ERČ NA DORT Z JEDLÉHO PAPÍRU
PRŮMĚR OBRÁZKU JE 20 CM
DORT SE KONZUMUJE I S PAPÍREM
VYROBENO V EU
K aplikaci dekorací na dorty lze použít Decorgel. V případě, že jej nanesete v tenké vrstvě také na povrch dekorace, zvýrazníte její barevnost a docílíte lesklého efektu. Decorgel na povrch dekorace nanášejte v tenké vrstvě, rovnoměrně za pomocí roztíracího nože. Malé 50g balení vystačí na dvě stránky A4.
Při manipulaci s jedlou dekorací dbejte na to, aby Vaše ruce byly suché.
Složení jedlého papíru:
Standardní bílý jedlý papír obsahuje bramborový škrob, vodu a olivový olej. Krémový je s příměsí zkaramelizovaného cukru, má přírodní béžovou barvu a neutrální chuť. Vanilkový obsahuje navíc, oproti standardnímu jedlému papíru, vanilku a sladidlo – sukralózu.
Zdroj
fotografie
Kamila J.