaty

Kategorie