Zobrazit přihlášovací formulář

Koule jaspis brekciový leštěný

Administrace

Koule jaspis brekciový leštěný

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Kupujete přesně kus, který vidíte na fotografii. Pravidelné používání masážních koulí příznivě účinkuje proti stresu a civilizačním chorobám. Koule se používají i na podporu činnosti vnitřních orgánů a zdraví obecně. Čchi kung masážní koule mohou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 11. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Koule jaspis brekciový leštěný

150 Kč
  • Popis zboží
Kupujete přesně kus, který vidíte na fotografii.

Pravidelné používání masážních koulí příznivě účinkuje proti stresu a civilizačním chorobám. Koule se používají i na podporu činnosti vnitřních orgánů a zdraví obecně.

Čchi kung masážní koule mohou být použity pro relaxační i meditační účely. Velikost: průměr 40 mm Náš tip: Pravidelné cvičení s masážními koulemi podporuje bystrost a sílu rukou. Starším lidem pomáhá zbavit se pocitu znecitlivění končetin, dlouhodobě udržuje paměť na vysoké úrovni a pomáhá bojovat s únavou. Cviky s masážními koulemi zlepšují krevní oběh, normalizují tlak, odstraňují křeče, třes rukou, zlepšují pohyblivost kloubů a také napomáhají sladění pravé a levé mozkové hemisféry. Výsledky pravidelného cvičení jsou viditelné. Na prstech a dlaních se totiž nacházejí akupunkturní body, které mají přímou spojitost s vnitřními orgány a ovlivňují jejich funkčnost.

Jaspis brekciový - kámen kreativity a fantazie, ale i zemitosti. Aktivuje životně důležité orgány v těle.
  • Rozměry

    Velikost: 2,3 cm

  • 13. 5. 2023, 22:50

  • Zobrazení

    319

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie