Zobrazit přihlášovací formulář

Pěnové puzzle Malý génius – koberec MIX 72 kusů

Administrace

Pěnové puzzle Malý génius – koberec MIX 72 kusů

380 Kč 699 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám pěnové puzzle Malý génius 72 kusů po 2 dětech. Hra je hodně hraná, ale i přesto jsou asi 2/3 dílků v pořádku. 4 dílky mají nakrojený kousek, 4 jsou nakousnuté (nejhorší viz detail – nula, B, M, ovál), 9 dílků má dírku (možná tužkou, propiskou nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěnové puzzle Malý génius – koberec MIX 72 kusů

380 Kč
Koupit
Prodám pěnové puzzle Malý génius 72 kusů po 2 dětech.
Hra je hodně hraná, ale i přesto jsou asi 2/3 dílků v pořádku. 4 dílky mají nakrojený kousek, 4 jsou nakousnuté (nejhorší viz detail – nula, B, M, ovál), 9 dílků má dírku (možná tužkou, propiskou nebo jen tužkou na magnetickou tabulku) a 8 dílků má drobné škrábance a oděrky.
Jedná se o naučně-vzdělávací hru české firmy z Líbeznic pomáhající rozvoji prostorového myšlení, logiky, tvůrčí představivosti a paměti. Je určena pro děti od 3 let – my jsme kupovali pro 2,5 leté dítě.
Hra je zhotovena ze zdravotně nezávadného materiálu (pěnový polyethylen), který má také dobré tepelně-izolační vlastnosti. Je vhodná pro alergiky, příjemná na dotek a omývatelná vodou. Je nositelem značky „Bezpečné hračky“.
Koberec je tvořen ze 4 částí:
1. Koberec čísla – skládá se ze 12 rámečků s číslicemi od 0 do 10 a znaménky -, + a =.
2. Koberec písmena – skládá se z 36 rámečků s písmeny celé české abecedy a doplňujícími písmeny A, E, I, O. Na fotografii chybí 1 zelený dílek, který obsahuje pouze malinké zelené háčky a čárky. Proto jsme ho hned schovali a dali ho na hraní až mnohem později – máme vše (viz detail – je vidět jen jeden háček a kroužek).
3. Koberec zvířata – skládá se ze 12 rámečků s obrázky většinou domácích zvířat.
4. Koberec geometrické tvary – skládá se ze 12 rámečků s geometrickými tvary.
Ke hře přiložím originální štítek od sáčku, leták firmy Malý génius, s.r.o. a návod na hraní – Všeobecná doporučení pro hry, který je nepoužitý. My jsme jen vkládali, sestavovali koberec, cestu pro auta a z rámečků sestavovali krychle a kvádry.
Pořiz. cena - 699,-
Upřednostňuji osobní odběr Brno – venkov. Případně mohu zaslat, v tom případě cenu navýším o poštovné a balné.
  • Značka

    MALÝ GÉNIUS

  • Rozměry

    plocha rozloženého koberce – 123 x 109cm Koberec je na fotce složen do jiného rozměru (4 x 18 dílků). velikost dílku – 15 x 15 cm (14,5 x 14,5 cm) tloušťka dílku – 8 mm

  • 5. 7. 2024, 22:54

  • Zobrazení

    1 356

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Pěnový meč
Plyšový pes 2 ks
Kostky Mega Bloks 70 kusů
Akvárium Sassy
Kostky Cotoons
Papuče červené, bačkůrky vel. 18

Kategorie