Zobrazit přihlášovací formulář

Triko/ tričko Adidas Clima 365 Formotion Supernova

Administrace

Triko/ tričko Adidas Clima 365 Formotion Supernova

289 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nenošené, zcela 100% stav, lehký a velmi příjemný 100% polyester s technologií Clima 365 , Formotion, uvedená velikost D 38, UK 12 , délka 58cm, zadní díl 61cm, průramky 44cm, barva červená.. CLIMA365™ je technologická platforma s několika hlavními…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Triko/ tričko Adidas Clima 365 Formotion Supernova

289 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Nenošené, zcela 100% stav, lehký a velmi příjemný 100% polyester s technologií Clima 365 , Formotion, uvedená velikost D 38, UK 12 , délka 58cm, zadní díl 61cm, průramky 44cm, barva červená..
CLIMA365™ je technologická platforma s několika hlavními funkcemi. Cílem je ideální vybavení sportovce optimálními výrobky pro jakékoli podmínky po 365 dní v roce – od extrémního chladu až po horké počasí. Bez ohledu na klimatické podmínky si sportovec díky koncepci Clima365™ může sestavit perfektní kombinaci oblečení, aby mohl podávat maximální výkony a cítit se při tom dobře.
Technologie Formotion podporuje přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí při sportu. Technologie Formotion u oblečení Adidas se umí přizpůsobit pohybů těla ve všech směrech. FORMOTION optimalizuje pohyb sportovce ve třech specifických sportovních oblastech: sporty s li-neárními pohyby, jako je běh (hlavní pozornost je zaměřena na pohyb vpřed); sporty s rotačními pohyby, jako je tenis (zde jde o rychlost a otáčivé pohyby trupu/úderové paže), a sporty se spirálovitými pohyby, jako je fotbal (zde záleží na síle a pohybu v horní a dolní části těla).
  • 14. 7. 2024, 17:52

  • Zobrazení

    359

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Nádherné černé společenské metalické šaty
Luxusní béžové šaty KALEIDOSCOPE
Nádherné béžové šaty LIPSY LONDON se zdobením
Nádherné černé společenské šaty VERO MODA
Černé společenské/plesové šaty OMAR PIRAGINO/ITALY
Luxusní černá lehounká prošívaná bunda BENETTON
Luxusní společenské šaty STAR by JULIEN MAC DONALD

Kategorie